Moderator: Czech Moderators
No jo furtpupajdi13 wrote:Víš kde budu hrát v příští sezoně ......tak jsem zvědavej,jestli se už konečně dostanu do té pozice VIP host
a prosil bych si pak KO system hned od startu,ať se mi to moc neprotahuje
kdybys nehonil machra a plácal se furt v E/D, hraješ všechny turnaje od Azorapupajdi13 wrote:Víš kde budu hrát v příští sezoně ......tak jsem zvědavej,jestli se už konečně dostanu do té pozice VIP host
No ještě má nyní poslední možnost na dalších několik sezón vyhrát můj tur jako N.E.V.I.P. hostHadis wrote:kdybys nehonil machra a plácal se furt v E/D, hraješ všechny turnaje od Azorapupajdi13 wrote:Víš kde budu hrát v příští sezoně ......tak jsem zvědavej,jestli se už konečně dostanu do té pozice VIP host
Budem ťa šetriťRaduuza wrote:Tak koukám na to rozlosování a vůbec jsi mě teda nešetřil, kde je slibované jemné zacházení?![]()
ty jsi vždycky velmi galantní i tví chlapciGeorgeTT wrote:Budem ťa šetriťRaduuza wrote:Tak koukám na to rozlosování a vůbec jsi mě teda nešetřil, kde je slibované jemné zacházení?![]()
My viemeRaduuza wrote:ty jsi vždycky velmi galantní i tví chlapciGeorgeTT wrote:Budem ťa šetriťRaduuza wrote:Tak koukám na to rozlosování a vůbec jsi mě teda nešetřil, kde je slibované jemné zacházení?![]()
To víš, jsem losovateli místo Šetři Radúzku, napsal šetři Hadúzku a tak losovatel si to vysvětlil tak, že má šetřit HadiseRaduuza wrote:Tak koukám na to rozlosování a vůbec jsi mě teda nešetřil, kde je slibované jemné zacházení?![]()
no to je teda pěkná spravedlnostAzor wrote:To víš, jsem losovateli místo Šetři Radúzku, napsal šetři Hadúzku a tak losovatel si to vysvětlil tak, že má šetřit HadiseRaduuza wrote:Tak koukám na to rozlosování a vůbec jsi mě teda nešetřil, kde je slibované jemné zacházení?![]()
![]()
Prešovský?Hadis wrote:Azore, kurde, cos mi to losnul za skupinu ?
To mám jako za to, že ten Tvůj prešovskej Baník prohrál se Spartičkou ?![]()