Takle hodnotíte a vidíte vaše šance ve skupinách VY:
1. skupina :
F.C. Technica Praha, PC Bonner, FC Crue Olomouc, JPD
Ataner
Tady není vlastně moc co rozebírat to je pravda..takže snad jen..nepostupujem..
PC Bonner - V současné době jeden z kandidátů na Áčko z B.1 pokud poleví naše známá dvojka lam..
F.C. Technica Praha - Patří mu momentálně 11 příčka v C.4 a nevíme kde jsou jeho priority a o to,to bude těžší..(no pro nás určitě nééé)..
FC Crue Olomouc - No a nakonec skoro domácí Cru ..počítám jestli nasadí potřebné páky jako že jó.. máme druhého postupujícího..
JPD - No nic no..doplníme morálku...(se na to vážně můžu vysrat na takový losy..)..
PaTTrick
tak při své první účasti v tomto turnaji jsem se dostal do skupiny č. 1, kterou mám vždy rád, zejména pokud je zapnuté VDP, což bohužel tady není, ale nevadí. Do skupiny jsem dostal samé příjemné týmy, jakožto B-čkař se mezi týmy z C,D a F divize nezříkám role favorita a i přes chystaný větší výprodej doufám, že postoupím z první pozice.... Hodně štěstí všem....
Crueface
Tak ke zhodnocení skupiny.
Asi to tak snadný nebude,o postup se poperou (sorry Áťo) 3 týmy,největší šanci bych viděl na Olomoucké a PC Bonner,ale vše bude záležet,jak kdo bude mít priority.
Takže můj tip:
PC Bonner
FC Crue Olomouc
Technica
JPD
2. skupina:
S.S.C. Kenny Juniors, Real Madrid1869, Mission Impossible, FK Raduzza
Sexton
to je tezky tipovat,nikdy nevis kdo tam co nasadi,ja osobne si myslim ze nepostoupim ze skupiny,nebot mam team v rekonstrukci,takze pocitam ze skupinu vyhraje Imposible a ja budu 3.
Impossible
Skupinu mi Radunka nalosovala hodne prijmene, konecne se taky trosku snazila a navic se ke me nalosovala sama, takze protekce je na nasi strane.
Nevidim to nic jineho nez postup z prvniho mista, cimz za prve zajistim, ze se nemusim stydet a chodit kanalama a za druhe se vyhnu Palovi v protiskupine
Raduuza
Já to přeci neumím .-)))
3. skupina:
AC Had Bozak, FC Letenská šlechta, FC gebruers, FC Kunemil
Hrocja
nevim, jak přesně to otipovat, ale moje skupina vypadá velmi zajímavě, dá se říct, že to bude velmi urputný boj

svoje hodnocení - viděl bych to tak na 2. - 3. místo ve skupině, ale je ještě brzy spekulovat. Jak jsem psal bude to velmi zajímavý turnaj, kde není nikdy nic jisté:)
Hadis
V 3. skupině se střetnou staří známí Pupajdi s Hadisem, kteří by se měli porvat o postupové místo. sekundovat jim bude frans, hrocja může favority překvapit, ale moc nadějí mu nedávám
Postup ze Skupiny - 1. Pupajdi, 2. Hadis
Pupajdi
s radostí a chutí Vám všem "chlebíčkářům" chci oznámit,že to máme s Hádou uplně na pohodu a chystáme se kousat i v playoff......2 neznámé týmy co máme ve skupině nám rozhodně cestu nezastaví.....v protiskupině(6) se třeste

