To jako já?ps2512 wrote:Ty už jsi jak ten Roman

Moderator: Czech Moderators
To jako já?ps2512 wrote:Ty už jsi jak ten Roman
mrakoplas44 wrote:To jako já?ps2512 wrote:Ty už jsi jak ten Roman
To jako ty, ty na mé střelce taky zapomínášmrakoplas44 wrote:To jako já?ps2512 wrote:Ty už jsi jak ten Roman
A kde je asi chyba.ps2512 wrote:To jako ty, ty na mé střelce taky zapomínášmrakoplas44 wrote:To jako já?ps2512 wrote:Ty už jsi jak ten Roman
já vždyRaduuza wrote:jak jsi skromnýps2512 wrote:ve Vás![]()
možná by sis to mě napsat do loga nebo změnit nickps2512 wrote:já vždyRaduuza wrote:jak jsi skromnýps2512 wrote:ve Vás![]()
Přesně..Petr Skromný rytíř od Zeleného stolu...Raduuza wrote: možná by sis to mě napsat do loga nebo změnit nick![]()
to taky není špatný... já měla na myslí Péesko zvaný SKROMNÝAtaner wrote:Přesně..Petr Skromný rytíř od Zeleného stolu...Raduuza wrote: možná by sis to mě napsat do loga nebo změnit nick![]()
Ano ano....konečně jste přišli na moje celé jméno, Péesko zvaný Skromný, rytíř od Pingpongového stoluAtaner wrote:Přesně..Petr Skromný rytíř od Zeleného stolu...Raduuza wrote: možná by sis to mě napsat do loga nebo změnit nick![]()
Péesko zvaný Sťatý rytíř zpod pingpongového stolu...ps2512 wrote:Ano ano....konečně jste přišli na moje celé jméno, Péesko zvaný Skromný, rytíř od Pingpongového stoluAtaner wrote:Přesně..Petr Skromný rytíř od Zeleného stolu...Raduuza wrote: možná by sis to mě napsat do loga nebo změnit nick![]()
![]()
tohle zní o hodně líppalo wrote: Péesko zvaný Sťatý rytíř zpod pingpongového stolu...