V poslednom kole sme prisli o postup do dalsieho kola,a naladu mi nespravil ani mensi vitazny tiketik...
Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...
Moderator: Czech Moderators
Re: O T.Perly P.: Kurzy na 6.kolo (sobota-utorok), s.61 (a 1
Sipkari - FC Bayern Repos 0:0 (140:131)
V poslednom kole sme prisli o postup do dalsieho kola,a naladu mi nespravil ani mensi vitazny tiketik...

9 DARTER
-
oliwapol
- Member of the Soccer Project Association
Jako výkony pěkný,ale díky remíze jsem skončil AŽ na 2.místě a tím pádem s tomkyczem to žádná postupová jistota nebude. Spíš naopakps2512 wrote:Celkem kvalitní rozlučka![]()
Dynamo Oleksovice 2-2 ACS Pardubice
výkony: 148 - 146
ACS Pardubice
Je pravda, že do zápasu som nedal všetko, postup som mal istý a dnes ma čakajú dôležitejšie zápasy...za tiket sa samozrejme ospravedlňujemtomkycz wrote:Milko...???ten ticket mi zacvakáš
nasadit béčko...
že mi to posral péesko se tak nějak dalo čekat, od něj... no nic, ještě je tam pár sázkových příležitostí tak něco jako správní gambleři přisadíme
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ja si myslim ze remiza je v poriadku...Milko wrote:Je pravda, že do zápasu som nedal všetko, postup som mal istý a dnes ma čakajú dôležitejšie zápasy...za tiket sa samozrejme ospravedlňujemtomkycz wrote:Milko...???ten ticket mi zacvakáš
nasadit béčko...
že mi to posral péesko se tak nějak dalo čekat, od něj... no nic, ještě je tam pár sázkových příležitostí tak něco jako správní gambleři přisadíme
9 DARTER
-
ps2512
Já psal, že za to, že jsi s Palem prohrál, tak půjdeš až z druhýho místaoliwapol wrote:Jako výkony pěkný,ale díky remíze jsem skončil AŽ na 2.místě a tím pádem s tomkyczem to žádná postupová jistota nebude. Spíš naopakps2512 wrote:Celkem kvalitní rozlučka![]()
výkony: 148 - 146
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Mazzy
No tak já zase ztroskotal tentokrát na Hadisovi. Svíčkovi Dědci nasadili to nejsilnější a tak se gólové hody neděli. 
-
palo
No nic,na sraz mi přivez 800€ co jsem na Tebe vsadil a zase budem kamarádi...Milko wrote:Je pravda, že do zápasu som nedal všetko, postup som mal istý a dnes ma čakajú dôležitejšie zápasy...za tiket sa samozrejme ospravedlňujemtomkycz wrote:Milko...???ten ticket mi zacvakáš
nasadit béčko...

-
oliwapol
mě to bylo už včera jasný že mě zaříznešps2512 wrote:Já psal, že za to, že jsi s Palem prohrál, tak půjdeš až z druhýho místaoliwapol wrote:Jako výkony pěkný,ale díky remíze jsem skončil AŽ na 2.místě a tím pádem s tomkyczem to žádná postupová jistota nebude. Spíš naopakps2512 wrote:Celkem kvalitní rozlučka![]()
výkony: 148 - 146![]()
ACS Pardubice
-
PaTTTTrick
pěkný chlapci, já Vám věřil... sázka na Vaše výkony 131+ byla skoro tutovkadoctor46 wrote:Sipkari - FC Bayern Repos 0:0 (140:131)
V poslednom kole sme prisli o postup do dalsieho kola,a naladu mi nespravil ani mensi vitazny tiketik...![]()
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
tomkycz
jo jo tenhle zápas jsem flákl na dva tickety jako tutovku s pěkným kurzem. Tím to ale skončilo...PaTTTTrick wrote:pěkný chlapci, já Vám věřil... sázka na Vaše výkony 131+ byla skoro tutovkadoctor46 wrote:Sipkari - FC Bayern Repos 0:0 (140:131)
V poslednom kole sme prisli o postup do dalsieho kola,a naladu mi nespravil ani mensi vitazny tiketik...![]()
-
Hippopotamus
Správne možnosti piateho kola!

Kontá po 5.kole!

Kontá po 5.kole!

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
PaTTTTrick
Hippopotamus wrote:Kontá po 5.kole!
Chlapci, vy mi to snad děláte schválně... zase protestMccgrady wrote:TUDÍŽ SE PATTRICK STÁVÁ TIPEREM KOLA (myšleno kurzem,né ziskem) S UHODNUTÝM KURZEM 52,31 A ZA VSAZENÝCH 30 eur VYHRÁVÁ 1569 EUR!
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaTTTTrick
hehe, tak i druhý tiket mi vyšel... už se těším na vyhodnoceníPaTTTTrick wrote:jen si přisaď, už se k Tobě blížímtomkycz wrote:Milko...???ten ticket mi zacvakáš
nasadit béčko...
)
V tom nevidím žiaden problém...dva mesiace v našom školstve a mám to zarobenépalo wrote:No nic,na sraz mi přivez 800€ co jsem na Tebe vsadil a zase budem kamarádi...Milko wrote:Je pravda, že do zápasu som nedal všetko, postup som mal istý a dnes ma čakajú dôležitejšie zápasy...za tiket sa samozrejme ospravedlňujemtomkycz wrote:Milko...???ten ticket mi zacvakáš
nasadit béčko...
Manager: Milko
Vyhodnocení 6.kola tipování zápasů Perly
Hned bez jakýchkoli omáček napíšu,že tu máme nového suverénně vedoucího managera v tipovací soutěži a tím se stává Doctor46, který uhodl za 1000 EUR kurz 6,00 !
Dařilo se i Pattrickovi, kterému vyšli oba tikety ale byly vsazeny bohužel za málo EUR
první tiket kurz 5,58 (100EUR) a druhý 7,2 (150EUR)
Ostatní tikety vyhořely jako papír, jen ještě Azor má jedno želízko v ohni...
Případné reklamace prosím piště na mě do pošty.
p.s. Pattrickovi je uznaná, 100 EUR nebylo do dalšího kola napočítáno.
Hned bez jakýchkoli omáček napíšu,že tu máme nového suverénně vedoucího managera v tipovací soutěži a tím se stává Doctor46, který uhodl za 1000 EUR kurz 6,00 !
Dařilo se i Pattrickovi, kterému vyšli oba tikety ale byly vsazeny bohužel za málo EUR
Ostatní tikety vyhořely jako papír, jen ještě Azor má jedno želízko v ohni...
Případné reklamace prosím piště na mě do pošty.
p.s. Pattrickovi je uznaná, 100 EUR nebylo do dalšího kola napočítáno.