---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s Raduuzou
Ahoj,
tak po urgenci v týdnu ses fízlárny dočkala,i když tentokrát to máš trochu jinak

Takže jménem zákona - dostavte se na naši fízlárnu - kartáček na zuby s sebou,bude to dlouhé...

Jak jsme na Tebe přišli? Máme své informátory:

tomkycz:
Není opravdu lehké někoho nabonzovat, ale tak na SP zavítala pro nás nová tvář a jelikož si za poměrně krátkou dobu našla spoustu obdivovatelů, pořádá stále prestižnější turnaj O Radůzčin podvazek, není možnost jiné volby, než předvolat koho jiného než Radůzku... Tímto se jí omlouvám za způsobené problémy a rovnou se jí zeptám:
1)Kdo tě k SP přivedl, byl to ten s šerifskou hvězdou ?
2)Za jak dlouho budeme hrát stejnou ligu ?
3)Prozraď něco ze svého soukromí ? Na věk bych si nedovolil se tě zeptat, ale tuším, že v dubnu ti 98 let nebude

Já děkuji za pozvání, velmi mě překvapilo, že sis vybral zrovna mě, vůbec jsem to nečekala a nenapadlo by mě to ani ve snu a to je někdy mívám hodně divoký …)
1.Ano byl to ten s šerifskou hvězdou, sám Velký Pupajdí))
2.Až si párkrát nabiješ kokos a spadneš mezi nás malý, tak pak si zahrajeme))
3.No 98 mi ještě nebude, ale už se k tomu pomalu blížím..) Vdaná jsem a mám dva plnoleté syny, shodou okolností stejně staré jako Palo))
Přeji hodně chuti do SP a do pořádání turnaje, vedeš si skvěle

Děkuji, pochvala vždy zahřeje))
A přišly i další otázky:
Crueface:
Tak Tomkyče jsem bohužel propásl,ale Radůzku utéct bez odpovědi na moje otázky nenechám

Ptát se na počátky SP nebudu,jsem o tom dobře informován,ale co bych se mohl zeptat,když si s Radůzkou povídám pořád?
Jakou má ráda barvu?
Co ji nejvíce baví?
Jaký má oblíbený film?
Jakou kytku má nejraději?
Jaké se ji líbí auto?
Jestli má chatičku?
Na kterou světovou stranu má okno do ložnice?
nejvíce modrou, pak také červenou a žlutou..
No jelikož jsem se vloni dost nehezky vysekala na lyžích a dost dlouhou dobu chodila jen o berlích, takže jsem lyže i milovanou zumbu musela pověsit na hřebík, tak jsem objevila korálkování a to mě momentálně baví dost no a samozřejmě SP)) fotbal mám prostě ráda…
Nemám přímo žádný oblíbený, ale ráda se kouknu na český filmy i ty starší a co nesnáším jsou horory
Slunečnici
Jéža mi k Vánocům nadělil vymazlenýho Golfíka, takže momentálně se mi líbí ON))
Chatičku nemáme
Na východ
Mccgrady:
Ahojda Ráďo,
Předpokládám,že otázek z oblasti socceru budeš mít dost, tak to vezmu z jiné škatulky :
1) Jaká je tvoje nejoblíbenější sexuální poloha

2) Co nejvíce tě v sexu pobavilo (myslím životní zkušenost)

3) Jaká je tvé nejoblíbenější ... hihi no raději už nic

Mccgrady
Ahoj Martine,
Dost zajímavé otázky…. Ale myslím, že každá žena by měla být trošku záhadná a neprozrazovat na sebe všechno, takže mimo jiné i toto zůstane mým tajemstvím )))
Ataner:
Jé Raduuzka..něžné pohlaví,křehká dušička a sluníčko fóra..

Má se cenu ještě ptát..?

