jsem si rikal ze mas aspon nakou cest kdyz nic jinyho a necahavas si v gb i negativni zpravy, ale uz tam proste neni, tak nevim kam zmizela

Moderator: Czech Moderators
Aha ty myslíš to tu polopravdu co tam byla a co jsem tam já nemohl nijak okomentovat že. Tak pro tvou informaci, nevidím nic nekalého či divného na tom, že oslovím někoho s nabídkou na hráče. Ten případ tu již byl víckrát propírán a tak nemám potřebu o něm psát znovu. Nemám tolik času, abych se tu s tebou dohadoval. Tak žij blaze.frankie_doparoma wrote:no kdyz jsem navstivil tvuj profil naposled mel si v knize navstev od jednoho respektovaneho cz managera nelichotivou zpravu o tvejch nakupnich praktikach (krtery me fakt udivili a rikal jsem si kdyby to nekdo aplikoval na me, tu jednu konkretni vec z toho, hrozne bych se mu vysmal)
jsem si rikal ze mas aspon nakou cest kdyz nic jinyho a necahavas si v gb i negativni zpravy, ale uz tam proste neni, tak nevim kam zmizela
nemas tolik casu a delas si nepotrebnou analyzu spinfa tvy ligy a jen tak pro zabavu analyzu i pupajdiho ligy a zevlujes na forum celej den, jo to mi jako "argument" fakt stacikopeckar wrote: Aha ty myslíš to tu polopravdu co tam byla a co jsem tam já nemohl nijak okomentovat že. Tak pro tvou informaci, nevidím nic nekalého či divného na tom, že oslovím někoho s nabídkou na hráče. Ten případ tu již byl víckrát propírán a tak nemám potřebu o něm psát znovu. Nemám tolik času, abych se tu s tebou dohadoval. Tak žij blaze.
Tak za prvé proč píšu o půl třetí v noci : Je mi zle, něco na mě leze, seru jak o život a abych na tom WC neseděl jen tak zbůhdarma, vzal jsem si sebou noťas, bych si přečetl, co že moudrého mi zase odpovíš. Nezklamal jsi. Něco jiného je přece jednorázově věnovat jednu či dvě čtvrthodinky něčemu co mě zajímá a něco jiného se zbytečně dohadovat s někým, kdo prostě pravdu druhého neuzná a jen slovíčkaří. Zajímalo by mě, jestli jsi takový i naživo a nebo si tu léčíš své komplexy skrytý za virtuální anonymitou. Nedá mi to vzpomenout jedno z tvých mouder, jak já všude píšu, abych měl nejvíc příspěvků. Tehdy jsem ani netušil, že tu je nějaká statistika, která to sleduje. Teď už to vím a při pohledu na ni, je mi jasné, že to naopak bude cíl tvůj. Já ti v cestě stát nebudu za ním nebudu, tak ještě ukecej péeska a máš to v kapse.frankie_doparoma wrote:nemas tolik casu a delas si nepotrebnou analyzu spinfa tvy ligy a jen tak pro zabavu analyzu i pupajdiho ligy a zevlujes na forum celej den, jo to mi jako "argument" fakt staci![]()
me je to jedno, ja nechci resit jak a proc, ale urcite duveruju vic xixorovi a jeho verzi
reagovat si mohl v pripade nutny nouze treba tiskovkou ze (a nebo tady na forum, jak na tu moji zprave, ze)
....ps, ja si to pamatoval jen kvuli tomu shaneni telefonu na prodavajici,
strasne me rozesmala (a nejdriv udivila) tam moznost ze mi nekdo vola kvuli espe a ze chce nakyho hrace
zasmal bych se ti a pak te poslal do prdele, skoda ze mi nikdo nezavola
No ty krávo..Bártek wrote:hoši tak tomu říkam dobrej boj o hráče tolik peněz![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
Není problém.Bártek wrote:pujčte mi někdo 43,8 milionu chtěl bych přihodit
Keby tá agre bola do 25, okamžite dávam 50M...ale myslím, že s tou 30kou je 44M možno aj konečných.frankie_doparoma wrote:hm taky bych chtel aby mi prisel takovej hrac z centra....
jinak si myslim ze ta cena pujde jeste vejs....
už je to 70MHippopotamus wrote:Keby tá agre bola do 25, okamžite dávam 50M...ale myslím, že s tou 30kou je 44M možno aj konečných.frankie_doparoma wrote:hm taky bych chtel aby mi prisel takovej hrac z centra....
jinak si myslim ze ta cena pujde jeste vejs....
No moc pěkný..pak mám něco sehnat když tu lítaj takový cifry..PaTTTTrick wrote: už je to 70M
ty woe tohle už by měl někdo zarazit... hráč s agresivitou 30 se bude prodávat za 100M...PaTTTTrick wrote:už je to 70M