Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

mantel wrote:Sorry, ale řešíte tu kraviny. Kdyby to mělo pomoci krajanovi, tak by o tom McGrady věděl a choval se podle toho. A protože nevěděl, tak není co řešit. Já jsem dneska udělal jinou prasárnu a po tom, co tady dělají Rumuni se za to vůbec nestydím. To, že to nevyšlo, je druhá věc, nicméně už mě nabavilo se dívat, jak tu s námi Rumuni vyjebávají. :!:
no ja myslim ze ten zapas samotny jsem resil jen ja v prvnim postu, po osvetleni ze strany tomkycze jsem z casti uznal jeho argumentaci a pak se tu resilo jen hypoteticky teoreticky situace vzesly z nasledny debaty, nikdo netvrdil ze ten dnesni zapas byl "prodanej"

tvyho dnesniho matche jsem si ani nevsim, jsem si rikal ze si to damned dobre vypocitala a ono to bylo takhle
no moc nezbejvalo...:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

mantel wrote:Sorry, ale řešíte tu kraviny. Kdyby to mělo pomoci krajanovi, tak by o tom McGrady věděl a choval se podle toho. A protože nevěděl, tak není co řešit. Já jsem dneska udělal jinou prasárnu a po tom, co tady dělají Rumuni se za to vůbec nestydím. To, že to nevyšlo, je druhá věc, nicméně už mě nabavilo se dívat, jak tu s námi Rumuni vyjebávají. :!:
Oficiálně ti tady děkuji za pokus :!:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote:
Oficiálně ti tady děkuji za pokus :!:
Aby to bolo oficiálne, to by muselo byť po vzore rumunských kamarátov - aspoň 3 tlačovky a správa v knihe návštev :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippo :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Zítra nás čeká pro nás velmi prestižní zápas s FK Hash Rohatsko. Po mnoha turnajových porážkách si chceme zvednout sebevědomí a nedopustit další potupnou porážku. Tým jsme na tento zápas náležitě připravili, předzápasové prognózy hovoří o vyrovnaném zápasu. Je smutné, že se musíme obávat rozhodčího víc než hosté, ale tuto skutečnost už bereme jako prostý fakt a pokusíme se tomu čelit. Už by to chtělo konečně narovnat hřbet po předchozím ohýbání... :wink: 8)
frankie_doparoma

hej tomkycz, ty nejses schrbenej ty ryjes drzkou v zemi :twisted: :lol:

uvidime, rozhodci neni zadna vyhra, takovej snesitelnej prumer, nic vic, navic hrajem u tebe....
z acka mi chybi vykartovany LF /73/ a RM /75/ a zraneny CF /76/

ja mam zvysenou motivaci, chci ti ukazat ze sis mel jit radsi pro boda proti mccgradymu nez si myslet na tri body proti me :p takze cilem je jednoznacne neprohrat (a v domaci odvete te smest):)
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:hej tomkycz, ty nejses schrbenej ty ryjes drzkou v zemi :twisted: :lol:

uvidime, rozhodci neni zadna vyhra, takovej snesitelnej prumer, nic vic, navic hrajem u tebe....
z acka mi chybi vykartovany LF /73/ a RM /75/ a zraneny CF /76/

ja mam zvysenou motivaci, chci ti ukazat ze sis mel jit radsi pro boda proti mccgradymu nez si myslet na tri body proti me :p takze cilem je jednoznacne neprohrat (a v domaci odvete te smest):)
no já poslední dobou chytám redky jak na běžícím pásu takže z rozhodčího zrovna nadšenej nejsem. U tebe je pro nás rozhodčí přijatelnější... Pravdou je, že druhá sezóna v áčku už mě tolik nebaví a výsledky tomu odpovídají, ale na tebe chci jít 100% a chci abys to věděl 8)
frankie_doparoma

btw. jeste jsem zapomnel zminit, naladu rozhodne nemam na 100% (abych si dyztak vytvoril naky ty alibi, ze...)

ted jsem koukal do spinfa kdyz oba dohrajem v 11ti, mas o 1-2 body lepsi vykon, to neni dobre... tak snad bude tvuj nedisciplinovanej kadr pokracovat v nedisciplinovanosti :P
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Zítřejší zápasy jsou asi nejzajímavější co se do poloviny ligy týká....

Mccgrady City Football team ??-?? FC Meangreen
První s třetím, pokud by nebyla karta budou to výkony, zapisující se do historie... :idea:

Litomerice losers Club de Fotbal ??-?? FK Hash Rohatsko
Velice vyhrocený souboj, už jen proto, že se kvůli tomu strhla v patek velká debata :!:

me_dinamo ??-?? Fc Mantel
O tomto zápase, pokud by dopadl pro českou vlajku by se psalo ještě hodně dlouho... :!:

Damned United ??-?? SPC Czech Tigers
Zápas největšího aspiranta na titul proti velice kvalitnímu českému managerovi by mohl přinést zajímavá čísla

MÉ PŘÁNÍ :!: :!: :!:
POJĎME TO VŠICHNI CIZINCŮM NATŘÍT
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: Litomerice losers Club de Fotbal ??-?? FK Hash Rohatsko
Velice vyhrocený souboj, už jen proto, že se kvůli tomu strhla v patek velká debata :!:

Počuješ Tomkyč, máš rozdrviť Jamajku :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Image
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:lol:

edit: upraveno aby to tomkycze nerozptylovalo a mohl se soustredit na nas ligovej zapas 8)

edit2: tak si polib prdel:p
Last edited by frankie_doparoma on Sun Mar 10, 2013 6:13 pm, edited 3 times in total.
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Mccgrady wrote: Litomerice losers Club de Fotbal ??-?? FK Hash Rohatsko

Počuješ Tomkyč, máš rozdrviť Jamajku :mrgreen:
Přesně tak to bylo myšleno :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

Frenkie: málo vykřičníků, neobsáhnou celou vlajku 8

edit: teď zase přečuhujou :wink

edit2: tak si polib prdel:p

rád bych, ale nejsem hadí muž 8)
Last edited by tomkycz on Sun Mar 10, 2013 11:04 pm, edited 2 times in total.
frankie_doparoma

nastaveno na rano, karty jsou jasne rozdany a ja pevne verim ze domacim vytahne rozhodci nakyho cervenyho zolika :p
kopeckar

Post by kopeckar »

Viva mantel. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”