Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Mazzy
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by Mazzy »

Pupi musim ti dat zapravdu. Mozna jsem to mel zkusit na tu ligu, ale ja chtel sobotu kvuli vyleceni moralky tymu po obchodech. A dalsi vec, ze jsem tebe i Frenkiho porazil prave o vikendu. :mrgreen:
Jenze to ke me byl rozhodci mnohem privetivejsi.
No co si budem nalhavat, nedal bych ho ani kdyby hral v 9. :mrgreen: Prosete Mccgrady je letos na spici a utoci na vsechny trofeje co lze vyhrat. Kdyzto ja jsem jen maly pilny mravenecek co se prokousal zahadnym zpusobem az do semifinale. :mrgreen:
No Boost

Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

MÁLEM MĚ U VÝSLEDKU TREFILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mccgrady City Football team 2 - 2 p 4:3 No Boost /132:133/
červené karty 1:1
agresivita 80:50

Do zápasu jsem jsem vstupoval papírově jako obrovský favorit, ale aktuální situace tomu tak nenasvědčovala:
Nastoupila kompletní B sestava s jednoznačným výpočtem, že by mělo vše +- stačit ale co předvedl brankář Omar Alejandro Calero Rodriguez ( :!: 15. MIN : dostal červenou kartu za oplácení. Po tvrdém souboji s protihráčem mu ujely nervy a protihráči, se kterým svedl v zápase více tvrdých soubojů, ukázal průchod svého vzteku. Na jeho straně červená karta, na soupeřově fialový monokl...), který se má stát v budoucnosti tahounem A týmu mě opravdu překvapilo. (zaplať pánbů, že mu ruplo v bedne v přátelském poháru a né v lize, kde velice často nastupuje!!)

něco ze statistik:
počet zápasů provinilce 668 / počet červených karet 3 !

Díky za krásné semifinále, na něj jen tak nezapomenu :!:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ty jo skoda, kdyby sel dal zas No Boost byl by to fakt uz kral :mrgreen:

krasne semifinale, skoda ze uz finale bude jen slavnostnim predanim ceny... (a o to je dvojnasovna skoda ze to boostvci nedotahli do vitezneho konce, bylo by to takovy slechticky nagano)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
šutr
Team President

Post by šutr »

Taky se skláním předtím co Mazy dokázal, škoda že pohádka nepokračuje :roll: Pro Mccgradyho by to sice bylo velmi tvrdé, ale má se fandit slabšímu :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Mazzy

Post by Mazzy »

Zrovna jsem se na to sklamani kouknul. Sakra to byl pech. Chtel jsem to dotahnout do penalt. Dokonce jsem je vcera obmenil a prohazel exekutory. Ale moc dobri kopaci to nejsou. :mrgreen:
Dokonce jsem po 4. serii kopu vedl 3:2, ale v pate zachytal skvele souperuv golman a slo se na sestou serii, kde uz kopal LB, ktery je na tom dost spatne. :mrgreen:

Byla by to pohadka postoupit do finale, ale nebylo by to fer.
Jako utechu musim brat vubec to, ze jsem Mccgradyho porazil alespon ve vykonu. 132:133. :mrgreen:
Kluci dali do toho zapasu vse a nic jim nemuzu vytknout. Penalty jsou vabank.
Dekuji vsem fanouskum za podporu a Mccgradymu za super zapas. Take na tohle jentak nezapomenu. Je to asi muj nejvetsi uspech v letosni sezone. :mrgreen:
Mnoho stesti ve finale a v lize Mccgrady
Proste uzasny zapas!!
No Boost

Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Mazzy wrote:Zrovna jsem se na to sklamani kouknul. Sakra to byl pech. Chtel jsem to dotahnout do penalt. Dokonce jsem je vcera obmenil a prohazel exekutory. Ale moc dobri kopaci to nejsou. :mrgreen:
Dokonce jsem po 4. serii kopu vedl 3:2, ale v pate zachytal skvele souperuv golman a slo se na sestou serii, kde uz kopal LB, ktery je na tom dost spatne. :mrgreen:

Byla by to pohadka postoupit do finale, ale nebylo by to fer.
Jako utechu musim brat vubec to, ze jsem Mccgradyho porazil alespon ve vykonu. 132:133. :mrgreen:
Kluci dali do toho zapasu vse a nic jim nemuzu vytknout. Penalty jsou vabank.
Dekuji vsem fanouskum za podporu a Mccgradymu za super zapas. Take na tohle jentak nezapomenu. Je to asi muj nejvetsi uspech v letosni sezone. :mrgreen:
Mnoho stesti ve finale a v lize Mccgrady
Proste uzasny zapas!!

