zatím vedu jáps2512 wrote:To vyhlásí až poté, co v 1. zápase nedám góla....tady někdo někoho podplatil.....kdo zatím vede?Ataner wrote:No tak to se nás netýká..

Moderator: Czech Moderators
zatím vedu jáps2512 wrote:To vyhlásí až poté, co v 1. zápase nedám góla....tady někdo někoho podplatil.....kdo zatím vede?Ataner wrote:No tak to se nás netýká..
Tak pak je to jasný..Raduuza wrote:zatím vedu jáps2512 wrote:To vyhlásí až poté, co v 1. zápase nedám góla....tady někdo někoho podplatil.....kdo zatím vede?Ataner wrote:No tak to se nás netýká..![]()
![]()
![]()
![]()
se divíš? taky chci něco vyhrátAtaner wrote: Tak pak je to jasný..
tomkycz wrote:dva zápasy, jeden boddnes jsem hrál agresivitu na jistotu, takže jsem dostal jen dvě redky
poslední dobou mám na ně nějaký pech...
No a nebo trošku víc..Raduuza wrote: měl bys trošku přidat
zatím není důvod propadat panice, musíme nechat soupeře v nadějiRaduuza wrote:měl bys trošku přidat
To je sqělá taktika - nastřílet pár gólů a pak vyhlásit soutěž...Raduuza wrote:zatím vedu jáps2512 wrote:To vyhlásí až poté, co v 1. zápase nedám góla....tady někdo někoho podplatil.....kdo zatím vede?Ataner wrote:No tak to se nás netýká..![]()
![]()
![]()
![]()
no nasadil jsem áčko, dal jsem agresivitu na jistotu (když je tam to ačko) a těšil se na pohodovou výhru o tři goly a pak kouknu o ono 1:0 a dvě redky....Ataner wrote:Tak ani tentokrát se nám nepodařilo překvapit..(no překvapit)..![]()
Na každé straně po dvou červených a nebylo co řešit,na naší straně bohužel ani toho střelce..![]()
PC Bonner 1:0 JPD (134:124)
A právě proto je vyhlášen asi ten střelec...(počkej jak jako o tři góly)..skoro plichta ty..PaTTTTrick wrote:no nasadil jsem áčko, dal jsem agresivitu na jistotu (když je tam to ačko) a těšil se na pohodovou výhru o tři goly a pak kouknu o ono 1:0 a dvě redky....Ataner wrote:Tak ani tentokrát se nám nepodařilo překvapit..(no překvapit)..![]()
Na každé straně po dvou červených a nebylo co řešit,na naší straně bohužel ani toho střelce..![]()
PC Bonner 1:0 JPD (134:124)
abych to trošku uvedla na pravou míru, soutěž jsem se rozhodla vyhlásit po té, co jsem nejdříve viděla a poté hned koupila cenu pro vítěze střelců, protože to se prostě nedalo nekoupit a soutěž nevyhlásit, takže se těštepalo wrote: To je sqělá taktika - nastřílet pár gólů a pak vyhlásit soutěž...(člověk se pořád učí...
)