Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
The Romanians often manipulate matches.
Now I have done that once, not to help mccgrady but to frustrate the Romanians!
Now I have done that once, not to help mccgrady but to frustrate the Romanians!
FC Meangreen speelt in A
Begonnen in seizoen 30
Winnaar Beneliga seizoen 47+48+50+83+85+86
Winnaar SPEL seizoen 48
Winnaar SP CUP seizoen 48+51+62+63+87
KAMPIOEN van de A seizoen 49+50+87+88+102
Linierecord: 154 (thuis) 153 (uit)
Begonnen in seizoen 30
Winnaar Beneliga seizoen 47+48+50+83+85+86
Winnaar SPEL seizoen 48
Winnaar SP CUP seizoen 48+51+62+63+87
KAMPIOEN van de A seizoen 49+50+87+88+102
Linierecord: 154 (thuis) 153 (uit)
-
Ja len v krátkosti...Mccgrady by nezahral viac ako 151, Meangreen, keby chcel, aj bez toho LB by zahral tak 151 (a zase, keby hral naplno, nehrá toľko zápasov a je šanca, že by nejaké LB k dispozícii mal), takže zápas by skončil asi inak, faktom ale je, že chovanie Damned vo svojej jebnutosti podľa mňa ďaleko predčilo aj takého Florina, takže titul v jej rukách by bol maximálny výsmech SP (škoda, že ona ho v budúcnosti aj tak asi získa), takže Meangreenove konanie plne chápem a podporujem bez ohľadu na to, či tým prispel k titulu Čechovi a mojmu kamarátovi alebo či by tým prispel k titulu kohokoľvek iného...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Tak je jasne ze vsichni slusni manageri musi byt radi kdyz nevyhraje damned (teda krom katoliku
) ale ten zpusob se mi zda ponekud nestastny proste.. 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
To v závorkách mě odrovnalo....zrovna přech chvílí jsem si tu tiskovku četl 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

způsob je to víc než neštastný...ale co můžeš dělat????????frankie_doparoma wrote:Tak je jasne ze vsichni slusni manageri musi byt radi kdyz nevyhraje damned (teda krom katoliku) ale ten zpusob se mi zda ponekud nestastny proste..
od Frenkyho a moje reakce:
mccgrady: ja to vycitam kazdymu, kazdy vypusteni zapasu je znehodnoceni souteze. fair play plati na obe strany a ne jenom kdyz se ti to hodi a nebo nehodi (jediny co jsem chapal a fandil byl mantel, na nej byl spachan atentat, kterej zazrakem prezil a pristi sezonu celou vypustil az na dva zapasy, to bylo fair )
Na tohle ti řeknu jenom jedno.... NEVÍM JESTLI JSI SLEDOVAL MINULOU SEZONU DIVIZE "A" TO TOTIŽ BYLA TEPRVE PRASÁRNA. V POSLEDNÍM KOLE, KDY JSEM MĚL MÍT KRÁSNĚ BEDNU FLORIN NASCHVÁL DOMA PROHRÁL A PUSTIL PŘED SEBE DAMNED, ON TÍM SPADL NA TŘETÍ MÍSTO A ONA BYLA DRUHÁ...takle to nakonec dopadlo...to jsem byl teprve nasranej !!!
1-FC Meangreen 77
2-Damned United 66
3-me_dinamo 65
4-Mccgrady City Football team 64
-
aby to nebylo tak uplně jednostrané, tak to vemu trochu "z jineho uhlu"
.....měl jsem tu "čest" s ní ted prohodit pár zpráv po tom našem finále a až mě překvapilo,jak v pohodě komunikovala, přivítala mě do A atd......kdybych neviděl všechny ty věci kolem,tak bych siřekl,že si Hippo vybral dobrou milenku
naprosto korektní jednání a to jsme řešili i Ačko.......holt asi ženská no, v porovnání se sračkama,kterýma mě zahlcuje florin - nesrovnatelný.

naprosto korektní jednání a to jsme řešili i Ačko.......holt asi ženská no, v porovnání se sračkama,kterýma mě zahlcuje florin - nesrovnatelný.
-
Jo - až nastoupí péesko tak se z toho Rumuni poserou...Bobr wrote:já myslim, že je důležitý, kdo komu napsal první; předpokládám, že Mcgrady o body neprosil a Meangreen to udělal jako naschvál Rumunům; je škoda, že je to v Áčku takto nastaveno, ale snad v další sezoně přijdou nový koně a bude větší konkurence; to že tam 3 Rumuni zůstanou však slibuje pouštění zápasů i v příští sezoně

