Nechcu rýpat aleps2512 wrote: Jaký je kurz na Paluv nepostup ze skupiny.....jsem si chtěl vsadit jednu jistotu
KDO ŽE TO NEPOSTOUPÍ ZE SKUPINY ???
Moderator: Czech Moderators
Nechcu rýpat aleps2512 wrote: Jaký je kurz na Paluv nepostup ze skupiny.....jsem si chtěl vsadit jednu jistotu

no tak včera si psal že si vsadil ALL IN takže...???PaTTTTrick wrote:tak jestli jsem se někde neseknul, tak jsem trefil kurz 52,31 a nechtějte ani vědět za kolik
Tomkycz boj se![]()
![]()
no tak zase takový sebevrah nejsem, dal jsem dva tikety, v součtu za all-in. Ten jeden snad vyšel, ten druhý zatím žije....tomkycz wrote:no tak včera si psal že si vsadil ALL IN takže...???PaTTTTrick wrote:tak jestli jsem se někde neseknul, tak jsem trefil kurz 52,31 a nechtějte ani vědět za kolik
Tomkycz boj se![]()
![]()
my jsme dnes dali na výhru ontaria, pěkný kurz, bohužel mu ani rozdíl ve výkonech 6 bodů na výhru nestačil... ve hře máme ještě jeden ticket, tam nám chybí jeden zápas...
Opovaž se !!!tomkycz wrote:mně se teda nejvíc líbí kurz na můj vlastní zápas s patrickem. kurz 2,75 na výkon 140+ je téměř taková jistota, že to raději vypustím, abych někoho nasralPatrickovi bych doporučil to samé
Pokud by si o tom snad chtěl někdo promluvit ( rozuměj, něco nabídnout), tak očekávám SZ
( joke )

Přesně to jsem si myslel a proto na ně nevsadilpalo wrote:Opovaž se !!!tomkycz wrote:mně se teda nejvíc líbí kurz na můj vlastní zápas s patrickem. kurz 2,75 na výkon 140+ je téměř taková jistota, že to raději vypustím, abych někoho nasralPatrickovi bych doporučil to samé
Pokud by si o tom snad chtěl někdo promluvit ( rozuměj, něco nabídnout), tak očekávám SZ
( joke )
![]()

obávám se že já nejsem schopen po lize, byt i vypuštěné, dosáhnout 140 ani bez úplatkutomkycz wrote:mně se teda nejvíc líbí kurz na můj vlastní zápas s patrickem. kurz 2,75 na výkon 140+ je téměř taková jistota, že to raději vypustím, abych někoho nasralPatrickovi bych doporučil to samé
( joke )
Kurzy na 5.kolo robil Mccgrady. Tvoje tikety boli zaznamené, ale nie sú uznané, keďže na tikete nemáš 2 rôzne príležitostifrankie_doparoma wrote:kdo je bookmaker? chci si vsadit![]()
111 - ano za €58.820
111 ne za €41.180