Jsem rád že právě ona je další hvězdičkou klečící před zpovědnicí protože zápasy s Radu jsou pro nás jako amatéry na fóru vždy malé derby a moc se na ně těšíme a proto se zeptám...
1.)Necháš mě už konečně vyhrát..(Protože nechápu kde pokaždé bereš ty výkony právě na JPD)?

2.)Plánuješ cestu na sraz..?
3.)Ta nožka z Podvazku je skutečně Tvá..?
4.)Nejlepší tip na lyže ..(když neberu Cruovu sádrovnu)..?
5.) Nejlepší tip na Pražský výlet..(né u Pupíka v restaurantu už jsem byl)..?
1.Nenechám, protože vyhrávat nad Tebou se mi mooc líbí a tvoji hoši nás podněcují ke skvělým výkonům))
2.I když bych Vás všechny moc ráda poznala, myslím, že je to pánská akce a svou přítomností bych ji zkazila, no a ještě jedna věc…. Jak bych to asi vysvětlila doma?)))
3.Nožka je půjčená, moje není))
4.Podle mě je na lyže nejlepší Francie a když budu konkrétnější tak Tignes, tam se mi opravdu líbilo. Z našich hor nedám dopustit na Pec pod Sněžkou..
5.Co takhle Petřín?)))
Otázek bude asi milión proto jen poděkuji..popřeji ať se daří když né s týmem tak alespoň rozdávat ty úsměvy a ten elán se kterým jsi na fórum vlétla...

moc děkuji))
GeorgeTT:
Teraz mi to už neutečie, xixora síce nepoznám, ale na tomkycza som mal pár otázok. Neva.
Takže milá Radúúúzka:
1. Odkedy máš discobar?

2. slobodná?
3. kto (čo) ťa priviedlo na SP
4. podľa profilu o dva roky osláviš 100 rokov, alebo nie?

GeorgeTT
1.No jeslti jsem poslouchala správně, tak ho už zavřeli, takže lehko nabyl, lehko pozbyl… a nemám zase nic))
2.vdaná
3.jak už jsem říkala hned na začátku byl to Pupík, i když už hodně dlouho jsem o SP slýchávala nejen od něj, ale i od Ička, Toši, Krůa a Romandyho…zaplňovali neustále chat na SF „nesmyslama“ z SP))
4.Nie)))
tosa_CZ:
Myslel jsem si, že u Radu vím úplně vše, ale po hlubším promyšlení jsem na několik zásadních otázek přeci jen přišel:
1) Dostane se Summer z Pobřežní hlídky zpět do bývalé formy?
2) Chtěla bys pracovat v Magdaleniných prádelnách?
3) Nejlepší restaurace v Praze?
4) Proč nepiješ více vína?
5) Pustíš se ještě někdy bezhlavě ze svahu na lyžích?
6) Kdybys potkala známého žižkovského onanistu v akci, co uděláš?
7) Stegosaurus nebo T-Rex?
1.Nedostane, jelikož neužívá přípravek na hubnutí Lipoxal, který ji byl doporučen a místo cvičení stále vysedává u pc a hraje SP))
2.Než jsem si vygůglovala, co to ty prádelny jsou, myslela jsem ,že je to nějaký nevěstinec, ten to sice není, ale stejně bych tam pracovat nechtěla))
3.jasně, že ta Pupíkova)
4.protože i Jameson je velmi dobrý)
5.Já se nikdy bezhlavě nepouštím, na to se mám moc ráda… a doufám,že třeba příští rok se na ně aspoň postavím… I když začínám přemýšlet o snowboardu, přeci jen má jednu výhodu, netlačej tě boty))
6.No tuto zkušenost mám již za sebou … jednou takhle sednu do auta, otevřu si okénko, protože bylo teplo a když nastartuju a ohlídnu se vlevo, jeslti můžu vyjet.. do mého zorzného pole se dostalo cosi šíleného strčeného do okénka… Otázka zněla , co uděláš?? No zavřela jsem okýnko)) , myslím, že pán pak velmi litoval, že si vybral zrovna mě….
7.T-Rex
Hadis:
Raddduuuu, co jsem pochytil na fóru, k SP Tě přivedl Pupajdi, by mě zajímalo, jak vy dva se znáte a pokud spolu děláte, viděli jsme se někdy ? a taky, pokud jsme se ještě neviděli, uvidíme se v červnu ?
Pochytil jsi správně, poznali jsme se na jiné hře SF a ano viděli jsme se, ale nepracujeme spolu, my spolu radši děláme jiné věci))) . Na sraz jsem odpověděla výš…
Milko:
Otázočka na Raduuzku...
Čo je tvojou najväčšou túžbou (cieľom)na SP?
Konečně pochopit, jak se to hraje)))
ps2512:
1. Jak se ji tu do teď líbí?
2. jaké jsou její 3 nejbližší cíle na SP?
3. Co říká na lidi na fóru?
1.Líbí se mi moc
2. proniknout plně do tajů hry, doplnit kádr a porazit Péeska)))
3.lidi jsou super, já si nemůžu stěžovat, ke mně se ted už chovají všichni hezky))
Mazzy_:
Tak to je bomba. Radůzku si nemůžu nechat ujít.