)) Romča,kosta.
Franc
hi , i guess i do not have a chance to advance to the next round. the 3th is the highest . this is how i see it :
- fc letenska slechta 18 p.
- ac had bozak 10 p.
- fc gebruers 7 p.
- kunemil 0 p.
fc letenska will certainly get the semifinal .
greets fc gebruers , good luck .
4. skupina:
Husičova 11, 1.SK Carl Kozojídky, The Last Mohycan, Dynamo Oleksovice
Milko:
Skupina je viac menej vyrovnaná, ale hlavným adeptom a favoritom skupiny je Dynamo Oleksovice. Ten by mal postúpiť z 1. miesta. O zvyšný druhý postupový flek si to rozdajú zvyšné teami. Bude to napínavé až do posledného kola...
Husič
Je to velmi silná skupina, kde šanci na postup mají teoreticky všechny týmy. Na postup tipuju Mohykány a Dynamo. Já se pokusím jim situaci znepříjemnit. Na postup to ale asi stačit nebude. Bude záležet, jako jaké budou mít priority. Podle účasti na fóru to vypadá, že velké

. Kozojidky moc neznám, ale o 3. místo se s nimi pokusím poprat

.
Péesko
Je to velmi slabá skupina plná lam a podle toho to bude vypadat

Kdo udělá míň chyb, postoupí...........teda kromě Milka, ten i bez chyb nemá šanci

[/quote]
5. skupina:
FK Trnava, 1.FC vozakov, Baníček, Sokol Čejč
GeorgeTT
Skupina je pre mňa viac ako hrateľná, nepostup je pre mňa fiasko, Sokol by nám nemal robiť veľké problémy, Baníček- tam budú vyrovnané súboje, záleží však na tom, ako sa k tomuto turnaju postaví Azor, no a vozakov je pre mňa veľká neznáma, ale pri pohľade na jeho tím by s ním nemal mať problém ani môj B-tím.
Môj tip na poradie:
1. FK TRNAVA
2. Baníček
3. Sokol Čejč
4. 1.FC.vozakov
onula alias Azor
Ve skupině 5 jsou 2 favoriti na postup: George a onula alias Azor. Tito 2 manažeři se v poslední době utkávají často a i když se nyní Baníček zvedá, opět asi na Georgeho a jeho Trnavu mít nebude a tak postoupí ze 2.místa a FK Trnava z 1. místa. Co se týče Andrewa a jeho týmu Sokol Čejč, tak asi uhájí 3.místo před týmem 1.FC.vozakov, který se moc neobjevuje na turech z fóra
Andrew
No jednoduché, nemám ani na jednoho, takže s nula body poslední místo
Asi sem se moc nerozepsal, ale ono není moc o čem

Když budu mít kliku, urvu někde haluzácký bodík
Jimi00
Ahoj, nevím jak to přímo myslíš. Ale Myslím (doufám)že si první dvě místa rozdělim já a voky, pak bych tipl na 3 místo Wellweak a na konec Mrakoplaš. Ale záleží jak se do toho kdo obuje.
6. skupina:
1FC Mrakoplaš, FC kotěhůrky, FK My Chem, Wellweak
Roman 44
Tak v prvé řadě jsem tu já a protože už zahraji i kolen devadesáti musí si na mě každý dávat pozor a protože si pozor daj tak obsadím čtvrté místo ve skupině. Na třetím místě skončí Jimi a jeho Kotěhůrky i když je to lepší soupeř pro Kostera a jeho Wellweak který skupinu vyhraje a před mladoboleslavským Vokym a jeho FK My Chem.
voky29
Ahoj, tady jsou moje tipy na celkové umístění:
1. Wellweak
2. Kotěhůrky
3. FK My Chem
4. Mrakoplaš
Jasným outsiderem v naší skupině je Mrakoplaš. Další tři týmy budou bojovat o dvě postupový místa. Na jednoho zbyde černý petr... vzhledem k soupiskám bych to tipoval na nás, ale bude záležet na tom jak jednotlivé týmy budou brát tvůj turnaj více prestižně, či méně
7.skupina
FC Lukos, FK Bolka FOREVER, FC DAC, Stratovarius
MilanSLOVAKIA
V nasom druhom rocniku, ktoreho sa zucastnujeme sme sa dostali do 7. skupiny medzi timi FC Lukos, FK Bolka FOREVER a Stratovarius. Jednoznacnym favoritom tejto skupiny je Stratovarius, ktory by s prvenstvom nemal mat ani najmensi problem. Dalej o postup si to rozdame my (FC DAC) s timom FC Lukos, ktory vsak turnaje dost vypusta co znamena ze ze druhym najvaznejsim kandidatom na postup sme my (FC DAC). FK Bolka FOREVER tiez nie je uplne bez sanci no hra F - diviziu a v porovnani s ostatnymi timami ma urcite najslabsi kader a tak tipujem ze skonci posledny. Aj u Bolky a aj u Lukosa vela zavazi na tom ako sa k tomu turnaju postavia. Caka nas teda zaujimava a dost vyrovnana skupinka.
Můj edit: při četbě toho, co Milan napsal, jsem nevěřila, z jakého úhlu pohledu to vzal, protože jak je to bez háčků a čárek slovo KADER jsem si přečetla jako KADEŘ (lokna, vlasy)
Mouven
Postup z prvního místa Stratovarius - zkuseny manazer Palo.. velmi kvalitni tym, vyresena agresivita
Boj o druhy flek Dac a Lukos.. kvalitativne to vypada na Dac, ale ma dost opor ve veku 29+ to znamena vetsi ubytek kondice a hlavne ma hodne agresivni tym a v nem velky skoky, takze na prisne rozhodci musi davat malou agresivitu.
Takze spis bych tipnul ten Lukos, ale v turnajich je to velmi nevyzpytatelne pac zalezi, kdo jak ma ligovy zapas a zas Dac chodi pravidelne na forum..
No a na poslednim miste bude ten nejlepsi a to ja.. kvalitativne na ne nemam, muzu jen prekvapit
Palo
Vidím to tak,že skupina je hratelná,cílem bude postup z 1.místa ať hned nejdu na íčka...
Přiznám se,že FC Lukos vůbec neznám a snad jsem s ním ještě ani nehrál.Bolka je legenda po přestavbě (tudíž zatím taky schůdná

