Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:poslední reakce na očištění:

NEZLOB SE, ALE v divizi F kupovat 27 letého naprosto neskutečně předraženého hráče jen proto aby jsis udělal dobře mi přišlo opravdu naprosto nepochopitelný a to hlavně ze dvou důvodů:
1) takový hráče ti je naprosto k ničemu
2) díky tomu obchodu, který jsi mi vyfoukl a hráče neskutečně přeplatil jsem s největší pravděpodobností nevyhrál soccerprojectový pohár, proto si na to moc dobře pamatuju :-(

Na druhou stranu, nic proti debatám a názorům, jak zde již bylo zmíněno, je to hra hlavně pro zábavu a toto fórum nás všechny společně udržuje, tak si to nějak výrazně nekažme.

ŠTĚCHTICKÁ MINCE OLLEEEEE...... doufám,že jí vyhraju, ale myslím, že Mantel si na ní brousí zuby úplně nejvíc
V poho, jen ti připomenu, to co jsem ti psal a to co už zaznělo i mnohokrát zde. Cíle jsou různé, někdo chce vyhrát A divizi, někdo SP cup (proč ne z divize F, když mám relativně klid v lize a letos jsem schopen s vyladěním venkov dát i 148, takže doma 150), někdo třeba "jen" turnaje z fóra. Takže co ti dává právo mluvit ostatním do nákupů. To mě fakt pobavilo. Jinak jestli si dopře pamatuju, tak jsem ho vyfoukl ne tobě, ale me_florinovi, kterej mě, předpokládám následně kvůli tomu nechal vyšetřovat. Prostě stejné chování jako ty. Ty jsi toho hráče pak chtěl ode mě a myslel sis, že ti ho prodám ještě za míň než jsem ho koupil. Sorry, ale nejsem tvoje farma. Tohleto by oslíček nebo Hernán neudělali. Nesaháš jim chováním ani po kolena. Takže jak už jsem psal, ve tvém fanklubu nikdy nebudu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
mantel

Post by mantel »

Pěkně tu kecáte, jinak já si brousím zuby na všechny trofeje v turnajích , kde ještě hraju. Na delší dobu budou poslední, tak jich chci urvat co nejvíce. Ale moc úspešný asi nebudu, ještě alespoň jeden by vyjít mohl a kdyby to byla Mince, tak bych se vůbec nezlobil. :D
Ataner

Post by Ataner »

mantel wrote:Pěkně tu kecáte, jinak já si brousím zuby na všechny trofeje v turnajích , kde ještě hraju. Na delší dobu budou poslední, tak jich chci urvat co nejvíce. Ale moc úspešný asi nebudu, ještě alespoň jeden by vyjít mohl a kdyby to byla Mince, tak bych se vůbec nezlobil. :D
To já bych se taky nezlobil....aha já jsem o topic vedle.. :lol:
JPD - B.3
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:poslední reakce na očištění:

NEZLOB SE, ALE v divizi F kupovat 27 letého naprosto neskutečně předraženého hráče jen proto aby jsis udělal dobře mi přišlo opravdu naprosto nepochopitelný a to hlavně ze dvou důvodů:
1) takový hráče ti je naprosto k ničemu
2) díky tomu obchodu, který jsi mi vyfoukl a hráče neskutečně přeplatil jsem s největší pravděpodobností nevyhrál soccerprojectový pohár, proto si na to moc dobře pamatuju :-(

Na druhou stranu, nic proti debatám a názorům, jak zde již bylo zmíněno, je to hra hlavně pro zábavu a toto fórum nás všechny společně udržuje, tak si to nějak výrazně nekažme.

ŠTĚCHTICKÁ MINCE OLLEEEEE...... doufám,že jí vyhraju, ale myslím, že Mantel si na ní brousí zuby úplně nejvíc
V poho, jen ti připomenu, to co jsem ti psal a to co už zaznělo i mnohokrát zde. Cíle jsou různé, někdo chce vyhrát A divizi, někdo SP cup (proč ne z divize F, když mám relativně klid v lize a letos jsem schopen s vyladěním venkov dát i 148, takže doma 150), někdo třeba "jen" turnaje z fóra. Takže co ti dává právo mluvit ostatním do nákupů. To mě fakt pobavilo. Jinak jestli si dopře pamatuju, tak jsem ho vyfoukl ne tobě, ale me_florinovi, kterej mě, předpokládám následně kvůli tomu nechal vyšetřovat. Prostě stejné chování jako ty. Ty jsi toho hráče pak chtěl ode mě a myslel sis, že ti ho prodám ještě za míň než jsem ho koupil. Sorry, ale nejsem tvoje farma. Tohleto by oslíček nebo Hernán neudělali. Nesaháš jim chováním ani po kolena. Takže jak už jsem psal, ve tvém fanklubu nikdy nebudu.
V pohodě, jsou manageři, kteří si sednou a kteří ne... :-) NEMÁM VŮBEC PROBLÉM :-)
p.s. nikdy jsme se s Hernánem a Oslíčkem nesrovnával, to jen tak pro info
crueface1

Post by crueface1 »

sexy kote wrote:
palo wrote:
pupajdi13 wrote:
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc

Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ) 8) .....a pak se vrhneme do boje o medaile.

Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem 8) :lol: .....rozumíme si :mrgreen:
Tak jo,ale zase aby nám ty chlebíčky neroztleskaly... :roll:
Crue do toho, Crue do toho :twisted:
Děkuji,mám již naplánováno a snad se mi podaří fyzicky zdecimované mládence uvést do kondice :wink: Prostě je tu liga a Mince,vše ostatní jde stranou :wink: Už jen to pupíkovo označení pětice jako kapacity ... dělá mi to dobře :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
palo

Post by palo »

crueface1 wrote: Už jen to pupíkovo označení pětice jako kapacity ... dělá mi to dobře :mrgreen:
Toho jsem si vůbec nevšiml... :roll:
Tak už mi to taky dělá dobře (než mě vyřadíš :wink: )
Image
crueface1

Post by crueface1 »

palo wrote: Toho jsem si vůbec nevšiml... :roll:
No,rád bych tě vyřadil,to je pravda. Ve velmi krátké době máme na sebe štěstí ve 3 prestižních turnajích,tak alespoň jeden musím strhnout na svoji stranu ... jaká bude realita,to ukáží následující dny :wink:
Image
palo

Post by palo »

crueface1 wrote:
No,rád bych tě vyřadil,to je pravda. Ve velmi krátké době máme na sebe štěstí ve 3 prestižních turnajích,tak alespoň jeden musím strhnout na svoji stranu ... jaká bude realita,to ukáží následující dny :wink:
krutá... :wink:
Image
Mazzy

Post by Mazzy »

crueface1 wrote:
Crue máš titul v ČMSPL to ti musí stačit. :mrgreen:
No Boost

Image
crueface1

Post by crueface1 »

Mazzy wrote: Crue máš titul v ČMSPL to ti musí stačit. :mrgreen:
To bych tak netvrdil :wink: Ještě nás čekají dvě kola a protože nepraktikuji rybí taktiku,často mne seká random,neboli neschopnost vyhrát s vyšším výkonem.. :roll:
Image
crueface1

Post by crueface1 »

Stratovarius - FC Crue Olomouc 0:1

Tak to vyšlo..jsme v semifinále :mrgreen: :mrgreen:
Image
Ataner

Post by Ataner »

crueface1 wrote:Stratovarius - FC Crue Olomouc 0:1

Hezky Cru..to nám Palo těžce nakopal.. :wink:
JPD - B.3
crueface1

Post by crueface1 »

Ataner wrote:

Díky,po zásecích randoma v lize (a ne jednou tuhle sezónu) jsem konečně udolal těžkýho soupeře..a večer hraji poslední mač o titul Mistr ČMSPL .. snad to ukopu,když jsem všechno směřoval na Minci :wink: Zatím je to s palem 1:1,ještě nás čeká vyřazovák v Nemožným turnaji :roll:
Image
palo

Post by palo »

crueface1 wrote:
Ataner wrote:

Díky,po zásecích randoma v lize (a ne jednou tuhle sezónu) jsem konečně udolal těžkýho soupeře..a večer hraji poslední mač o titul Mistr ČMSPL .. snad to ukopu,když jsem všechno směřoval na Minci :wink: Zatím je to s palem 1:1,ještě nás čeká vyřazovák v Nemožným turnaji :roll:
Úplně to cítím jak večer zakopneš a titul putuje na Valašsko kam pochopitelně patří... :twisted:

Gratuluju,my jsme dnes byli marní a zaslouženě jdeš dál...V tom Nemožném se Ti to budu snažit vrátit. :wink:
Image
crueface1

Post by crueface1 »

palo wrote: Úplně to cítím jak večer zakopneš a titul putuje na Valašsko kam pochopitelně patří... :twisted:

Gratuluju,my jsme dnes byli marní a zaslouženě jdeš dál...V tom Nemožném se Ti to budu snažit vrátit. :wink:
Tak VDP je pro mne výhodou a i záskoky by měli hrát slušně. Titul musí na Hanou!:)

My byli taky dnes marní,výkon 141 je o ničem...jenže jsem nestihl vyblokovat termíny a bylo to...to stejné bude i v pátek s Mantelem..ale opět podřizujeme vše Minci! :wink:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”