Za výlet jsem rád, ale mohl jsem jet k Tobě

Moderator: Czech Moderators
no tos mohl, ale asi jsi to nedal dost najevoHadis wrote:To sem čekal, kdo Hadisovky vytáhne a Pupča nezklamal![]()
Za výlet jsem rád, ale mohl jsem jet k Tobě
Tešíme sa na tebaHadis wrote:Tak první šok byl pozjištění, že je to KOčko... druhej šok přišel po zhlédnutí rozpisu zápasů, kdy se poslední kolo hraje až za 14 dní![]()
Jinak k soupeři, šance jsou vyrovnané, oba hrajeme ve stejné divizi a pokud mě pamět neklame, v posledním souboji jsem vyšel jako vítěz, o což se budu snažit i tentokrát
Jen pro Raduzku, proč jako nehraju doma ?
Oni Ti to kluci rádi vysvětlíRaduuza wrote: p.s. co jsou hadisovky?
GeorgeTT wrote: Tešíme sa na tebaA rád ti tú prehru vrátim
HadisovkyHadis wrote:Oni Ti to kluci rádi vysvětlíRaduuza wrote: p.s. co jsou hadisovky?
já taky ne a ještě jsem ani nekoukal na rozhodčíhofrankie_doparoma wrote:jaj, vedet ze dostanu hned tluchubu tak si to necham nalosovat na sobotu
po lize na konci tejdne nebejvam zrovna ve forme
takže K.O a tady frfláps2512 wrote:HadisovkyHadis wrote:Oni Ti to kluci rádi vysvětlíRaduuza wrote: p.s. co jsou hadisovky?
skupinový turnaj, kdy jsou ve skupině 2 týmy a odehrají ve skupině jeden zápas a jde se do vyřazovací části
bys to ještě prohrálfrankie_doparoma wrote:no ja to myslel tak ze tuhle sezonu jakykoliv turnaje krom sobotnich terminu vyuzivam vyhradne k tomu abych dohnal moralku hracum kteri ji nemaji a ne k tomu abych dal vystavoval svje Acko
navic mam jeden dulezitejsi turnaj jeste pred tim (tam bylo 16x vetsi vstupne (i kdyz teda zas jen polovicni ucast, takze "jen" 8nasobne vetsi hodnota turnaje))
takze vubec nevim jak se k tomu postavim
skoda ze si nejde vsadit, vsadil bych si na lamice z oleksovic (jiste s fajnym kurzem), nechal bych mu to a schrabnul bych prachy
Raduuza wrote: takže K.O a tady frflá![]()
no tak sem s tímHadis wrote:Raduuza wrote: takže K.O a tady frflá![]()
To musíš znát celou tu historii
od toho jsou tu jiní a povolanější, třeba šerif či JančaříkRaduuza wrote:no tak sem s tímHadis wrote:Raduuza wrote: takže K.O a tady frflá![]()
To musíš znát celou tu historii