velká gratulace.. uvidíme jestli sis trumfy nevystřílel moc brzotomkycz wrote:ticket za třetí kolo vsazeno 150,- E jsem si spočítal na 2477,- Euro tak snad jsem něco nepřehlédltomu se říká ALL IN !!!

Moderator: Czech Moderators
velká gratulace.. uvidíme jestli sis trumfy nevystřílel moc brzotomkycz wrote:ticket za třetí kolo vsazeno 150,- E jsem si spočítal na 2477,- Euro tak snad jsem něco nepřehlédltomu se říká ALL IN !!!
034/anoPaTTTTrick wrote:a tiket k nahlédnutí a závisti? (čti kontrole)
pěkné... gratulacetomkycz wrote:034/anoPaTTTTrick wrote:a tiket k nahlédnutí a závisti? (čti kontrole)
045/ne
046/10+
052/ne
150,- E
No že jsi to ty
No pěkně jsi Tomkyči zabraltomkycz wrote:teď to ještě jednou takhle osolím a pak už budu jen čekat na konec tipovačky. Takže, kdo jde do toho, ALL IN ? ( já ne )
Mal si sa riadiť kurzom, ktorý jasne hovoril za Paladoctor46 wrote:Na Peeska uz netipujem...![]()
péeska evidentně ovládá nějaká východní sázkařská mafie - dal agresivitu 55% na 45%ního rozhodčího...Hippopotamus wrote:Mal si sa riadiť kurzom, ktorý jasne hovoril za Paladoctor46 wrote:Na Peeska uz netipujem...![]()
Podla mna su spravne obe moznostipalo wrote:péeska evidentně ovládá nějaká východní sázkařská mafie - dal agresivitu 55% na 45%ního rozhodčího...Hippopotamus wrote:Mal si sa riadiť kurzom, ktorý jasne hovoril za Paladoctor46 wrote:Na Peeska uz netipujem...![]()
![]()
A nebo je tu možnost č.2,že se zase dobytek ožral a nenastavil...