ACS Pardubice 7:2 JPD (140:78)
Moderator: Czech Moderators
Kde se stala chyba ?Ataner wrote:No slušnej nářez..![]()
Jestli to nebude tím že naskočil i zdravotník a řidič autobusu..(zbytek zapíjel ligu)mantel wrote:Kde se stala chyba ?Ataner wrote:No slušnej nářez..![]()
Buď rád, že nehraješ ÁČKO tam nespíš skoro ani dýchat přes noc....GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1 - 5 Husičova 11 (99:131)
Debil sprostý prihoretý, včera som sa kultúrne znemožnil, dnes som samozrejme nestihol nastaviť, a tak vybehlo na trávnik Céčko...
Celé som to pojesral, na tých husičových 131 by som v poho stačil... A aj skóre je v rici, takže mi už nepomóže ništ... Hovado ožralé![]()
![]()
Koukám že nám frenkyč vyfoukl výkon kola, tleskáme.Dajo wrote:FK Hash Rohatsko 1 - 1 FK Laugaricio 147:137
Takto zahrať v štvrtok v lige (proti peeskovi) a som vysmiaty jak lečo.
ps2512 wrote:Bych tě mušel zabit
nic no, po pulce skupin kterou jsem byl nucen odehrat v treninkovym tempu (a uhral jeden bod), jsem mohl konecne vytahnoout neco konkurenceshopnejsiho (a pripadnou vyhrou se vratit do boje o postup, coz je teda dost tristni vysvedceni pro moje soupere ze skupiny :p ), ale dneska bych nevyhral ani kdybych zahral 156.... tvrda mena ze sloveneska v kapse rozhodciho o vsem rozhodlaDajo wrote:FK Hash Rohatsko 1 - 1 FK Laugaricio 147:137
Takto zahrať v štvrtok v lige (proti peeskovi) a som vysmiaty jak lečo.
mezi klávesnicí a křeslemmantel wrote:Kde se stala chyba ?Ataner wrote:No slušnej nářez..![]()
Oli tak to jsi posral tohle..a co mi bylo cokoliv platný..oliwapol wrote:
mezi klávesnicí a křeslem
Pěkně pěkně pane, příští sestavu kola uvidíme raději.pupajdi13 wrote:Já to tušil,že se zadaří a hned 3 kusy v základu....to je zatím náš největší uspěch, hezky se na to rozestavění kouká , v každe řadě jeden "šlechetný" dres
a navíc komplet spartanský utok a jenom bod nás dělil od zápisu "zápas kola" (283)