také gratuluju Palopupajdi13 wrote:gratulace do Zlína......ta výměna pomohla a vidím,že jsis pochystal i penaltičky.palo wrote:Jooo !!!
Stratovarius - FC Letenská šlechta 1:0 (146:142)
užij si grande finále s Frenkitozou

Moderator: Czech Moderators
také gratuluju Palopupajdi13 wrote:gratulace do Zlína......ta výměna pomohla a vidím,že jsis pochystal i penaltičky.palo wrote:Jooo !!!
a zahráli ti vůbec??pupajdi13 wrote:
tohle nám pust až polezeme na hřiště.(naše oblíbená)
http://www.youtube.com/watch?v=Bs3B-IqI2oo
Nedavno jsem ti psal,že si chci s tebou kopnout ligufrankie_doparoma wrote:ja se toho pupajdiho asi nikdy nedockam, tak snad v lize pristi sezonu:)
Taky jedna gratulace i od nás a večer už začnem chystat přípravy na grandefinále.Raduuza wrote:také gratuluju Palopupajdi13 wrote:gratulace do Zlína......ta výměna pomohla a vidím,že jsis pochystal i penaltičky.palo wrote:Jooo !!!
On to příště dožene a to už bude turnaj číslo patnáct a to dostane ....Hadis wrote:Pupajdi se na zápas pečlivě připravoval, neustále mi vzlykal na rameni, jak večer hraje s Palem a netouží nic jinýho, než vyhrát
Bohužel se to nepodařilo, gratulace Palovi, kapesník pro Pupajdíka
Skvělý zápas pánové..pochvalu zaslouží oba..a navrch jen gratulace pro Grande Palo..Hadis wrote:Pupajdi se na zápas pečlivě připravoval, neustále mi vzlykal na rameni, jak večer hraje s Palem a netouží nic jinýho, než vyhrát
Bohužel se to nepodařilo, gratulace Palovi, kapesník pro Pupajdíka
Za gratulaci díky.pupajdi13 wrote:Tak už jsem doma z práce....tak ještě doplním :
1.) upřímná gratulace palovi....on mi chlapec sice v "Podvazku" nepřál, já mu,ale přeju![]()
2.) Pupajdího slavná serie skočila, po dvou titulech vyšel naprázdno ( a to i v kopačce )
3.) Pupajdího předplatné v Bubnu tím tedy končí![]()
K zápasu :
Trenera jsem použil na Radůůzčin Podvazek ( a vyplatilo se) , smlouvy si šetřím pouze na ligu, takže nebylo čím trumfovat,proto jsem i karty vyložil na foru dneska.
Sestava byla oslabená o LF (74) a CM (73)...takže jsem čekal,že skončím, ale jsem moc spokojenej s celou tou etapou,kterou jsem za poslední sezony dokázal v Bubnu předvest.
Mám chvilku času a tak něco k velkému finále.frankie_doparoma wrote:ja se toho pupajdiho asi nikdy nedockam, tak snad v lize pristi sezonu:)
tesim se na finlae, kdy se ma odehrat?
Už to máš v poště.frankie_doparoma wrote:ja mam furt trosku dilema, jaky jsou pravidla toho finale?
druhej zapas tam je jen pro jistotu kdyby prvni skoncil remizou?
a nebo to plati jako normalne ve fotbale s vyhodou venkovniho golu atp.? (ale po tom prave nechapu ty penalty, kdyz ja prvni zapas vyhraju 2:1 a v odvete prohraju 2:1, tak co se bude dit pak?)