Jenze to ke me byl rozhodci mnohem privetivejsi.
No co si budem nalhavat, nedal bych ho ani kdyby hral v 9.

Moderator: Czech Moderators
Mazzy wrote:Zrovna jsem se na to sklamani kouknul. Sakra to byl pech. Chtel jsem to dotahnout do penalt. Dokonce jsem je vcera obmenil a prohazel exekutory. Ale moc dobri kopaci to nejsou.![]()
Dokonce jsem po 4. serii kopu vedl 3:2, ale v pate zachytal skvele souperuv golman a slo se na sestou serii, kde uz kopal LB, ktery je na tom dost spatne.![]()
Byla by to pohadka postoupit do finale, ale nebylo by to fer.
Jako utechu musim brat vubec to, ze jsem Mccgradyho porazil alespon ve vykonu. 132:133.![]()
Kluci dali do toho zapasu vse a nic jim nemuzu vytknout. Penalty jsou vabank.
Dekuji vsem fanouskum za podporu a Mccgradymu za super zapas. Take na tohle jentak nezapomenu. Je to asi muj nejvetsi uspech v letosni sezone.![]()
Mnoho stesti ve finale a v lize Mccgrady
Proste uzasny zapas!!
Nezapomeň, že v úterý budu od tebe dva hráče kupovat taky já.... takže morálka nebude u mě taky růžovámantel wrote:Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta![]()
No to jo, ale stejný pokles bude za oba taky u mněMccgrady wrote:Nezapomeň, že v úterý budu od tebe dva hráče kupovat taky já.... takže morálka nebude u mě taky růžovámantel wrote:Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta![]()
no a?mantel wrote:No to jo, ale stejný pokles bude za oba taky u mněMccgrady wrote:Nezapomeň, že v úterý budu od tebe dva hráče kupovat taky já.... takže morálka nebude u mě taky růžovámantel wrote:Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta![]()
Nemyslím, že tá Mccgradyho zostava, čo nastúpila na zápas, sa dá považovať za ľahkovážnu.sexy kote wrote:Škoda, že to Mazzymu nevyšloKdyž někdo, kdo chce vyhrát Áčko a Minci přistoupí k zápasu tak lehkovážně, by si tu pořádnou facku zasloužil
Pokud k tomu měl Grady tento přístup,tak bych mu to vyřazení Mazzym přál.... pohled do jeho rozpisu dnešních zápasů neukazuje nic na urovni "semifinále turnaje" , pouze skupinový mač s frenkičem ......přesto do zápasu poslal B tým a málem ho to stálo celej turnaj, pokud někdo spoléhá pouze na předzápasový výpočet a nedá do toho všechno,tak je to podle mě špatně.Mccgrady wrote: Nastoupila kompletní B sestava s jednoznačným výpočtem, že by mělo vše +- stačit
Ano zasloužil,když shrnu Gradyho manažerský um,který asi žádné chyby nemá,tak největší slabinu na něm vidím,právě v podcenění (nebo přílišném seběvědomí) ..... viz finále Podvazku 1 , kde jsem i já skoro sahal po jeho skalpu .sexy kote wrote:Škoda, že to Mazzymu nevyšloKdyž někdo, kdo chce vyhrát Áčko a Minci přistoupí k zápasu tak lehkovážně, by si tu pořádnou facku zasloužil