Péeskovi sportovní gratulace k postupu a hodně stěstí do dalších bojů

Moderator: Czech Moderators
a my jsme spokojení, že vy jste spokojeníSokol Cejc wrote:Víc než 132 zatím v pondělí ve 14 z týmu nevymáčknu a to na péeska samozřejmě nestačilo. I tak ovšem panuje jak s výsledkem ve vyřazovacích bojích tak s celkovou účastí v podvazku spokojenost.
ps2512 wrote:Dekuji Andrew, měli jsme z tvého tymu respekt
Si nefandiHadis wrote:palo wrote:Zatím máš jednu jistotu - pojedeš na Slovensko...Hadis wrote:A jdeme dál, kdo nás čeká v dalším kole ?
do Trnavy, nebo k Tobě ? no radši bych do Trnavy, tam mám větší naději na postup
I teď....předtím byl menšíSokol Cejc wrote:ps2512 wrote:Dekuji Andrew, měli jsme z tvého tymu respekt
před deseti sezonama
pupajdi13 wrote:Tak zítra ve 22h jdeme na FK My Chem
Je to jediný náš zápas dne a aby jsme radůůzce ukázali,jak poctivě její turnaj hrajeme,tak si ty termíny nechám volné,aby kluci vymáčkli maximum, ne-li snad nějaký rekord (149-150)![]()
rozhodčí by se do toho plest neměl.
Ty ho ještě nemáš? ...já už jo...njn Lamaps2512 wrote:Vsak já ti řeknu jak jsem se připravoval až budu mit podvazek
Samozřejmě jsem jej prvně musel nechat vyhrát tebepupajdi13 wrote:Ty ho ještě nemáš? ...já už jo...njn Lamaps2512 wrote:Vsak já ti řeknu jak jsem se připravoval až budu mit podvazek
chytrá lamičkaps2512 wrote: Samozřejmě jsem jej prvně musel nechat vyhrát tebe
Držím ti palce,zřejmě budeš mezi náma první,kdo sejme tuto metu..takže držím palce Marťo!!:)pupajdi13 wrote:Tak zítra ve 22h jdeme na FK My Chem
Je to jediný náš zápas dne a aby jsme radůůzce ukázali,jak poctivě její turnaj hrajeme,tak si ty termíny nechám volné,aby kluci vymáčkli maximum, ne-li snad nějaký rekord (149-150)![]()
rozhodčí by se do toho plest neměl.