divím se....přitom pencle už chytal 3tí GK v týmu Martin Galbavý, který si defakto v sezone nezahraje ani špíl a je pouze jako zaloha kdyby se něco stalo... jeho pořizovací cena byla nedávno a to 690 000,-- vypadá to,že to byl zlatej kup. Díky GALBO :!:

Děkuji za pochvalu a díky za popřání k dobrému finále, nemyslím si, že bude jen formalita !!!
mantel

Post by mantel »

Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta :twisted: :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

škoda, že to Mazzy nedal na penalty. Mccgrady ještě pár sezón favorit turnaje bude, Mazzymu už se taková příležitost naskytnout nemusí... Mazzy, poklona. :wink:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

mantel wrote:Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta :twisted: :mrgreen:
Nezapomeň, že v úterý budu od tebe dva hráče kupovat taky já.... takže morálka nebude u mě taky růžová :!:
mantel

Post by mantel »

Mccgrady wrote:
mantel wrote:Finále na 99% formalita bude, v úterý by měli odejít první hráči a 1-2 asi prodám už v pondělí. prostě jsem to nenaplánoval moc dobře, lépeřečeno jsem neplánoval vůbec. Prvořadá byla (a je ) pomsta :twisted: :mrgreen:
Nezapomeň, že v úterý budu od tebe dva hráče kupovat taky já.... takže morálka nebude u mě taky růžová :!:
No to jo, ale stejný pokles bude za oba taky u mně :-)
crueface1

Post by crueface1 »

No škoda obou semifinálat...mohlo to být zajímavější,ne jednoznačný .. :roll:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

mantel wrote:
Mccgrady wrote:
No to jo, ale stejný pokles bude za oba taky u mně :-)
no a? :-) asi čoveče koupím jen jednoho...ať počítám jak počítám, nevychází mi to, sakra. Ta morálka to je svině !!!
sexy kote

Post by sexy kote »

Škoda, že to Mazzymu nevyšlo :( Když někdo, kdo chce vyhrát Áčko a Minci přistoupí k zápasu tak lehkovážně, by si tu pořádnou facku zasloužil :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote:Škoda, že to Mazzymu nevyšlo :( Když někdo, kdo chce vyhrát Áčko a Minci přistoupí k zápasu tak lehkovážně, by si tu pořádnou facku zasloužil :P
Nemyslím, že tá Mccgradyho zostava, čo nastúpila na zápas, sa dá považovať za ľahkovážnu.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

2 SEMIFINÁLE

ImageMccgrady City Football team..... 2 : 2..(4:3p)...No BoostImage

132 : 133

Už se tu něco napsalo k zápasu, já doplním svůj uhel pohledu.
Nakonec to Grady ustál , ale nechybělo moc a mohl prohrát už v základní hrací době (na výkony se tak stalo) a já ted budu přísnej a tvrdej ve svém názoru .....škoda že se tak nestalo , důvod k tomu mám tento :
Mccgrady wrote: Nastoupila kompletní B sestava s jednoznačným výpočtem, že by mělo vše +- stačit
Pokud k tomu měl Grady tento přístup,tak bych mu to vyřazení Mazzym přál.... pohled do jeho rozpisu dnešních zápasů neukazuje nic na urovni "semifinále turnaje" , pouze skupinový mač s frenkičem ......přesto do zápasu poslal B tým a málem ho to stálo celej turnaj, pokud někdo spoléhá pouze na předzápasový výpočet a nedá do toho všechno,tak je to podle mě špatně.
Proto se naopak ztotžnuju s tím,co napsala Pavlína :
sexy kote wrote:Škoda, že to Mazzymu nevyšlo :( Když někdo, kdo chce vyhrát Áčko a Minci přistoupí k zápasu tak lehkovážně, by si tu pořádnou facku zasloužil :P
Ano zasloužil,když shrnu Gradyho manažerský um,který asi žádné chyby nemá,tak největší slabinu na něm vidím,právě v podcenění (nebo přílišném seběvědomí) ..... viz finále Podvazku 1 , kde jsem i já skoro sahal po jeho skalpu .
Dnes mělo jít v jeho podání na hřiště Ačko a ukázat plnou sílu týmu
Mccgrady City Football team
Pro Mazzyho nakonec v předem jasném zápase obrovská škoda....stejně jako včera pro kamaráda Krůůa , nechybělo moc a mohli jsme tu mít naprosto nečekané finále FC Crue Olomouc ...vs...No Boost
Takže možná z mého pohledu právě tyto dva týmy zaslouží největší obdiv letošního ročníku,za svou snahu a vnitřní sílu ......naopak doufám,že pro gradyho to je pořádné ponaučení a to i do bojů o titul v divizi A , do kterého mu držím palce.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”