U nás se sice považuje za trestný čin fandit čemukoliv sparťanskému ale tak zítra budu no...pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 9-2... combat
1.FC Julec... 0-3... The Williams Soccer Boys
LT-Bayern 1-0 Šutrteam
My jsme s přehledem, Homar to bohužel williamsovi pustila šutřík to neustál na Bayernu
![]()
Tabulka :
1.) The Williams Soccer Boys...37b
2.) FC Letenská šlechta .........34b
3.) Šutrteam........................31b
Zítra :
The Williams Soccer Boys... ??-??... FC Letenská šlechta
Šutrteam... ??-?? ... berušky
Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B

-
Ataner
No a my bereme vuvuzely a vyrážíme také na podporu Letenských...(no možná budou stačit i drobné do prázdných plechovek od piva)..palo wrote:U nás se sice považuje za trestný čin fandit čemukoliv sparťanskému ale tak zítra budu no...pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 9-2... combat
1.FC Julec... 0-3... The Williams Soccer Boys
LT-Bayern 1-0 Šutrteam
My jsme s přehledem, Homar to bohužel williamsovi pustila šutřík to neustál na Bayernu
![]()
Tabulka :
1.) The Williams Soccer Boys...37b
2.) FC Letenská šlechta .........34b
3.) Šutrteam........................31b
Zítra :
The Williams Soccer Boys... ??-??... FC Letenská šlechta
Šutrteam... ??-?? ... berušky
JPD - B.3
-
pupajdi13
palo wrote: U nás se sice považuje za trestný čin fandit čemukoliv sparťanskému ale tak zítra budu no...
OOoo děkuju za podporu pánové.....bohužel tuším,že ani ta zítra stačit nebude, rozhodčí nam do zápasu nešáhne a na body to asi belgán doma ukope.....přesto zkusím systemově ukopat plichtu i na horší výkonAtaner wrote: No a my bereme vuvuzely a vyrážíme také na podporu Letenských...(no možná budou stačit i drobné do prázdných plechovek od piva)..![]()
Ty kováky z plechovky pak můžeš průběžně během druhé půle cvrnkat po domácím lapkovi
šutřík je sám proti sobě , místo aby bojoval , tak to pustí kde komušutr wrote: Šutřík to pustil
-
ps2512
jojopupajdi13 wrote:1čka byla lehká už před lety a je "lamovací" až do tedps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát![]()
peesko....pálky vypadaj supr ai velikostně to sedí
Ligová historie
Divize B.1
Datum Sezóna Událost
16 Únr 2013 50 ac mattt vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
15 Pro 2012 49 Mccgrady City Football team vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
13 Říj 2012 48 FC Meangreen vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
11 Srp 2012 47 Fc Mantel vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
9 Črv 2012 46 Viastore vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
7 Dub 2012 45 Valcíři Chomutov C.F. vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
Samá lama
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Šutřík pouští jen venkupupajdi13 wrote:palo wrote: U nás se sice považuje za trestný čin fandit čemukoliv sparťanskému ale tak zítra budu no...OOoo děkuju za podporu pánové.....bohužel tuším,že ani ta zítra stačit nebude, rozhodčí nam do zápasu nešáhne a na body to asi belgán doma ukope.....přesto zkusím systemově ukopat plichtu i na horší výkonAtaner wrote: No a my bereme vuvuzely a vyrážíme také na podporu Letenských...(no možná budou stačit i drobné do prázdných plechovek od piva)..![]()
![]()
Ty kováky z plechovky pak můžeš průběžně během druhé půle cvrnkat po domácím lapkovi![]()
šutřík je sám proti sobě , místo aby bojoval , tak to pustí kde komušutr wrote: Šutřík to pustil....až na pupajdíka že
![]()
![]()
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
frankie_doparoma
to ze se tam jednou za cas vysktyne jeden nekdo dobrej nic nemeni na faktu ze b1cka je slepa vetev Acka :pps2512 wrote:jojopupajdi13 wrote:1čka byla lehká už před lety a je "lamovací" až do tedps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát![]()
peesko....pálky vypadaj supr ai velikostně to sedí![]()
Ligová historie
Divize B.1
Datum Sezóna Událost
16 Únr 2013 50 ac mattt vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
15 Pro 2012 49 Mccgrady City Football team vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
13 Říj 2012 48 FC Meangreen vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
11 Srp 2012 47 Fc Mantel vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
9 Črv 2012 46 Viastore vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
7 Dub 2012 45 Valcíři Chomutov C.F. vyhrál divizi B.1 (a postoupil).
Samá lama
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
pupajdi13
yes
The Williams Soccer Boys... 1 - 1 ... FC Letenská šlechta
148 : 143
Tak doufám,že dneska dostanu od svých kritiků (Hippo,Pavlínka) pochvalu za dobře zmenedžéérovaný zápas
, víc než random tady zauřadovala moje taktika a vysněnou plichtu tak nakonec vezu zpátky do česka.