1. Radu jaké je tvé křestní jméno?
2. Jak si se dostala k SP a co tě k němu přitáhlo?
3. Ódkud pocházíš?
4. Jaké jsou tvé cíle v SP a kdopak je tvým učitelem?
5. Co máš na SP nejraději?
1.Radka
2.jak už jsem říkala , byl to Marťulí))
3.už hodně dlouho z Prahy
4.mým největším učitelem je Pupi, ale mám spoustu dalších poradců, kteří kdykoliv pomůžou))
5.výhry to je jasný ))
Radu děkuji za odpovědi a přeji ti mnoho štěstí jak na půdě SP, tak v životě.
Mazzy
I já děkuji
pupajdi:
Ha Rádulí.....tak to mi Tomkyč vyrazil dech a zároveň potěšil

Na SPčko se ptát nebudu,to vím jak Tě baví a řešíme ho denně.
Takže lásko....(tajná) těšíš se na myčku a ten nejdelší program ?

Ano velmi)), vím, že bych si už konečně měla autí umýt, tak snad brzy)))
Impossible:
Ahoj ma milovana, mam na tebe nekolik otazek

1 - SP nebo SF(v dobe nejvetsi slavy) ?
2 - Pupajdi ve vane, nebo ja ve sprse?
3 - Beres me vice jak sveho syna, nebo milence?
4 - Preferujes i tveho muze vice indivualni pokyn "na postel" nebo "do kuchyne"?
5 - Jakou si jako dite udelala nejvetsi ostudu?
Diky za odpovedi.
1.SP
2.dávám přednost vaně))
3.jasně ,že syna, zlatíčko)
4.tak uvařit si umím dobře sama, takže je to jasný, ne?))
5.já jsem vždy byla tichá a stydlivá…takže žádnou…
šutřík:
Raduzzky bych se zeptal:
1.Kdo ji přivedl k SP
2.Co ji na hře nejvíc baví
3.Kterého manažera po Pujdíkovi ma nejradši
4.Jakou poslouchá hudbu
5.Zajímalo by mne kolik má let, vím, že Holky by ses neměl ptát-tak alespoň zhruba

šutr
1.Nechci, aby sis myslel, že Ti to nechci říct, ale nechci se opakovat,ale pokud jsi to četl od začátku, už to víš))
2.Líbi se mi, že můžeš ovlivňovat, jak zápas dopadne, u SF jen čekáš, jak to dopadne))
3.Krůa… ted doufám, že se Ičko neurazí, jak malej))
4.Poslouchám všechno , co se mi líbí, nejsem úplně vyhraněná , ale dechovku a metal nemusím
5.Přesně tak neměl bys)) ale že už jsi několikátej, co se ptá, tak já to odtajním, můj ročník je 70..), takže vidíš, že se k tý stovce skoro blížím))
palo:
1) začneme zlehka - tradiční anketa o jídle

2) jaké jídlo nesnášíš ?
3) co Ty a hudba ? Znáš zpěvačku Radůzu ?
4) je Ataner autorem Tvého loga ? A má nějaký skrytý význam,že máš ve znaku lva ?
5) koho napadlo uspořádat turnaj o podvazek (není to pupajdiho marketingový tah,jak tam hned přilákat manažery ?

