The Williams Soccer Boys 0 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 145:141 - bída
Moderator: Czech Moderators
Taky už se chlapec vyjádřil v tiskovce,co si o tom všem myslí.tomkycz wrote:tak ze zápasu jsme nakonec vytěžili maximum a vezeme si z horké půdy nezaslouženou, ale potěšující remízu![]()
The Williams Soccer Boys 0 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 145:141 - bída
Jo stale se to vyplati zde sledovat a necemu novemu se priucitHippopotamus wrote:Tak si dnes pozri Mccgradyho, nech sa zasmeješ znovutomkycz wrote: ...hned jsem se po ránu zasmál
To by byl krásnej dentomkycz wrote:na druhou stranu o štěstí zrovna hovořit nemůže, to má pravdu... ono pár takových zářezů, hlavně prohra v Oleksovicích, a byl bych zralej na ručník...
no vy byste měli spíše více trénovat,než se cpát klobáskamapupajdi13 wrote:
vstupuju do druhé pule s 50ti tisíce v kapse,takže se nezlobte,jestli na vašich stadionech,až dorazíme nebudu kupovat klobásy a začnu chodit na charitativní večírky.
Nemusíš mít obavy, priority jsou nastaveny jindeTigerinho wrote:Půlsezonu jsme uzavřeli v kombinované sestavě:
SPC Czech Tigers 4 - 2 The Williams Soccer Boys (151:123)
Celkově jsme tak momentálně na 2 místě, avšak nás mrzí některé zbytečné ztráty, hlavně mrzí zářez randomu proti Damned doma...Jinak docela spokojenost... Mccgrady nás určitě ještě prožene
Já si přece jenom myslím, že druhé místo nakonec získáš tyMccgrady wrote:Nemusíš mít obavy, priority jsou nastaveny jindeTigerinho wrote:Půlsezonu jsme uzavřeli v kombinované sestavě:
SPC Czech Tigers 4 - 2 The Williams Soccer Boys (151:123)
Celkově jsme tak momentálně na 2 místě, avšak nás mrzí některé zbytečné ztráty, hlavně mrzí zářez randomu proti Damned doma...Jinak docela spokojenost... Mccgrady nás určitě ještě prožene
Kolik že to nabízíš?ps2512 wrote:Prej mě to Tigerinho v pondělí půstí nebo o čem se tu bavíte?