Díky palovi a Aťasovi , že jeli s náma fandit , hlavně ty Aťasovi kováky v plechovce dělaly divy
Ve svém posledním zápase za šlechetné se prosadil Marco '=A=' Happe zítra má oslavu 31 narozenin,tak hned po ní vrátí dres a pujde na tribunu....takže se mu rozlučka povedla,když jediným naším golem vykopl plichtičku..
Tak doufám,že dneska dostanu od svých kritiků (Hippo,Pavlínka) pochvalu za dobře zmenedžéérovaný zápas
Ve svém posledním zápase za šlechetné se prosadil Marco '=A=' Happe zítra má oslavu 31 narozenin,tak hned po ní vrátí dres a pujde na tribunu....takže se mu rozlučka povedla,když jediným naším golem vykopl plichtičku..
14.kolo
Wattie Walkers 1 - 0 FK Laugaricio 145:142
Nám sa v Belgicku nepodarilo ukoristiť bod a klesáme v tabuľke za Dynamo.
Wattie Walkers 1 - 0 FK Laugaricio 145:142
Nám sa v Belgicku nepodarilo ukoristiť bod a klesáme v tabuľke za Dynamo.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
tomkycz
gratulace, bodík dobrejpupajdi13 wrote:yes
148 : 143...
-
PaTTTTrick
B1 je opravdu slabá... dnes jsem vypouštěl zápas proti 3týmu tabulky - BUHAL... hrálo 7 hráčů věk 31 a dva 32let, z toho dva nehráli na své pozici... výkon 130 přesto stačil na vítězství 
Takže se držím na 4té pozici, jen 4 body za postupem... myslel jsem si že sestup je jistý a ono když do toho půjdu naplno to bude i na postup
...akorát nevím, co bych v tom áčku dělal 
Jediný rozumný vysvětlení je, že to Buhal vypustil více než já a šetří mužstvo na finále s McGraddym o velký prachy..
Takže se držím na 4té pozici, jen 4 body za postupem... myslel jsem si že sestup je jistý a ono když do toho půjdu naplno to bude i na postup
Jediný rozumný vysvětlení je, že to Buhal vypustil více než já a šetří mužstvo na finále s McGraddym o velký prachy..
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
ps2512
Buhal hrál naplno snad jen se mnou :'(PaTTTTrick wrote:B1 je opravdu slabá... dnes jsem vypouštěl zápas proti 3týmu tabulky - BUHAL... hrálo 7 hráčů věk 31 a dva 32let, z toho dva nehráli na své pozici... výkon 130 přesto stačil na vítězství
Takže se držím na 4té pozici, jen 4 body za postupem... myslel jsem si že sestup je jistý a ono když do toho půjdu naplno to bude i na postup...akorát nevím, co bych v tom áčku dělal
dneska remíza...........nedana penalta ale rozdíl vykonu aspon na dvě nedany penalty
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Dalo se to tak zahrátpupajdi13 wrote:yes
Tak doufám,že dneska dostanu od svých kritiků (Hippo,Pavlínka) pochvalu za dobře zmenedžéérovaný zápas, víc než random tady zauřadovala moje taktika a vysněnou plichtu tak nakonec vezu zpátky do česka.
Díky palovi a Aťasovi , že jeli s náma fandit , hlavně ty Aťasovi kováky v plechovce dělaly divy
![]()
-
Hippopotamus
Ale jo, dnes to malo úroveň. Takto keby si hral vždypupajdi13 wrote: Tak doufám,že dneska dostanu od svých kritiků (Hippo,Pavlínka) pochvalu za dobře zmenedžéérovaný zápas, víc než random tady zauřadovala moje taktika a vysněnou plichtu tak nakonec vezu zpátky do česka.
![]()
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hezká plichta Pupajdíku, gratulkapupajdi13 wrote:yes
Tak doufám,že dneska dostanu od svých kritiků (Hippo,Pavlínka) pochvalu za dobře zmenedžéérovaný zápas, víc než random tady zauřadovala moje taktika a vysněnou plichtu tak nakonec vezu zpátky do česka.
![]()
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
pupajdi13
To nebyla jeho smůla,ale pupajdíkovo ménédžerské uměníšutr wrote: Hezká plichta Pupajdíku, gratulka, podobnou remízu jsem u něj min. sezónu uhrál i já-má fakt smůlu