O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
Re: O Radůzčin podvazek- UŽ SE TO BLÍŽÍ.-)
Pupajdíku, cíl v lize mám, abych nehrál po třech sezónách zase o záchranupupajdi13 wrote:díky šutříku-Honzíkušutr wrote: Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál., musel jsem být dneska tvrdý a nekompromisní, ráno jsi mě nazlobil v lize, nevím jaké přesně máš ligové cíle ,ale když jsi dal všechno do zápasu se mnou ve čtvrtek ( a sestřelil mě) , tak jsem čekal,že dáš všechno i proti belgánovi v pátek , jelikož to je asi největší muj sok ve snaze o postup a titul ....a tys mu to pustil
a zahrál nějakých 126 ......to jsem byl ráno rozčarovanej, jestli mu to takhle budou pouštět všici,tak se můžu se snahou postouit do A rozloučit.
Proto jsem nakonec udělal krok,který jsem neplánoval a dneska na Tebe vyměnil trenera,protože já ligu hraju všechno naplno a tak aby ti moji Bečkový hráči byli dost namotivovaní na večerní zápas šutr wrote:Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!
šutr wrote:Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!.....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
, vid palo

. Hraji to tak často, že když usoudím, že venku v lize nemám moc šancí, pošlu mladíky. Dost klíčových hráčů má dvě žluté, tak jsem se tak rozhodl. Ale na druhou stranu, doma nevypustím nikdy nic
 . Hraji to tak často, že když usoudím, že venku v lize nemám moc šancí, pošlu mladíky. Dost klíčových hráčů má dvě žluté, tak jsem se tak rozhodl. Ale na druhou stranu, doma nevypustím nikdy nic 
Šutr
Šutrteam B3
						Šutrteam B3
Re: O Radůzčin podvazek- FINÁLE:MOHYCANI A ŠLECHETNÍ
jelikož jsou oba borci z předcházejících zápasů velmi vyčerpaní a potřebují nabrat síly, hraje se finále až
So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechta

So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechta

- 
				Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Tož než se nám ti opotřebovaní borci dají do kupy...máme tu malé okénko pro slabší borce a pralesní týmy..podotýkám že slabší kusy to může malinko jako rozkolísat..(tak jen pozor no ..nezapomeňte že je ještě zítra liga)..  

A ..je to tady..zvonek né a pošťák že máme nějakou poštu jako že z Práglu...tož řikám kurňa Áťo už tě mají.. ty alimenty tě dohoní všude..řikám nevadí to dáš...ale nedal..naopak dostal..no a proč se tedy nepodělit..no né.. 

Tak ale už vážně..Radůzce moc děkujeme..moc nás to potěšilo a s klidem na duši můžu přiznat že víc jak nějaký titul z Áčka protože to bylo milé a upřímné a tohle je skutečné finále této hry..děkuji ti moc za krásné odpoledne.. 

A kdyby se někdo ptal proč my jako jó a on že jako né....no to už nechám na tobě..

A ..je to tady..zvonek né a pošťák že máme nějakou poštu jako že z Práglu...tož řikám kurňa Áťo už tě mají.. ty alimenty tě dohoní všude..řikám nevadí to dáš...ale nedal..naopak dostal..no a proč se tedy nepodělit..no né..

Tak ale už vážně..Radůzce moc děkujeme..moc nás to potěšilo a s klidem na duši můžu přiznat že víc jak nějaký titul z Áčka protože to bylo milé a upřímné a tohle je skutečné finále této hry..děkuji ti moc za krásné odpoledne..

A kdyby se někdo ptal proč my jako jó a on že jako né....no to už nechám na tobě..

Last edited by Ataner on Mon Feb 25, 2013 3:32 pm, edited 2 times in total.

JPD - B.3
Ataner wrote: Tak ale už vážně..Radůzce moc děkujeme..moc nás to potěšilo a s klidem na duši můžu přiznat že víc jak nějaký titul z Áčka protože to bylo milé a upřímné a tohle je skutečné finále této hry..děkuji ti moc za krásné odpoledne..
a my jsme rádi, že vy jste rádi, pane

- 
				Ataner
No ty my rádi jsme to jako jó..co na to ale ostatní..no to už nevíme..(a opovaž se jim posílat taky diplom)..Raduuza wrote:Ataner wrote: Tak ale už vážně..Radůzce moc děkujeme..moc nás to potěšilo a s klidem na duši můžu přiznat že víc jak nějaký titul z Áčka protože to bylo milé a upřímné a tohle je skutečné finále této hry..děkuji ti moc za krásné odpoledne..

JPD - B.3
						- 
				palo
My ostatní jsme taky rádi že jste vy rádi...Ataner wrote:No ty my rádi jsme to jako jó..co na to ale ostatní..no to už nevíme..(a opovaž se jim posílat taky diplom)..Raduuza wrote:Ataner wrote: Tak ale už vážně..Radůzce moc děkujeme..moc nás to potěšilo a s klidem na duši můžu přiznat že víc jak nějaký titul z Áčka protože to bylo milé a upřímné a tohle je skutečné finále této hry..děkuji ti moc za krásné odpoledne..

- 
				Ataner
Děkujeme Palo..a moc tu nespamuj ať se nám diplom neztratí..řekni Radu..palo wrote: My ostatní jsme taky rádi že jste vy rádi...

JPD - B.3
 no já se Pala ted tak trochu bojím, takže mu spamování dovolím
 no já se Pala ted tak trochu bojím, takže mu spamování dovolím 

- 
				Ataner
Teď jsi mě ale rozesmál..koukám Palo píše..vlítnu tam jako ..Palo no tak..palo wrote: Dobré ?

JPD - B.3
						- 
				palo
Jak to ?Raduuza wrote:no já se Pala ted tak trochu bojím, takže mu spamování dovolím

Jestli se to týká fízlárny,tak jsem to ještě neviděl.

- 
				Ataner
No dobře..tady už si taky může každý čmárat jak se mu zlíbí..Raduuza wrote:no já se Pala ted tak trochu bojím, takže mu spamování dovolím

JPD - B.3
						- 
				Ataner
Že ty..ale my to chceme vidět..palo wrote:Jak to ?Raduuza wrote:no já se Pala ted tak trochu bojím, takže mu spamování dovolím

Jestli se to týká fízlárny,tak jsem to ještě neviděl.

JPD - B.3
						- 
				pupajdi13
neboj, neztratíAtaner wrote: Děkujeme Palo..a moc tu nespamuj ať se nám diplom neztratí..