)
Milan - na výsledku nezáleží - hlavně když přiveze čabajky,paprikové klobásy a salámy.
Kosykk
tak nevím přesně jak kluci tipují, ale zkusím si tipnout na svou skupinu:
1. Stratovarius
2. FK Bolka FOREVER
3. FC DAC
4. FC Lukos
Já tady zatím netipoval, tak nevím přesně jak na to
8. skupina:
No Boost, Sipkari, Czechia Hradec Králové, Litomerice losers Club de Fotbal
Mazzy
Skupina je silná a velmi nejistá.
1. místo je jednoznačně pro Tomkyho s jeho LlCdF. Má aktuálně nejsilnější tým a jeho ambice v A divizi nejsou veliké. Proto se bude věnovat turnajům.
2. místo by měl obsadit pan doktor s jeho Šipkařema.
3. místo by mělo být mé. No Boost je teď ve velké přestavbě týmu a tak nebude schopen konkurovat.
4. místo zbívá na CHK. Má ještě mladý a nezkušený tým.
Doctor46
myslim ze skupina ma jasneho favorita v Tomkyczovi,a ja s Mazzym si to rozdame o druhe postupove miesto,ktore sa budem snazit ukopat ja...xD Hradecak bude zrejme naberat skusenosti a skonci 4-ty
tomkycz
tak já zapomněl ale tak abych taky zhodnotil skupinu. Podle ligové příslušnosti by byl alibismus psát něco o tom, jako že to bude těžké, soupeři silní, atd. Prostě si jdeme pro postup, ale je nám jedno, jestli z prvního nebo druhého fleku. Výhoda dom. prostředí není zapnutá, druhý ve skupině bude hrát kromě prvního kola vše další ( pokud bude nějaké další ) doma. Protiskupina, tam není z čeho vybírat, Patrick a Crue si postup zřejmě ohlídají... Těšíme se na náši premiérovou účast a předem vyhlašujeme útok na příčku nejvyšší
DĚKUJI VŠEM, KDO SE TOHOTO "VELKÉHO" PROJEKTU ZÚČASTNILI A JE VELKÁ ŠKODA, ŽE NĚKTEŘÍ SLIBOVALI A SLIBOVALI ALE NESPLNILI...