Sakra Pato jdi nekam.PaToM wrote:Martina Hingisová

Mas nejakej specialni vyhledavac na fotky, nebo jak to delas?
Moderator: Czech Moderators
Sakra Pato jdi nekam.PaToM wrote:Martina Hingisová
Nie síce špeciálny, ale áno mám.Mazzy wrote:Sakra Pato jdi nekam.![]()
Mas nejakej specialni vyhledavac na fotky, nebo jak to delas?
No ja sem prave schvalne dal fotku na ktere si neni vubec podobna a stejne si me vyhmatl. Tak ted uz nevim co stebou.PaToM wrote:Nie síce špeciálny, ale áno mám.Mazzy wrote:Sakra Pato jdi nekam.![]()
Mas nejakej specialni vyhledavac na fotky, nebo jak to delas?Zase nie vždy funguje, takže niekedy na to musím prísť sám. Ale Hingisovú by som ináč fakt nespoznal.
sakra toto som si mal tipnut, Milano by som dalMazzy wrote:AC Milan - Barcelona = (1,0,2)
Galatasaray - Schalke = (1,0,2)
Hodně štěstí v tipování. Hurá na to.
Dobre doplnim to tam zitra.palo wrote:Mazzy - chtělo by to nějaký žebříček jak jsme na tom...
Bojuj Milan, ešte nie je nič stratenéMilanSLOVAKIA wrote:FC DAC 1 - 2 Rudá Hvězda Slaný
vykony - 123 : 125
Zbytocna prehra. Bohuzial dolezity zapas o postup sme si prehrali viac menej sami. Nam sa tesne pred zapasom zranil hrac a kedze sa setril hrac z A timu tak nastupil na zapas hrac o dost horsi. Ako vidiet akurat tento rozdiel sa nam stal osudny. Ja som cakal ze vyhrame aj bez toho. Zbytocne podcenie nas tak stalo body ktore nam mozu este v konecnom zuctovani chybat. V zapase skorovali Marek Pokorny na nasej strane a Petr Vít s Štěpán Čížek na strane hosti. Gratulujem k vitazstvu. My si berieme poucenie do buducna.
Po polke skupinovej fazy sa my teda nachadzame na 3. mieste len s tromi bodmi a v odvete nas caka poriadne narocny boj o postup kde nas kazda strata bodov moze vyjst draho. Najblizsie hrame s The Last Mohycan kde body cakat zase velmi nemozme a aj to nas moze nakoniec velmi mrziet.