Moderator: Czech Moderators
Raduuza wrote:tak nejen že jsem zapomněla poslat Dajovi otázku , promiň Dajo, ale až ted jsem se dostala ke čtení , jako vždy super... dost mě dostalo, jak Dajo považoval za nutné přeložit, že pečeň jsou játra
![]()
To je tým, že mužstvo máš celkom priemerné, ale individuality v ňom sú naprd...Dajo wrote:Často tu hrám zápasy kola,šlágre kola a v zostave kola nikto..a stále....Niečo tu nesedí.
Ale manažér........manažér,ten je.........Milko wrote:To je tým, že mužstvo máš celkom priemerné, ale individuality v ňom sú naprd...Dajo wrote:Často tu hrám zápasy kola,šlágre kola a v zostave kola nikto..a stále....Niečo tu nesedí.
jenže manažeři se nikde nevystavují, nemají totiž tak hezké dresyDajo wrote:Ale manažér........manažér,ten je.........Milko wrote:To je tým, že mužstvo máš celkom priemerné, ale individuality v ňom sú naprd...Dajo wrote:Často tu hrám zápasy kola,šlágre kola a v zostave kola nikto..a stále....Niečo tu nesedí.
....tiež priemerný.
Dajo je přeci vystaven na straně 251...Raduuza wrote:jenže manažeři se nikde nevystavují, nemají totiž tak hezké dresyDajo wrote:Ale manažér........manažér,ten je.........Milko wrote:
To je tým, že mužstvo máš celkom priemerné, ale individuality v ňom sú naprd.......tiež priemerný.
My tu máme historicky prvého hráčapalo wrote:6.kolo:
nejlepší výkon:-- 138 - FK Laugaricio
nejlepší zápas:-- 272 (134:138) Mccgrady City Football team - FK Laugaricio 0:1
-----
sestava kola:
Ale nie nevypustím boj o druhý postupový flek,veď Pattrick vyhral zaslúžene a ja som dal do zápasu to naj čo bolo k dispozícii,mohol som ešte prípadne vymeniť trénera,predlžiť zmluvy ale ......neviem čo som čakal.......mal som to urobiť a bolo by to iné , no nič , učím sa a žolíkov použijem teda neskôr.pupajdi13 wrote:Omluva Dajovi ( jak jsem psal v topicu B divize ).......mám teda jednu aktualní otázku,i když už nejsi v klepetech....doufám,že nehodláš vypustit ten boj o A divizi (četl jsem tam ted,že držíš Patréézemu palce) woe,ty drž palce hlavně sám sobě--chci Tě vidět v příští sezoně se mnou v Ačku , leze tam kdejaká Lama (víme koho myslím,že)
, tak ať je s kým si dobře zahrát.
Jinak musím říct,kté tvé fotce, jsi až neskutečně podobnej mému kuchařskému kolegovi v práci (Důšovi-čučovi), když jsem to v práci poprvé otevřel,tak jsem se uplně lekl,jakto že Čuča hraje SP a mluví slovensky
![]()