Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tomkycz »

kopeckar wrote:Mě by spíš zajímalo, proč ho podepisuješ na 3 roky. Přece je lepší dát mu jen rok a když mu smlouva zčervená, tak jde vyměnit a zvýšit morálku.
:mrgreen:
přesně, to bylo první co mě napadlo... určitě chce poté vyšší odstupné...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
kopeckar wrote:Mě by spíš zajímalo, proč ho podepisuješ na 3 roky. Přece je lepší dát mu jen rok a když mu smlouva zčervená, tak jde vyměnit a zvýšit morálku.
:mrgreen:
přesně, to bylo první co mě napadlo... určitě chce poté vyšší odstupné...
jo dříve jsem to dělal, ale pak se mi kolikrát stalo, že se mi zrovna v té době nehodilo ho propustit, tak jsem začal dávat smlouvu na tři roky. S tím zčervenáním mě to nenapadlo, ale díky tomu bych si to mohl pamatovat :-) Díky za rady. Mimochodem, při propuštění s původní 3letou smlouvou chce cca 220.000,--
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote: při propuštění s původní 3letou smlouvou chce cca 220.000,--
no a já myslím, že při propuštění s dobíhající smlouvou chce pouze 20k a to už stojí za to nad tím uvažovat...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
PaTTTTrick wrote: při propuštění s původní 3letou smlouvou chce cca 220.000,--
no a já myslím, že při propuštění s dobíhající smlouvou chce pouze 20k a to už stojí za to nad tím uvažovat...
Ačkaři nekoukají na peníze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale díky všem za radu....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
sexy kote

Post by sexy kote »

Pro ty co mají špatnou paměť doporučuji založit deníček :P Trenéra lze vyhodit 41 dnů po podpisu smlouvy, tedy 22 dnů před koncem roční smlouvy, nebo 1.22 případně 2.22 před koncem pokud měl delší. Kdo má dobře živeného chrochtíka tak rozdíl v odstupném 100-200K podle platu jaký měl při podpisu řešit nebude. Delší smlouva má tu výhodu, že někdy ke konci nemusíš najít vhodný zápas pro výměnu a hodí se ti to o pár zápasů dál.
majstre1111
Assistant Coach

Post by majstre1111 »

Nazdárek, pripravil som si pre vás ďalšiu otázku :D
Pokiaľ sa plat hráča skladá len z prémie za výhru a nasadzoval by som toho hráča len do priateľských stretnutí, tak bude v tíme prakticky zadarmo?

Lebo z toho čo som vyčítal to tak vychádza :)
* liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítězství se vyplácí pouze hráčům na hřišti a na lavičce
* přáteláky a turnaje - nominovaným hráčům 25% jejich platů, maximálně však 300, ostatním nic, bonus za vítězství se nevyplácí
palo

Post by palo »

majstre1111 wrote:Nazdárek, pripravil som si pre vás ďalšiu otázku :D
Pokiaľ sa plat hráča skladá len z prémie za výhru a nasadzoval by som toho hráča len do priateľských stretnutí, tak bude v tíme prakticky zadarmo?

Lebo z toho čo som vyčítal to tak vychádza :)
* liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítězství se vyplácí pouze hráčům na hřišti a na lavičce
* přáteláky a turnaje - nominovaným hráčům 25% jejich platů, maximálně však 300, ostatním nic, bonus za vítězství se nevyplácí
jo - je to tak
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mám jeden zásadní dotaz :

Dělám si tu nějaké historické statistiky a zajímá mě, jak se dá dohledat zpětně nějaký turnaj třeba cca 5 let zpátky.
Nějak možné to být musí,protože stále vše existuje...to jsem si ted ověřil,když jsem si rozklikl na webových stránkách Šlechtické mince turnaj číslo 7 ,který jsem tam vkládal způsobem tak,že kliknutí na jakýkoli zápas vás rovnou převede do zminovaného turnaje na SP.....za radu předem díky.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:Mám jeden zásadní dotaz :

Dělám si tu nějaké historické statistiky a zajímá mě, jak se dá dohledat zpětně nějaký turnaj třeba cca 5 let zpátky.
Nějak možné to být musí,protože stále vše existuje...to jsem si ted ověřil,když jsem si rozklikl na webových stránkách Šlechtické mince turnaj číslo 7 ,který jsem tam vkládal způsobem tak,že kliknutí na jakýkoli zápas vás rovnou převede do zminovaného turnaje na SP.....za radu předem díky.
tým/přehled/poháry
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

hej tak to je hustý...myslel jsem že umím všechno a evidentně neumím :) díky.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

pupajdi13 wrote:Mám jeden zásadní dotaz :

Musíš vedieť aspoň o jednom tíme, ktorý v danom turnaji hral, potom v prehľade jeho tímu kliknúť na "Poháre" (možno "Turnaje" v češtine?) a preklikať sa po jednotlivých sezónach až na tú, v ktorej sa konal hľadaný ročník turnaja. 5 rokov dozadu sa hrala cca. 22. sezóna.
Palo bol rýchlejší, ale keď už som to napísal, no... :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Bártek
Team Board Member

Post by Bártek »

Dá se někde spočitat vypočet výkonu kolik by mohl muj tým dat v současné formě, a nebo při 100% zkušenostech ? myslim si že hraju male vykony na to jaké mam hrače
White Devils FC - Bártek
Ataner

Post by Ataner »

Bártek wrote:Dá se někde spočitat vypočet výkonu kolik by mohl muj tým dat v současné formě, a nebo při 100% zkušenostech ? myslim si že hraju male vykony na to jaké mam hrače
Jasně že ano.. :wink:

http://spinfo-tool.com/
JPD - B.3
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

nedávno jsem tu řešil trenéra, tak ted mě to stejné zajímá u hráče... kolik dnů zbývajících do konce smlouvy musí mít, aby se při podepsání nového kontraktu na 3 roky zvedla morálka? Taky tkz. v červeném tedy 2-20 nebo je to víc 2-23? díky
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:nedávno jsem tu řešil trenéra, tak ted mě to stejné zajímá u hráče... kolik dnů zbývajících do konce smlouvy musí mít, aby se při podepsání nového kontraktu na 3 roky zvedla morálka? Taky tkz. v červeném tedy 2-20 nebo je to víc 2-23? díky
sexy kote wrote:Čáry máry fuk funguje až od 2.31 :mrgreen: tj po 32 dnech smlouvy, doba od podpisu musí být delší než půl sezony. Smlouvu podepíše sice i dřív, ale efektem je jen spokojenost hráče s vyšší gáží :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”