jsem četl zabal toDajo wrote:tomkycz wrote:ale ale tady někdo dneska vyměnil trenérazbadal to !!!

Moderator: Czech Moderators
jsem četl zabal toDajo wrote:tomkycz wrote:ale ale tady někdo dneska vyměnil trenérazbadal to !!!
jo jo každá záškodnická akce zákonitě vyvolá reakcipupajdi13 wrote:gratulka.....v sobotu jsem přetrhl naší remízovou šnůru a dneska se mi to vrátilo.
u nás panuje s výsledkem naopak spokojenost. Když se kouknu na náš los, moc bodů už z venku vozit nebudeme ( mccgrady, dynamo, rogiboys, tigers, hash, habsburger )Dajo wrote:17.kolo
FK Laugaricio 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal 145:144
Bojuj do konca brácho!!! Výsledky máš výborne, viacerí z nás ti môžu tíško závidieť. Ak by to aj náhodou nevyšlo, tak sa posnaž o to 12. miesto, nech ti v nasledujúcej sezóne v B2 nakopem prd...Dajo wrote:17.kolo
FK Laugaricio 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal 145:144
Na jednej strane sa tešíme z každého dosiahnutého bodu,na strane druhej, takýmito výsledkami náš bakelitový koráb potápame len hlbšie a hlbšie do zostupových vôd.Nedokážeme víťaziť po miernej prevahe.......
Robíme čo sa dá,posilujeme káder,meníme trénerov ale nejde to......
Tak a máme ďaľší veľký cieľ.......12.miesto v A-čkuMilko wrote: Bojuj do konca brácho!!! Výsledky máš výborne, viacerí z nás ti môžu tíško závidieť. Ak by to aj náhodou nevyšlo, tak sa posnaž o to 12. miesto, nech ti v nasledujúcej sezóne v B2 nakopem prd...
A pak ještě jeden. Udržet se tam, ať mám lehčí cestu do Áčka.Dajo wrote:Tak a máme ďaľší veľký cieľ.......12.miesto v A-čkuMilko wrote: Bojuj do konca brácho!!! Výsledky máš výborne, viacerí z nás ti môžu tíško závidieť. Ak by to aj náhodou nevyšlo, tak sa posnaž o to 12. miesto, nech ti v nasledujúcej sezóne v B2 nakopem prd...![]()
![]()
![]()
Nevyšlo, ale je to asi lama....agrese do 25 a na rozhodčího 97 hraje agre 65pupajdi13 wrote:zítra budu držet mega palce Lamičům....v zájmu nás obou je třeba tohoto soupeře dostat pod nás , čili pod čáru.......přivez 3 points.
jelikož jsi dnes nesplnil svou misi,tak Tě ve čtvrtek vybrakujups2512 wrote:
Příště je na řadě pan šerif
huš se těšímepupajdi13 wrote:jelikož jsi dnes nesplnil svou misi,tak Tě ve čtvrtek vybrakujups2512 wrote:
Příště je na řadě pan šerifuděláme v lamím pokutovým uzemí pořádnej chilli guláš