No jo, nejhorší můj výkon v lizešutr wrote:Koukám, že ve třetím kole měl Dajo o jeden bod lepší výkon než PéskoDajo wrote: Pretože ja hrám s rozumom a nepotrebujem sa tu naparovať a ukazovať svaly.![]()

Moderator: Czech Moderators
No jo, nejhorší můj výkon v lizešutr wrote:Koukám, že ve třetím kole měl Dajo o jeden bod lepší výkon než PéskoDajo wrote: Pretože ja hrám s rozumom a nepotrebujem sa tu naparovať a ukazovať svaly.![]()
Je taky co nahrazovat. Z Áčka sestoupí minimálně 2 naše vlajky (respektive mašina už bude neutrální) a momentálně jsou pod čarou 4.frankie_doparoma wrote:no zatim Becka vypadaj hodne dobre, az na b3, tam by to mohlo bejt lepsi, i kdyz zas je jeistota ze aspon jeden ceskej tym se tam protlaci...
Ale bod padol vhod....ps2512 wrote: No jo, nejhorší můj výkon v lize
To jo, ale já chtěl 3Dajo wrote:Ale bod padol vhod....ps2512 wrote: No jo, nejhorší můj výkon v lize
Skromnosť ti zrejme nič nehovorí...ps2512 wrote:To jo, ale já chtěl 3Dajo wrote:Ale bod padol vhod....ps2512 wrote: No jo, nejhorší můj výkon v lize![]()
Bych si pokazil pověst tlučhubyDajo wrote:Skromnosť ti zrejme nič nehovorí...ps2512 wrote: To jo, ale já chtěl 3![]()
Pár sezon kšeftaření a mažu to nahoru zase vylepšitfrankie_doparoma wrote:no zatim Becka vypadaj hodne dobre, az na b3, tam by to mohlo bejt lepsi, i kdyz zas je jeistota ze aspon jeden ceskej tym se tam protlaci...
16. vs 2. celek tabulkyDajo wrote:9.kolo
SFC Slavia Hradec Králové 1 - 2 FK Laugaricio 135:139
Stále držíme vedúcu pozíciu a zajtra doma privítame SVV.
No počítám,že na Letnou přijedeš s C-čkem do odvety, jako jsi jel na williamsšutr wrote:. Ale zadarmo Vám to nedám