mantel wrote:otázka pro zkušenější managery, z 15. místa v Áčku se padá kam ? Vím, že bych si to mohl najít, ale nemíním se padání věnovat nějak často, tak by mi to přišlo jako zbytečná práce.
P.S. A taky jsem chtěl udělat radost PS-kovi a spol., že se z mantela klube pěkná lama
děkujem, radost máme
Jen tady u toho jsem vždy taky v riti
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
mantel wrote:otázka pro zkušenější managery, z 15. místa v Áčku se padá kam ? Vím, že bych si to mohl najít, ale nemíním se padání věnovat nějak často, tak by mi to přišlo jako zbytečná práce.
P.S. A taky jsem chtěl udělat radost PS-kovi a spol., že se z mantela klube pěkná lama
děkujem, radost máme
Tipuju, že to musí být B2, ale chtěl jsem to potvrdit od někoho zkušeného, kdo pádá dolů častěji než já .
děkujem, radost máme
Tipuju, že to musí být B2, ale chtěl jsem to potvrdit od někoho zkušeného, kdo pádá dolů častěji než já .
tak napr. http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
v SPinfo má mať výkon 44,12, na battle-strategy.com mi vyhodilo 44,68 a v SPMT mi píše 45,2.
Individuálny výkon prihrávky + 4,84 na SPinfo a u SPMT je to +6,1
majstre1111 wrote:tak napr. http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
v SPinfo má mať výkon 44,12, na battle-strategy.com mi vyhodilo 44,68 a v SPMT mi píše 45,2.
Individuálny výkon prihrávky + 4,84 na SPinfo a u SPMT je to +6,1
To nie je rozdiel jedno desatinné miesto
desetinný místo ve skilech....ty vidíš že hráč má skill třeba na 82...ale může to být 81,51 - 82,49 a vem si, že těch skillů je 10 (nebo kolik )
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci