To snad budu psát všude

Moderator: Czech Moderators
Nee červená neměla vliv.. Víc než 136 bych stejně nedal.. a toho překvapování bych se nebál.. já už mám svejch 5 minut slávy za sebou, ale samozřejmě konkurence schopný bych chtěl být:-)palo wrote: Ono moc nechybělo,nebýt té redky...
Každopádně mám takový nepříjemný pocit že brzo budu muset překvapovat já Tebe...
Nějaká narážka?
tak jsem rád, že jsem dostál svých slov a i přes průvan na transfer listu (15hráčů tuto sezonu) jsem první místo udržel, ale bylo to s Cruem jen o fous - 4golyRaduuza wrote:
1. skupina :
F.C. Technica Praha, PC Bonner, FC Crue Olomouc, JPD
PaTTrick
tak při své první účasti v tomto turnaji jsem se dostal do skupiny č. 1, kterou mám vždy rád, zejména pokud je zapnuté VDP, což bohužel tady není, ale nevadí. Do skupiny jsem dostal samé příjemné týmy, jakožto B-čkař se mezi týmy z C,D a F divize nezříkám role favorita a i přes chystaný větší výprodej doufám, že postoupím z první pozice.... Hodně štěstí všem....
Kokos to co su za videa
jsem Tě 2x nechal vyhrát, tak nehoň machrapupajdi13 wrote:6 zápasů = 6 výher a postup z první pozice......předhod mi Rádulí pořádnou šelmu.![]()
jak tě to napadlo? nesmíš být tak vztahovačnejps2512 wrote:Nějaká narážka?
Já? ale vůbecRaduuza wrote:jak tě to napadlo? nesmíš být tak vztahovačnejps2512 wrote:Nějaká narážka?![]()
![]()