Hádam máš strach z Peéskadoctor46 wrote:Do posledneho kola ideme s istotou postupu,no kedze do Oleksovic sa nam na 8-finale cestovat nechce,tak sa pokusime vyhrat a zaistit si 1.miesto![]()

Moderator: Czech Moderators
Hádam máš strach z Peéskadoctor46 wrote:Do posledneho kola ideme s istotou postupu,no kedze do Oleksovic sa nam na 8-finale cestovat nechce,tak sa pokusime vyhrat a zaistit si 1.miesto![]()
a né posledníMilko wrote:Hádam máš strach z Peéskadoctor46 wrote:Do posledneho kola ideme s istotou postupu,no kedze do Oleksovic sa nam na 8-finale cestovat nechce,tak sa pokusime vyhrat a zaistit si 1.miesto![]()
![]()
![]()
Tak to si prvý...
Zahadne sa stratia vsetky lopty a budeme musiet hrat s pingpongacmi a som nahrany..ps2512 wrote:a né posledníMilko wrote:Hádam máš strach z Peéskadoctor46 wrote:Do posledneho kola ideme s istotou postupu,no kedze do Oleksovic sa nam na 8-finale cestovat nechce,tak sa pokusime vyhrat a zaistit si 1.miesto![]()
![]()
![]()
Tak to si prvý...
doctor46 wrote: Zahadne sa stratia vsetky lopty a budeme musiet hrat s pingpongacmi a som nahrany..![]()
Co to je za blbost ? Proč by se tě někdo bál ?ps2512 wrote:a né posledníMilko wrote:Hádam máš strach z Peéskadoctor46 wrote:Do posledneho kola ideme s istotou postupu,no kedze do Oleksovic sa nam na 8-finale cestovat nechce,tak sa pokusime vyhrat a zaistit si 1.miesto![]()
![]()
![]()
Tak to si prvý...
Sorry, ale hraju v pátek s Dajem čtvrtfinále Highlanderu a tak jsem mu nemohl ukázat všechny trumfy.šutr wrote:Kopečku, doufám že Daja doma smáznešJe slabý jak čaj, k tomu je opojený náhodným postupem(jestli nemám pravdu, opravte mne
) do nějakéto první ligy-nevím, já bych tam nechtěl
![]()
Každopádně dneska v 14hod je Tvůj a v sobotu ho u něj doma dorazím![]()
A ty si opojený nejakou bujnou fantázioušutr wrote:Kopečku, doufám že Daja doma smáznešJe slabý jak čaj, k tomu je opojený náhodným postupem(jestli nemám pravdu, opravte mne
) do nějakéto první ligy-nevím, já bych tam nechtěl
![]()
Každopádně dneska v 14hod je Tvůj a v sobotu ho u něj doma dorazím![]()
to bude pre teba konecna...ps2512 wrote:i C tým zvládl poslední zápas a s bilancí 6-0-0 jdeme do vyřazováků
doctor46 wrote:to bude pre teba konecna...ps2512 wrote:i C tým zvládl poslední zápas a s bilancí 6-0-0 jdeme do vyřazováků![]()
Tak tak, nám už o nic nejde a tak dáváme na Milkov cup Céčko, které i s palem prohrálo 0:3. By mě zajímalo zda i s kosterem prohraje 0:3Milko wrote:5. kolo
Baníček 0 - 3 The Last Mohycan (111 - 139)
S prehľadom sme si poradili s odovzdaným Azorom a už netrpezlivo čakáme na posledný súboj s Palom, kde sa rozhodne o postupujúcom z 1. miesta...
hezké by bylo, kdyby i se mnou prohrálo 0:3Azor wrote:Tak tak, nám už o nic nejde a tak dáváme na Milkov cup Céčko, které i s palem prohrálo 0:3. By mě zajímalo zda i s kosterem prohraje 0:3Milko wrote:5. kolo
Baníček 0 - 3 The Last Mohycan (111 - 139)
S prehľadom sme si poradili s odovzdaným Azorom a už netrpezlivo čakáme na posledný súboj s Palom, kde sa rozhodne o postupujúcom z 1. miesta...