Kdepak kecka velebnosti..realistaAtaner wrote: Ty jsi taky kecka co..

Moderator: Czech Moderators
Kdepak kecka velebnosti..realistaAtaner wrote: Ty jsi taky kecka co..
Kolik jsi toho vychlastal..crueface1 wrote:Kdepak kecka velebnosti..realistaAtaner wrote: Ty jsi taky kecka co..![]()
Ještě nic,ale dnes večír si dám řádně do volátkaAtaner wrote:Kolik jsi toho vychlastal..crueface1 wrote:Kdepak kecka velebnosti..realistaAtaner wrote: Ty jsi taky kecka co..![]()
Frajer se cpe pomalu do Áčka a bude si dělat srandu z amatérů...to není hezký..crueface1 wrote: Ještě nic,ale dnes večír si dám řádně do volátka![]()
Hezký ne, ale realita.....já se toho dne taky bojím jak čert křížeAtaner wrote:Frajer se cpe pomalu do Áčka a bude si dělat srandu z amatérů...to není hezký..crueface1 wrote: Ještě nic,ale dnes večír si dám řádně do volátka![]()
Ty vole ještě ty tady začínej..ps2512 wrote:Hezký ne, ale realita.....já se toho dne taky bojím jak čert křížeAtaner wrote:Frajer se cpe pomalu do Áčka a bude si dělat srandu z amatérů...to není hezký..crueface1 wrote: Ještě nic,ale dnes večír si dám řádně do volátka![]()
no hoši..ze mě děláte lamu..a to se mi nelíbíAtaner wrote:Ty vole ještě ty tady začínej..ps2512 wrote:Hezký ne, ale realita.....já se toho dne taky bojím jak čert křížeAtaner wrote: Frajer se cpe pomalu do Áčka a bude si dělat srandu z amatérů...to není hezký..![]()
Já chci jen do béčka,to mi stačí ...Ataner wrote:Takhle nastavit ..takhle na ty dveře v Áčku ani nezaklepeš..
A ty se po tomto zápase ještě divíš, že z tebe děláme lamucrueface1 wrote:Já chci jen do béčka,to mi stačí ...Ataner wrote:Takhle nastavit ..takhle na ty dveře v Áčku ani nezaklepeš..Takže klepat můžu tak .... akorát ... do ....
![]()
![]()
S kým chceš prehrat?ps2512 wrote:Andrew nebo George?
S tebou?GeorgeTT wrote:S kým chceš prehrat?ps2512 wrote:Andrew nebo George?
Dnes se nevidím ničemu ..nebo ještě spíš nejsem schopen se divitps2512 wrote: A ty se po tomto zápase ještě divíš, že z tebe děláme lamu![]()
To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..crueface1 wrote:Dnes se nevidím ničemu ..nebo ještě spíš nejsem schopen se divitps2512 wrote: A ty se po tomto zápase ještě divíš, že z tebe děláme lamu![]()