zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by ps2512 »

máš to tam
8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:máš to tam
8)
ty wé,to je slušnej ulet...to by nám asi neprošlo....o kolik jsi to zvýšil? chce to něco rozumějšího,
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

me se to teda libi (ale chtel jsem teda napsat ze to stejne neprojde...)
jedinej ustupek co bych maximalne udelal je ze bych to o ligu snizil (vitez acka 11.4)
a bylo by fajn kdyby v A divizi nebylo TOP5 ale TOP10 :idea:

(ale kdyz tak o tom premejslim, kdyby prislo tohle chtelo by to aby prislo naky zdaneni kseftaru(vetsi dane pri prekroceni urcityho poctu transferu).)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Bobr
Team Board Member

Post by Bobr »

tabulka nvypadá zle. možná bych trochu odstupňoval první místo, přeci jen titul je titul

a co ty reklamní bannery? v tuhle chvíli je to mrtvá část hry, naprosto k ničemu; chce to taky podobně vykalkulovat
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

teda za den tolik příspěvků... není škoda plevelit vlákno Zajímavosti???

Teda píšu jen proto, že Apríl už byl, jinak bych Pupajdímu nevěřil ani slovo (a nejenom proto, že je Spartan :-) ). Já bych osobně žádné prize-money nezvyšoval. Když seš dole, tak se Ti prachy hodí, když seš nahoře, tak už Tě milion navíc nezabije, takže za mě souhlas se současnými odměnami...

Spíše bych se zaměřil na vylepšení herního enginu - možnost střídání ve hře podle průběhu, SW může hrát i ve středu CM při 5ti členné záloze, bonus pokud krajní obránce i stejný krajní záložník mají bonus po křídle, postih pokud je v útoku více soukromníku s pokynem "Na sebe", hráči se zrušených týmů se automaticky hodí na TL, otevřená aukce s viditelnou cenou pro hráče zdarma na TL apod.... nejsou to žádné velké změny, ale každé i malé vylepšení se hodí.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

Bobr wrote:tabulka nvypadá zle. možná bych trochu odstupňoval první místo, přeci jen titul je titul

a co ty reklamní bannery? v tuhle chvíli je to mrtvá část hry, naprosto k ničemu; chce to taky podobně vykalkulovat
ten stejnej výpočet pro banery jak pro ligy :wink:

Já to prvně měl s polovičníma částkama, ale říkal jsem si, že pupča to bude chtít asi drastičtější :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ľudia, neblbnite, vy chcete tej rumunskej kurve nasypať 17 mega :?: :shock: :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:Ľudia, neblbnite, vy chcete tej rumunskej kurve nasypať 17 mega :?: :shock: :roll:
:lol: :lol: :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Dal bych navíc odstupňování nabízených reklamních ploch podle procenta úspěšnosti týmu v ligových a SP pohárových zápasech v předchozím ročníku. Při ziskání 20, 35, 50, 65, 90% z maximálního počtu bodů o které tým hraje, takže 90 za ligu + 3 za každý zápas SP cupu ke kterému tým nastoupí, by týmu po celou příští sezónu bylo nabízeno 20, 40, 60, 80, 100% ploch co může mít dle původních pravidel :

Citace :

Počet reklamních tabulí závisí na kapacitě Vašeho stadiónu, do kapacity 10.000 míst je za každou tisícovku míst jedna tabule, nad 10.000 je to jedna tabule za každých 2.000 míst.

Příklad :

Já mám 32.000 míst, takže bych měl možnost mít současně až 21 ploch. Podle mého návrhu bych dle své úspěšnosti mohl mít 4, 8, 12, 16 nebo 21 reklamních ploch.

Co se týká ceny pro jednotlivé divize dal bych to takhle.

8 - 9,5 - 11 - 12,5 - 14 - 15,5 - 17 - 18,5 tisíc za reklamní plochu

Co by to přineslo?

Ad 1) omezení vypouštění ligových zápasů a tím se zmenší negativní ovlivňování ligy
Ad 2) vyplatilo by se investovat do stavby stadionu
Ad 3) k prachům by se šlo dostat i bez kšeftování
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:Dal bych navíc odstupňování nabízených reklamních ploch podle procenta úspěšnosti týmu v ligových a SP pohárových zápasech v předchozím ročníku. Při ziskání 20, 35, 50, 65, 90% z maximálního počtu bodů o které tým hraje, takže 90 za ligu + 3 za každý zápas SP cupu ke kterému tým nastoupí, by týmu po celou příští sezónu bylo nabízeno 20, 40, 60, 80, 100% ploch co může mít dle původních pravidel :

Citace :

Počet reklamních tabulí závisí na kapacitě Vašeho stadiónu, do kapacity 10.000 míst je za každou tisícovku míst jedna tabule, nad 10.000 je to jedna tabule za každých 2.000 míst.

Příklad :

Já mám 32.000 míst, takže bych měl možnost mít současně až 21 ploch. Podle mého návrhu bych dle své úspěšnosti mohl mít 4, 8, 12, 16 nebo 21 reklamních ploch.

Co by to přineslo?

