MilanSLOVAKIA wrote:
V osemfinale nas caka zapas s timom AC Had Bozak s ktorym si ani nepametam zeby sme sa stretli. V tomto zapase uplne odpisani nebudeme, no miernejsi favorit bude Bozak. Chceme vsak stvrtfinale
Možná někdy jednou, ale taky si myslím, že jsme proti sobě ještě nehráli.
Chtít můžeš, ale my si na Tobě smlsneme jako na vychlazené jedenáctce
MilanSLOVAKIA wrote:Coze? Ja tomu vazne neverim ze som to uhadol Tak oci sa mi podobali na oci Hantuchovej ale ze by som podla toho naozaj rozoznal cloveka tomu krasnu zenu Ale juhuuuu
Tak ja som ju podľa očí spoznal hneď. Bodaj by aj nie, veď je to prakticky moja bývalá spolužiačka.
MilanSLOVAKIA wrote:Coze? Ja tomu vazne neverim ze som to uhadol Tak oci sa mi podobali na oci Hantuchovej ale ze by som podla toho naozaj rozoznal cloveka tomu krasnu zenu Ale juhuuuu
Tak ja som ju podľa očí spoznal hneď. Bodaj by aj nie, veď je to prakticky moja bývalá spolužiačka.
Tak to me musis seznamit. Ty mas snad kontakty vsude.
Ty blazen a to co si ju nezbalil Takuto sancu si nechat ujst
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
MilanSLOVAKIA wrote:
V osemfinale nas caka zapas s timom AC Had Bozak s ktorym si ani nepametam zeby sme sa stretli. V tomto zapase uplne odpisani nebudeme, no miernejsi favorit bude Bozak. Chceme vsak stvrtfinale
Možná někdy jednou, ale taky si myslím, že jsme proti sobě ještě nehráli.
Chtít můžeš, ale my si na Tobě smlsneme jako na vychlazené jedenáctce
Ja si chladim uz dvanastku tak niesom si isty ako si postacis s jedenastkou
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
MilanSLOVAKIA wrote:
Ale moze, ale moze Vsak uvidis na zapase
Nezapomeň, že píská kolega, si to u něho na tiskovce pošéfuju. U rozhodčích nemáš šanci, musíš podplatit někoho jinýho, ale už není koho
Ja ti dam takeho kolegu Sakra .... vytiahnem nejakeho jeba z lesa (sorry za vyraz ale tento vyraz mam zo sudu na ktorom som raz bol pozriet zo skoly ) o ktorom si v zivote nepocul a ani nevidel, zajtra cestujem po rozhodcu do juznej ameriky do pralesa a uvidime ze kto si koho posefuje
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón