To protože ,makámšutr wrote:Včera se tu Pupajdík chlubil dovezeným bodem a dneska tu nedal ani příspěvek, zato Regině ráno rozdával![]()
No nic, tak jsme zase druzí my![]()

sumář první poloviny sezony o víkendu...v práci to nedávám.
Moderator: Czech Moderators
To protože ,makámšutr wrote:Včera se tu Pupajdík chlubil dovezeným bodem a dneska tu nedal ani příspěvek, zato Regině ráno rozdával![]()
i když to tak vypadá, tak to rozhodně nehrozí a ještě budu bojovat o to abych nesestoupil.....ps2512 wrote:A jde na postup do APaTTTTrick wrote:
už jen dohrávám turnaje z fora, není na co čekat
GRATULACE !!! Jen tak dál, příští sezonu tě čekám v nejvyšší divizi. Rád bych si s tebou kopnulpupajdi13 wrote:reusmé poloviny sezony jsme zatím nestihl , tak pokračujeme v druhé puli.
FC Letenská šlechta ...2 - 1 ... Magic devils
148 : 145
Vyrovnání našeho top výkonu z této sezony (148) bylo třeba, soupeř přijel maximalně nachystán nás opět obrat o body,jako v první zápase sezony,kdy mi halužácky hned na start sebral plichtou 2 body, tentokrát se mu to nepovedlo a u nás to znamená posun opět na 2 pozici.
Taky se přidávám ke gratulantůmMccgrady wrote:GRATULACE !!! Jen tak dál, příští sezonu tě čekám v nejvyšší divizi. Rád bych si s tebou kopnulpupajdi13 wrote:reusmé poloviny sezony jsme zatím nestihl , tak pokračujeme v druhé puli.
Vyrovnání našeho top výkonu z této sezony (148) bylo třeba, soupeř přijel maximalně nachystán nás opět obrat o body,jako v první zápase sezony,kdy mi halužácky hned na start sebral plichtou 2 body, tentokrát se mu to nepovedlo a u nás to znamená posun opět na 2 pozici.
Tak se na obra musí. Gratulacepupajdi13 wrote:reusmé poloviny sezony jsme zatím nestihl , tak pokračujeme v druhé puli.
Držíme pěsti....já si udělal rekord po přestavbě a šlapu se 148 Pupčovi na patyDajo wrote:16.kolo
kvbecheren 3 - 4 FK Laugaricio 136:142
Rozhodcu 98 % sme so šťastím ustáli bez redky a pripísali si cenné 3 body.
Stále sme na druhej priečke a zajtra k nám príde tretí buhal. Toto musíme dať a odskočiť na 6 bodov.
Všimol som si,pekný výkon.ps2512 wrote: Držíme pěsti....já si udělal rekord po přestavbě a šlapu se 148 Pupčovi na paty
Doufám, že v zápase s tebou ho překonámDajo wrote:Všimol som si,pekný výkon.ps2512 wrote: Držíme pěsti....já si udělal rekord po přestavbě a šlapu se 148 Pupčovi na paty
ps2512 wrote:Doufám, že v zápase s tebou ho překonámDajo wrote:Všimol som si,pekný výkon.ps2512 wrote: Držíme pěsti....já si udělal rekord po přestavbě a šlapu se 148 Pupčovi na paty![]()