Ad 1) omezení vypouštění ligových zápasů a tím se zmenší negativní ovlivňování ligy
Hod mi to do angličtiny....to se mi líbí 8) , to má zajímavou logiku.
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote:Dal bych navíc odstupňování nabízených reklamních ploch podle procenta úspěšnosti týmu v ligových a SP pohárových zápasech v předchozím ročníku. Při ziskání 20, 35, 50, 65, 90% z maximálního počtu bodů o které tým hraje, takže 90 za ligu + 3 za každý zápas SP cupu ke kterému tým nastoupí, by týmu po celou příští sezónu bylo nabízeno 20, 40, 60, 80, 100% ploch co může mít dle původních pravidel :

Citace :

Příklad :

Co by to přineslo?

Hod mi to do angličtiny....to se mi líbí 8) , to má zajímavou logiku.
Jde o to jestli nejsi sám komu by se to zamlouvalo, teda jestli nejsme jen dva a hlavně by se to muselo líbit Sjarelovi. Tak či tak na to má angličtina asi nestačí a cpát to googlu nechci. Takže nějaký překladatel? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:to si nemyslim, viz odpoved pupajdimu

neni jen kseftovat a nekseftovat, je spoousta toho co je mezitim

a btw. vzdycky clovek kseftuje i kdyz nekseftari, sp je o tom ze kupujes a prodavas hrace at uz maj strategiju jakoukoliv (teda krom Imamura:))

btw2 ; kdyz pises ze neni, jak to vis? zkusila si to?

netvrdim ze v soucasnosti jde bez kseftingu vyhrat Acko, to asi nie, ale na druhou stranu kseftarit nerovna se vyhrat acko...
Jak psal Xixor v rozhovoru u Pala je cesta kšeftaření, pak cesta postupná, kdy stavíš krůček po krůčku a postupně tým zlepšuješ, případně po čase částečně rozprodáš a tvoříš zase postupně. Pak je cesta tvá kdy kupuješ hráče kteří ostatní považují za nepotřebné a nakonec je i cesta po které jsem šla já. Do Áčka jak je vidět vedou všechny :mrgreen:
Já chrochtíka otesánka jako má hippo, nebo Xixor neplánuju a tak budu muset využít variace cesty kšeftařské a cesty tvé :D
sexy kote

Post by sexy kote »

Ataner wrote:
Ataner wrote:
sexy kote wrote: Když se zavrhla opětovná zemědělská cesta, tak jiná volba než kšeftaření není :mrgreen: Teda je , ta co po ní jde Ataner, když je na stadion, není na hráče a opačně :mrgreen: Ale to je od nikud, nikam :roll:
Já se za tu cestu od nikud nikam nestydim..naopak dámo by jsi se někdy mohla zamyslet nad tím co píšeš..ale to jen na okraj..je to jen hra a výsledků ať si dosáhne každý jak chce..ale určitě to nebude ten samý přístup jak se budu chovat zde k lidem..(přeber si to jak chceš hvězdo) vylezl jsem rovnou do Éčka ano je to možná střed pro někoho na pár sezón vrchol pro,někoho navždy ..ale nikdy bych tohle nikomu nenapsal..vždy jsem se snažil každého podporovat a nejdřív pomoci než ohrnovat nosík..nad někým kdo míří z...do..nikam..
Ani tohle ani předešlé..nemá nic společného se špičkovým manažerem a kamarádem z fóra ať už je nebo není v notýsku cokoliv,ať jde o špatně umístěný smajlík nebo ne... :wink:
Divil by ses, ale já žádosti o rady neodmítám a na konzultace chodilo nemálo manažerů hrajících dříve i aktuálně přední ligy. Stejně tak pomoc nebyla odmítnuta ani když se zeptal třeba někdo z efka.
Naopak aktuálně doplňuji deníček o převratné novinky jako jak je pro mě výhodné koupit předraženou lamu, která se mi zaručeně hodí do týmu. Jak je super hrát přáteláky na půdě týmu z vyšší ligy, neb ty moji hráči získají větší zkušenosti. Na 4-3-3 hrát přihrávky. Na ušetření na platech je výhodný dát malý plat, ale podpisový bonus třeba 2 mega.
Bobr
Team Board Member

Post by Bobr »

no, trochu se to tu zvrhává, takže když už jsme ve vláknu zajímavosti, mam tu vtipný postřeh ze soupisky jednoho H. týmu 8)

http://clip2net.com/s/4RE5bf

asi bratranci, oba maj jméno po dědovi :lol:
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

btw. ale jak jsem psal na zacatku, myslim ze nema vubec smysl navrhovat naky presny castky sjarelovi
treba ted se da kazdej rok za odmeny 13,5mld a po ty tluchubove aktualizaci by to bylo skoro 18
a proste by pak musela bejt naka korekce z druhy strany a jak by to slo a neslo vi jen ten co vidi za oponu a to my nejsme....

nehlede na to ze samotne zvyseni odmen nic extra neprinese, ano pomohlo by to nekseftarum, ale k cemu to kdyz kseftovani bez hranic by fungovalo nadale
aby to prineslo ten spravny efekt muselo by prijit i nake hollandovske zdaneni kseftaru
(a k tomu dalisch x veci, jako treba pise pattrick)

posledni vec co se zmenila na sp byl preklad do maltstiny na zacatku roku 2011, neverim tomu ze se zacne neco menit (a pokud ano, sjarel si jiste poradi sam (a kdyz se bude chtit zeptat tak se zepta)) sp je jeho dilo, ma moji duveru:) (v tom ze kdyby neco menil tak ze si poradi a ne v to ze bude neco menit :p )
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”