To sme radi...husic wrote:Jsem tu taky. Děkuji za pozvánku!

Moderator: Czech Moderators
To sme radi...husic wrote:Jsem tu taky. Děkuji za pozvánku!
To už Palo nejako zvládne, ale čo preboha ja s volantomps2512 wrote:Co bude dělat Palo se slámou?
Nemáš zbytečně kupovat předražený starý brankářetomkycz wrote:hej tak tohle jsem ještě nezažil![]()
Nemáte dostatek finančních prostředků k přihlášení do tohoto poháru. Z Vašeho účtu můžete vynaložit pouze 12,5% na tyto akce.
z posledních třech mladíků káplo do klubové kasy téměř celý milion takže se není čemu divit že pokladna vyschla...
nejde to vypálit?ps2512 wrote:Co bude dělat Palo se slámou?
Na hovno predávaš, ja som teraz dostal za toto http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 2,5 Mtomkycz wrote:hej tak tohle jsem ještě nezažil![]()
Nemáte dostatek finančních prostředků k přihlášení do tohoto poháru. Z Vašeho účtu můžete vynaložit pouze 12,5% na tyto akce.
z posledních třech mladíků káplo do klubové kasy téměř celý milion takže se není čemu divit že pokladna vyschla...
Íčko, takých je tu viac napr. Dajo, Palo, peésko, šutrík...impossible wrote:Tak jsme se prihlasili abychom z nasi klubove kasy zadotovali tento turnaj
Co to tady Milko plácáš, já se divím že pře své účastí v nímandských turnajích(pro jejich sbíráníMilko wrote:Íčko, takých je tu viac napr. Dajo, Palo, peésko, šutrík...impossible wrote:Tak jsme se prihlasili abychom z nasi klubove kasy zadotovali tento turnaj
Tak, tak, šutrík má pravdu. Ale bacha.....Milko už je v B-čku , zrejme už bude vyskakovať viac.šutr wrote:Co to tady Milko plácáš, já se divím že pře své účastí v nímandských turnajích(pro jejich sbíráníMilko wrote:Íčko, takých je tu viac napr. Dajo, Palo, peésko, šutrík...impossible wrote:Tak jsme se prihlasili abychom z nasi klubove kasy zadotovali tento turnaj) máš vůbec volno pro takový prestižní turnaj
Jestli se Dajo mýlím tak mne oprav...
Žiaľ , sp ťa nechce pustiť ....ale vošiel by si sa.geo75 wrote:vejdu se, popřípadě pustí mě sem sp?
co se dá dělat, tak snad příště, to už mi nic bránit nebude.Dajo wrote:Žiaľ , sp ťa nechce pustiť ....ale vošiel by si sa.geo75 wrote:vejdu se, popřípadě pustí mě sem sp?