Taky jsem tajně doufal ve tři body,furt jsem čachroval s agresivitou,asi jsem nakonec měl risknout víc než těch 70%.Ale zase jsem mohl chytnout redku a být úplně bez bodů...Takže nakonec také spokojenost...oliwapol wrote:Stratovarius 2 - 2 ACS Pardubice
140 - 141
Tajně jsem doufal v 3 body,ale to by musela být velká haluz. Takže s remízou nakonec panuje spokojenost![]()
A ted palo by mohl sebrat nějaký bodík zítra RiverPlate
Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B

-
kopeckar
Hele vy dva počkáte tam na mě sezónu a půl?palo wrote:Taky jsem tajně doufal ve tři body,furt jsem čachroval s agresivitou,asi jsem nakonec měl risknout víc než těch 70%.Ale zase jsem mohl chytnout redku a být úplně bez bodů...Takže nakonec také spokojenost...oliwapol wrote:Stratovarius 2 - 2 ACS Pardubice
140 - 141
Tajně jsem doufal v 3 body,ale to by musela být velká haluz. Takže s remízou nakonec panuje spokojenost![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
palo
V Rumunsku nastoupila nejsilnější sestava,ale byla z toho jen zasloužená porážka 0:1 (140:145)kopeckar wrote:Hele vy dva počkáte tam na mě sezónu a půl?oliwapol wrote: A ted palo by mohl sebrat nějaký bodík zítra RiverPlate
Jinak počítám,že za tu sezónu a půl bude oliwa v Áčku a já v Céčku...

-
Ataner
Pali hlavu nahoru..ty céčko..palo wrote:V Rumunsku nastoupila nejsilnější sestava,ale byla z toho jen zasloužená porážka 0:1 (140:145)kopeckar wrote:Hele vy dva počkáte tam na mě sezónu a půl?oliwapol wrote: A ted palo by mohl sebrat nějaký bodík zítra RiverPlate
Jinak počítám,že za tu sezónu a půl bude oliwa v Áčku a já v Céčku...
JPD - B.3
-
oliwapol
Jako určitý ambice se podruhý podívat do Ačka tam jsou
Otázka zda to vyjde
ACS Pardubice
Zhodnotenie po 15. kole
5. The Last Mohycan 15 9 4 2 39 :12 31 bodov
Po polovici súťaže panuje s 5. miestom spokojnosť. Dve prehry, ktoré sme utŕžili boli spravodlivé, horšie to už bolo pri remízach. Tam sme boli o trošku viac poškodení...ale to sa stáva aj iným mužstvám. Čo nás však najviac mrzí je delegovanie pánov rozhodcov. Naše mužstvo je stvorené na prísnych sudí, ale túto sezónu ako keby naschvál máme práve tých miernych. Bohužiaľ, už hneď nasledujúci týždeň nebude tomu inak
V lige sme si zmerali sily aj s našimi priateľmi Palom a oliwapolom, ktorých sme privítali na domácej pôde. V oboch zápasoch sme dokázali vyhrať( u oliwapola nám k tomu dopomohla výmena trénera). A práve táto jediná prehra kazí oliwapolovi krásnu bilanciu po 15. kole. V odvetách očakávame od Pala aj oliwapola tvrdú odplatu. My však rozhodneme zbrane neskladáme a budeme bojovať.
Cieľ do druhej časti zostáva nezmenený a tým je zabojovať resp. pobiť sa o čo najlepšie umiestnenie a prípadne zabojovať o postup
Bilancia:
Doma:
8 6 2 0 20 bodov
Vonku:
7 3 2 2 11 bodov
5. The Last Mohycan 15 9 4 2 39 :12 31 bodov
V lige sme si zmerali sily aj s našimi priateľmi Palom a oliwapolom, ktorých sme privítali na domácej pôde. V oboch zápasoch sme dokázali vyhrať( u oliwapola nám k tomu dopomohla výmena trénera). A práve táto jediná prehra kazí oliwapolovi krásnu bilanciu po 15. kole. V odvetách očakávame od Pala aj oliwapola tvrdú odplatu. My však rozhodneme zbrane neskladáme a budeme bojovať.
Cieľ do druhej časti zostáva nezmenený a tým je zabojovať resp. pobiť sa o čo najlepšie umiestnenie a prípadne zabojovať o postup
Bilancia:
Doma:
8 6 2 0 20 bodov
Vonku:
7 3 2 2 11 bodov
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
palo
Mně se první polovina vůbec nepovedla a plácám se v průměru.Devátá příčka je za očekáváním,Milko mi zdrhl,o oliwovi ani nemluvím...V ČM lize mám dvě kontumace a turnaje taky žádná sláva.Asi se propustím... 

-
ps2512
To néééé, nad kým bych vyhrával!!!!palo wrote:Mně se první polovina vůbec nepovedla a plácám se v průměru.Devátá příčka je za očekáváním,Milko mi zdrhl,o oliwovi ani nemluvím...V ČM lize mám dvě kontumace a turnaje taky žádná sláva.Asi se propustím...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Tak se jenom ožeru...ps2512 wrote:To néééé, nad kým bych vyhrával!!!!palo wrote:Mně se první polovina vůbec nepovedla a plácám se v průměru.Devátá příčka je za očekáváním,Milko mi zdrhl,o oliwovi ani nemluvím...V ČM lize mám dvě kontumace a turnaje taky žádná sláva.Asi se propustím...

-
ps2512
Tak já taky, ať v tom nejsi sám 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Ataner
Vy dva volové tak doražte na JPD si zvednout sebevědomí..a je to..ps2512 wrote:To néééé, nad kým bych vyhrával!!!!palo wrote:Mně se první polovina vůbec nepovedla a plácám se v průměru.Devátá příčka je za očekáváním,Milko mi zdrhl,o oliwovi ani nemluvím...V ČM lize mám dvě kontumace a turnaje taky žádná sláva.Asi se propustím...
JPD - B.3
Jen abys Kopečku 2x za sebou postoupilkopeckar wrote:Hele vy dva počkáte tam na mě sezónu a půl?palo wrote:Taky jsem tajně doufal ve tři body,furt jsem čachroval s agresivitou,asi jsem nakonec měl risknout víc než těch 70%.Ale zase jsem mohl chytnout redku a být úplně bez bodů...Takže nakonec také spokojenost...oliwapol wrote:Stratovarius 2 - 2 ACS Pardubice
140 - 141
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Tak u nás po slabším začátku nečekaně po půlce druhý flek. Divize je slabší, v divizi s Milkem a Olivou bych sváděl tuhý boj s Palem o tu krásnou devátou příčku
.
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
kopeckar
2x je málošutr wrote:Jen abys Kopečku 2x za sebou postoupil
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???