gratulace PS k udržení prvního místa a Dajovi k postupu, je vidět, že Buhal postoupit nechce, povětšinou stavěl B-čko a ted když byl zápas o možnost postupu, tak zase postavil B-čko...
Tím je naše skupina rozhodnuta a já můžu jít v klidu na Tigry
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
PaTTTTrick wrote:gratulace PS k udržení prvního místa a Dajovi k postupu, je vidět, že Buhal postoupit nechce, povětšinou stavěl B-čko a ted když byl zápas o možnost postupu, tak zase postavil B-čko...
Bolo by fajn keby si mal pravdu ale .........možno len teraz proti peeskovi nebojoval pretože to nemalo zmysel ale stráca len 6 bodov a ja nemám zrovna na posledné 3 kolá bohvieaké vylosovanie.
PaTTTTrick wrote:gratulace PS k udržení prvního místa a Dajovi k postupu, je vidět, že Buhal postoupit nechce, povětšinou stavěl B-čko a ted když byl zápas o možnost postupu, tak zase postavil B-čko...
Bolo by fajn keby si mal pravdu ale .........možno len teraz proti peeskovi nebojoval pretože to nemalo zmysel ale stráca len 6 bodov a ja nemám zrovna na posledné 3 kolá bohvieaké vylosovanie.
ve čtvrtek vyhraješ, kolega je slabší a hlavně má pohár, takže z pondělního a úterního zápasu Ti stačí jeden bod, který určitě uděláš... zajímavý bude úterní souboj mě s buhalem, já stavím B-čko určitě a jestli buhal taky, tak to bude fajnový boj o třetí místo
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
no to nevím... původní plán byl jasný, zamotat boj o postup, v úterý Ačko na Buhala, odpočinek ve středu v poháru a ve čtvrtek na Tebe zase Ačko.. bohužel los poháru tomuto plánu nepřál a tak je místo toho u mě ve středu boj o všechno a na Tebe ve čtvrtek půjde ten kdo bude mít ještě obě nohy
no to nevím... původní plán byl jasný, zamotat boj o postup, v úterý Ačko na Buhala, odpočinek ve středu v poháru a ve čtvrtek na Tebe zase Ačko.. bohužel los poháru tomuto plánu nepřál a tak je místo toho u mě ve středu boj o všechno a na Tebe ve čtvrtek půjde ten kdo bude mít ještě obě nohy
To je dobre......já na tebe chtěl dát jen odpocaty A tým
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
dajo: jestli behem poslednich tri kol promrhas 6 bodovej naskok se souperama co ani nejsou v top5m v lamersky b1, tak ti tluchuba muze v tom becku necjat i titul lama roku...
frankie_doparoma wrote:dajo: jestli behem poslednich tri kol promrhas 6 bodovej naskok se souperama co ani nejsou v top5m v lamersky b1, tak ti tluchuba muze v tom becku necjat i titul lama roku...
trochu sebevedomi by to chtelo...
To ma napadlo tiež, prísť o to v posledných kolách tak ma ..... Ja si verím , pondelok to bude ťažké ale utorok a štvrtok by to mohlo byť OK. Nervozita ale je,s tým nič neurobím.