6) umíš dobře vařit ?
7) jsi majitelkou pivovaru ?
Pokud jsi na předchozí dvé odpovědi odpověděla ano - 8.) vezmeš si mě ?

1.Biftek, hezky propečenej
2.koprovku
3.já a hudba.. dobrý… za ta léta jsme si vybudovaly hezký vztah)) vím, že existuje.. byla jsem na ni upozorněna díky mému nicku, který už nějakou dobu používám..
4.není, logo mi dělal Krůůů a není to lev, ale lvice… tak mě Krů prostě vidí)))
5.název turnaje je můj nápad, pak samozřejmě schválený pupíkem, nechtěli jsme nic, co by zapadlo))
6.jistě))
7.jsem známá majitelů… to se asi nepočítá, co?))
8. jelikož mé odpovědi nejsou ano, tak neodpovídám)))
Kenji:
Kolik dostáváš na SP nabídek k sňatku, myslím všeobecně, tedy platí mezi to např. i pozvání na večeři a podobně....
Kenji
Tak zatím jsem nedostala žádnou, asi se bojí šerifa)))… no a myslím, že po přečtení dnešního rozhovoru už ani žádnou nedostanu)))
Azor:
DO háje. Já to zazdil.
Tak pokud je to ještě možné, dodatečně posílám své dotazy:
1. Jak budeš řešit obvyklý problém zkušených manžerů (manažerek) - liga vs. turnaje?
2. Fotečka Tvého jistě krásného těla by nebyla?

1.až budu zkušená, tak to začnu řešit a pak ti dám vědět)))
2.No své „krásné“ tělo si nechám pro sebe, musí ti stačit tohle))
--------------------------------------------------------------------------------

MilanSLOVAKIA:
Ahoj a sakra otazky som nestihol

1) Ahoj ZENA

2) V buducnosti sa vidis ako vitazka A - divizie?
3) Ak ano podla teba okolo ktorej sezony by sa ti to mohlo podarit?
4) Ake je to byt medzi samymi chlapami? Asi dobry pocit ze?
5) Tvojmu timu stupa pekne pomaly popularita. Ako si dokazala takyto karierny postup?
6) Pochvalila si sa tvojim kamaratkam, ze akej hre si podlahla?
7) Ak ano velmi by ma zaujimali ich nazory.
Dakujem za odpovede

1.tak já myslím, že na tuhle otázku nemusím odpovídat, však je vidět, jak moc času tu trávím… takže ano))
2.já jsem v tomhle realista, takže myslím, že o tom můžu leda tak snít))
4.pocit je to přímo skvělý))
5.prostě ty kluky nenechám v klidu, honím je z tréninku do tréninku, na masáže, bazénu a sauny, prostě se jim pěkně věnuju))
6. a 7.Pochlubila, ale koukali na mě, jak kdybych spadla z višně))
A poslední otázka:
Koho bys pozvala do další fízlárny ?
Ráda bych pozvala ------------, protože ------------------------------------------------------------------------------------------------------ a popřát mu, ať si to tu hezky užije a přimlouvala bych se za to, abyste mu při výslechu sunadli pouta, protože já mám zápěstí celá odřená))
A na co se ho chceš zeptat ?
Ráda bych se ho zeptala, -----------------------------------------------------------------------------------)).
Díky za Tvůj čas - snad se Ti Na fízlárně líbilo...

palo
Já děkuji za pozvání a i celkem milé zacházení, no jak už jsem řekla, až na ta odřená zápěstí, copak jsem tak nebezpečná?)))
Radůza