Já s Damned komunikuji docela často a neměl jsem s ní nikdy žádnej problém....věc druhá je, že mě vždy porážela a nebyla nikdy v pozici ukřivděné. Každopádně největší zvíře je pro mě Capriasimi, kterej si dovolil mi dneska napsat takových zpráv až jsem se musel smát, protože on byl hlavní strůjce manipulací minulou sezonu viz prohlášení Meangreena. Florin to je další případ, kterej ani nechci rozepisovat.pupajdi13 wrote:aby to nebylo tak uplně jednostrané, tak to vemu trochu "z jineho uhlu".....měl jsem tu "čest" s ní ted prohodit pár zpráv po tom našem finále a až mě překvapilo,jak v pohodě komunikovala, přivítala mě do A atd......kdybych neviděl všechny ty věci kolem,tak bych siřekl,že si Hippo vybral dobrou milenku
![]()
Ale skutečně já proti Damned nemám nějak dvakrát co , jen má smůlu v to, že je spřátelená s těma dvěma všivákama.
-
To si pišpalo wrote:Jo - až nastoupí péesko tak se z toho Rumuni poserou...Bobr wrote:já myslim, že je důležitý, kdo komu napsal první; předpokládám, že Mcgrady o body neprosil a Meangreen to udělal jako naschvál Rumunům; je škoda, že je to v Áčku takto nastaveno, ale snad v další sezoně přijdou nový koně a bude větší konkurence; to že tam 3 Rumuni zůstanou však slibuje pouštění zápasů i v příští sezoně

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
já jsem rád že do toho áčka přijdete protože to oddálí můj konec v áčku. Chci si s vámi ještě kopnout vyrovnané zápasy, ikdyž hráči už mají svůj věk a nebude to vůbec lehké. Buď trochu omezím turnaje, vypustím pohár, no uvidíme. Každopádně už se těším na pupajdího, tlučhubu a na Daja...
I já se na vás všechny čecho-slováky hrozně těším !!!tomkycz wrote:já jsem rád že do toho áčka přijdete protože to oddálí můj konec v áčku. Chci si s vámi ještě kopnout vyrovnané zápasy, ikdyž hráči už mají svůj věk a nebude to vůbec lehké. Buď trochu omezím turnaje, vypustím pohár, no uvidíme. Každopádně už se těším na pupajdího, tlučhubu a na Daja...
p.s. doporučuji si proštudovat zítřejší zápas
me_dinamo ??-?? ac mattt
V TOMHLE ZÁPASE JDE O UDRŽENÍ ČESKÉHO MANAGERA V NEJVYŠŠÍ DIVIZI..., tak a teď je otázka, jestli bude Florin vraždit a nebo nechá nastoupit důchodce a pošetří hráče na pohár...
- jak tak tu jeho sestavu vidím, vypadá to nečekaně na variantu B !!!
-
no pokud by matt vyhrál a shauma s meangreenem prohrála, tak jde pod čáru shauma, v posledním kole mají oba volný los
tak uvidíme co florin, jestli potopí vlastního krajana...

No co k tomu říct. Asi že na jásání je ještě brzo, protože stát se může cokoliv. Za druhé něco o tom, že na hrubý pytel patří hrubá záplata a tak teď rumunští manageří ochutnali vlastní polívku. No a za třetí jsem se ráno málem posral od radosti, když jsem viděl výsledek. Adelin mi sice žádnou prasárnu neprovedla, ale některé její komenty ohledně krajanů byly taky mimo mísu. No ale ještě žijou, můžou třeba doufat, že Gradyho oberu o body ve čtvrtek já. Přece jen hraju doma a tak se budu chtít před diváky určitě vytáhnout. 

-
To jsme klidní...mantel wrote:No co k tomu říct. Asi že na jásání je ještě brzo, protože stát se může cokoliv. Za druhé něco o tom, že na hrubý pytel patří hrubá záplata a tak teď rumunští manageří ochutnali vlastní polívku. No a za třetí jsem se ráno málem posral od radosti, když jsem viděl výsledek. Adelin mi sice žádnou prasárnu neprovedla, ale některé její komenty ohledně krajanů byly taky mimo mísu. No ale ještě žijou, můžou třeba doufat, že Gradyho oberu o body ve čtvrtek já. Přece jen hraju doma a tak se budu chtít před diváky určitě vytáhnout.

-
Palo všiml jsi si, jakej má Mantel ze mě strach? Jen lezu do A tak dělá vše pro to, aby sestoupil 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci