tahle wokatě si chtít přivlastnit pohárek za střelce.... to bys to měl bez bojeSokol Cejc wrote:Crue s Pupčou by si to mohli dát ve finále

Moderator: Czech Moderators
tahle wokatě si chtít přivlastnit pohárek za střelce.... to bys to měl bez bojeSokol Cejc wrote:Crue s Pupčou by si to mohli dát ve finále
hezky Krů, gratulkacrueface1 wrote:AC Had Bozak - FC Crue Olomouc 2:3 (136:145) ,čk:0:1
Tak, a jsme ve finále..a už se těšímI přes redku jsme podali výkon 145,jsme spokojeni a teď už dokonat jen ten poslední krůček
Taky gratulace, jedeš Krůů jedešcrueface1 wrote:AC Had Bozak - FC Crue Olomouc 2:3 (136:145) ,čk:0:1
Tak, a jsme ve finále..a už se těšímI přes redku jsme podali výkon 145,jsme spokojeni a teď už dokonat jen ten poslední krůček
Já a drsňák? já,velký zosobnění ..no,radši nicRaduuza wrote:Za chvilku budeme znát druhého finalistu... kdo to asi bude??? Páťa nebo Půpa?![]()
![]()
Kdo z nich si to asi chce rozdat s velkým drsňákem Krůem? Tak to uvidíme za 13 minut
Jistěže drsňák, dereš se všude vpřed hlava nehlavacrueface1 wrote:Já a drsňák? já,velký zosobnění ..no,radši nicRaduuza wrote:Za chvilku budeme znát druhého finalistu... kdo to asi bude??? Páťa nebo Půpa?![]()
![]()
Kdo z nich si to asi chce rozdat s velkým drsňákem Krůem? Tak to uvidíme za 13 minut
A počkám si na soupeře..
A to je dobře,ne? Taky mám dobrou SP školuRaduuza wrote: Jistěže drsňák, dereš se všude vpřed hlava nehlava
Já přeci neřekla,že je to špatněcrueface1 wrote:A to je dobře,ne? Taky mám dobrou SP školuRaduuza wrote: Jistěže drsňák, dereš se všude vpřed hlava nehlava