http://clip2net.com/s/4RSOqb
manažer aktivní...
v praxi to pak vypadá takhle
http://clip2net.com/s/4RTbeb
Moderator: Czech Moderators
Žádné takové blbostiPaTTTTrick wrote:krom toho co jsem psal předtím, bych ještě drasticky omezil kšeftaření - přes omezení finanční hotovosti.... kdo má více jak 50M na účtu, má denní daň 5%, kdo má více než 75M tak 10% a kdo více než 100M,tak 15%.... Prachy se mají točit, máš hrát teď a nikoliv deset sezon nic nedělat, udělat si 300M na účtu a pak začít hrát...
Neviem, či za 10 sezón ničnerobenia by ti prišlo na účet 300M, ale keby si oddychoval len 8 a 2 poctivo makal na transferliste, tak pohodičkaaaPaTTTTrick wrote: a nikoliv deset sezon nic nedělat, udělat si 300M na účtu a pak začít hrát...
to neni dan, to je likvidacePaTTTTrick wrote:krom toho co jsem psal předtím, bych ještě drasticky omezil kšeftaření - přes omezení finanční hotovosti.... kdo má více jak 50M na účtu, má denní daň 5%, kdo má více než 75M tak 10% a kdo více než 100M,tak 15%.... Prachy se mají točit, máš hrát teď a nikoliv deset sezon nic nedělat, udělat si 300M na účtu a pak začít hrát...
Kdyby mě a Meangreena neobviňovala z každého obchodu, slavila už dávno titul !!!Hippopotamus wrote:Tak Damned zmazala všetky svoje tlačovky a už nikomu nepraje ani peknú Veľkú noc, dokonca ani katolíkomAvšak tá sračka, čo napísala Florinovi do knihy návštev "Smutné je, že ja aj tak verím v ľudí, nie je podstatné, čo robia.", tá fakt stojí za to. Keď si spomeniem, ako veľmi mi verila tak 12-13 sezón dozadu, ako verila Mantelovi, Meangreenovi, Mccgradymu či videkovi, keď ich obviňovala v tlačovkách z každého obchodu...
Tak to neviem, či by slávila a či dávno...akurát Meangreen ti pustil zápas...ktovie, ako by to bolo inak...a ona má ešte zápas k dobru s Frenkičom.Mccgrady wrote:Kdyby mě a Meangreena neobviňovala z každého obchodu, slavila už dávno titul !!!Hippopotamus wrote:Tak Damned zmazala všetky svoje tlačovky a už nikomu nepraje ani peknú Veľkú noc, dokonca ani katolíkomAvšak tá sračka, čo napísala Florinovi do knihy návštev "Smutné je, že ja aj tak verím v ľudí, nie je podstatné, čo robia.", tá fakt stojí za to. Keď si spomeniem, ako veľmi mi verila tak 12-13 sezón dozadu, ako verila Mantelovi, Meangreenovi, Mccgradymu či videkovi, keď ich obviňovala v tlačovkách z každého obchodu...
co? to nechapem, o cem je rec?Hippopotamus wrote:a ona má ešte zápas k dobru s Frenkičom.
ty už ses smíříl s tím že skončíš za mnou ? tak to su klidný, cíl stanovený v půli sezóny je na dosahfrankie_doparoma wrote:co? to nechapem, o cem je rec?Hippopotamus wrote:a ona má ešte zápas k dobru s Frenkičom.
i kdyz pro me sezona uz skoncila a uz zacali pripravy na novou sezonu tak si myslim ze je mnohem schudnejsi hrat proti mantelovi nez proti me
urcite oba prohrajem, ale rekl bych ze ja dostanu min, nebo ne?![]()
Zní to asi divně, ale pevně v to doufámfrankie_doparoma wrote:co? to nechapem, o cem je rec?Hippopotamus wrote:a ona má ešte zápas k dobru s Frenkičom.
i kdyz pro me sezona uz skoncila a uz zacali pripravy na novou sezonu tak si myslim ze je mnohem schudnejsi hrat proti mantelovi nez proti me
frankie_doparoma wrote:co? to nechapem, o cem je rec?Hippopotamus wrote:a ona má ešte zápas k dobru s Frenkičom.