SUMÁŘ STATISTIK PŘED FINÁLOVÝM ZÁPASEM
--------------------------------------------------------
Tabulka podle průměrného výkonů
--------------------------
1.) FC Letenská šlechta ...................142,4 (top výkon - 147)
2.) SPC Czech Tigers...........................142 (top výkon - 147)
3.) Litomerice losers Club de Fotbal........141,1 (top výkon - 143)
4.) Šutrteam......................................137,5 (top výkon - 141)
5.) Mccgrady City Football team............136,9 (top výkon - 150)
6.) FK Hash Rohatsko..........................135,4 (top výkon - 146)
7.) FC Kolíkov.....................................131,9 (top výkon - 136)
8.) Libo Team.....................................131,3 (top výkon - 140)
9.) FC JEREMY....................................129,3 (top výkon - 137)
10.)FK Bolka FOREVER.........................126,9 (top výkon - 135)
11.)Fc Mantel....................................113,3 (top výkon 127)
12.)Totemo Baka.................................92 (top výkon 104)
13.)FCB Shucadlo................................91,33 (top výkon 101)
14.)FK CHMEL.....................................80,5 (top výkon 89)
15.)FC Jančařík Šterboholy....................59,6 (top výkon 67)
16.)Valcíři Chomutov C.F.......................27 (top výkon 29)
Nejlepší obrana turnaje/ prům. inkas. golu
---------------------------------------------
1.) FK Bolka FOREVER -.................0,43
2.) Mccgrady City Football team-......0,5
3.) FC Letenská šlechta-...................0,75
4.) FC JEREMY...............................0,86
5.-7.) SPC Czech Tigers....................1
5.-7.) Libo Team..............................1
5.-7.) FK Hash Rohatsko....................1
Zbytek pelotonu už má průměr nad "1" inkasovanou branku na zápas.
Král střelců turnaje mistrů
---------------------------------------
1.)-Talifa Lauama - ......................( FC JEREMY ) - 19 2.)-Jeremy Detail - ......................( FK CHMEL ) - 12 3.)-Nathalie Rahira Radafison -....... ( FK CHMEL ) - 11 4.)-Julio Barber Rodríguez -..( M.C. Football team ) - 9 5.)-Kaburawete Uruateaba - ( M.C. Football team ) - 8 6.)-Patrick Mendieta - .........( FK Hash Rohatsko ) - 8
Věrnostní program ŠM
-----------------------------------
mouven wrote:Teda nevim, jak minulý ročníky, ale musíš brát v potaz, že tento ročník je velmi specifickej, ale zase je to krásný, že jsi to takhle zorganizoval a ty lidi ti to přijali.. bohužel hodně týmů už z tak omezeného počtu 16 týmů je v přestavbě a nejsou aktivní nikde, tak nemůžeš čekat zázraky.. A teď si vem, kolik lidí jsi nasral, že nemohli hrát VIP ročník Navíc teď když je na foru strašně moc turnajů a co si budeme povídat Mince je jedna z nejstarších, nejprestižnějších a nejzábavnějších.. byla by škoda to rušit
S tím musím víc než souhlasit !!! Statistiky nemají chybu jako vždy, to je už jistota Kéž bych ti tedy tu chuť nezkazil ještě vyhranym finálem
Hadis wrote:
I když Pupajdí říkala, že se Márty už zlepšil a nesedí u toho jako dřív
Tak nevím kde bude pravda
Pupajdí si asi dělala srandu a myslela to ironicky
Taky do ted netuším jak to jako myslela a radši po tom nepátrám
Spíš se po tvém odjezdu pustil do rozboru mé chuti jet na sraz a pořádně se vylejt....jejími slovy : vůbec jsem netušila,že se tam tak těšíš a že to celé organizuješ,,,ty máš nějaké tajnosti,že? tutově tam chodíte někde po vesnici balit pak holky
Hehe...ta blbne,,co jí nenapadne,vid
Hadis wrote:
I když Pupajdí říkala, že se Márty už zlepšil a nesedí u toho jako dřív
Tak nevím kde bude pravda
Pupajdí si asi dělala srandu a myslela to ironicky
Spíš se po tvém odjezdu pustil do rozboru mé chuti jet na sraz a pořádně se vylejt....jejími slovy : vůbec jsem netušila,že se tam tak těšíš a že to celé organizuješ,,,ty máš nějaké tajnosti,že? tutově tam chodíte někde po vesnici balit pak holky
pupajdi13 wrote:
Jsi mě po ránu rozesmál
Jak ju to jen mohlo napadnout, taková kravina, že ?
.......Něco málo z historie před finálovým zápasem.
Historicky první zápas tohoto letitého turnaje byl odehrán -10.5.2008
První ročník byl pro 16 týmů KO systemem se vstupným 30K.....tehdá ho vyhráli "šlechtici".
Z této 16tky účastníků stále ještě krom nás existují týmy :FC Jančařík Šterboholy a lenochodi.
Je to tedy bez 7mi dnů 5 let, co trvá tento turnaj a odehraje se 30té finále.
3.5.2013 - Mccgrady City Football team ?? - ?? FC Letenská šlechta
Mnozí z Vás v té době ještě SP ani nehráli,nebo se teprve rozkoukávali.
Za těch 5 let bylo oceněno trofejí spousta skvělých manažerů a věřím,že i spoustě z Vás dělal turnaj radost , bral nervy a tak dále.
Proto jsem se rozhodl,že do tohoto ročníku dám všechno,at už z uhlu manažerského , tak i statistického.....nakonec se povedlo a stojím ve finálovém zápase proti momentálnímu Bossovi českého SP..Mccgradymu...s cílem uspět a uzavřít tuto 30ti dílnou kapitolu triumfem....tomu je i podřízena taktika dalších dnů.
Jaký bude další osud turnaji si netroufám ted otevřeně říct ..... bude určitě hodně záležet na chuti Vás všech dál hrát , přemyšlel jsem a uvědomil si, že "Mince" je tak trochu už "stará rajda" , když to napíšu slušně , kde kdo jí už měl , každej druhej už si šáhl jak chutná a už zbývá opravdu jen hrstka těch (lovců) - co do ní stále ještě nepronikli, i když se vehementně hlásili , vid Lamíku ......stojí tahle "přezrálá slunečnice" ještě za to,abych jí znovu ohákl , načančal a zase pustil na svůj rajon
Samozřejmě se připojuju aby Mince pokračovala !!! Na finálový zápas v pátek se moc těším,jen se obávám,že budeš mnohem líp připravenej než já. Zbraně ale neskládám před bojem a pokusím se ti Minci ještě trochu otrávit a pokusim se tě porazit..
3.5.2013 18.00 - Mccgrady City Football team ?? - ?? FC Letenská šlechta
pár hodin zbývá do rozhodujícího zápasu mezi Mccgradym a Pupajdim... všichni už jsme velmi napnutí, kdo vyhraje 30. ročník tohoto velmi oblíbeného a prestižního turnaje. Určitě každý má svého favorita, já jen můžu říct Marťulí, držím Ti palce
Raduuza wrote:3.5.2013 18.00 - Mccgrady City Football team ?? - ?? FC Letenská šlechta
pár hodin zbývá do rozhodujícího zápasu mezi Mccgradym a Pupajdim... všichni už jsme velmi napnutí, kdo vyhraje 30. ročník tohoto velmi oblíbeného a prestižního turnaje. Určitě každý má svého favorita, já jen můžu říct Marťulí, držím Ti palce
Šel bych se podívat,ale mám dnes neodkladnou záležitost (musím jít na pivo... )
Tak hodně štěstí oběma !!!