Jančařík sem nechodí a šerif je skoupý na slovoHadis wrote:
od toho jsou tu jiní a povolanější, třeba šerif či Jančařík

Moderator: Czech Moderators
Jančařík sem nechodí a šerif je skoupý na slovoHadis wrote:
od toho jsou tu jiní a povolanější, třeba šerif či Jančařík
Ty jsi kecka vidRaduuza wrote:šerif je skoupý na slovo
tak prozraď historii Hadisovek, ať jsem taky v obrazepupajdi13 wrote:Ty jsi kecka vidRaduuza wrote:šerif je skoupý na slovo![]()
Taky gratuluju a zítra ráno nástup zpátky Na fízlárnu... PaToMa už hodný a zlý policajt v noci zlomili tak se můžou plně nanovo věnovat Milanovi...Raduuza wrote:VELKÁ GRATULACE MANAGEROVI FC DAC MILANSLOVAKIA KE SLOŽENÍ ZKOUŠKY DOSPĚLOSTI
nesmíš je nechat tolik chlastatHadis wrote:včera jsem to trochu nezvládl a na dnešní zápas mám mužstvo v rozkladu......
uvidíme jak se s tím ten zbytek popere
Milá zlatá rozmilá Radůzko, včera jsem nechlastalRaduuza wrote:nesmíš je nechat tolik chlastatHadis wrote:včera jsem to trochu nezvládl a na dnešní zápas mám mužstvo v rozkladu......
uvidíme jak se s tím ten zbytek popere![]()
tak já nemyslela vůbec tebe roztomilý HadískuHadis wrote:Milá zlatá rozmilá Radůzko, včera jsem nechlastalRaduuza wrote:nesmíš je nechat tolik chlastatHadis wrote:včera jsem to trochu nezvládl a na dnešní zápas mám mužstvo v rozkladu......
uvidíme jak se s tím ten zbytek popere![]()
pupajdi13 wrote:vysvětlení Hadisovek :woe už se směju ted a to jsem ještě nezačal psát
![]()
No jedná se o legendární výrok.....mistr hadísek má ve zvyku se přihlásit do turnaje - čekaje,že se bude hrát systemem skupiny + KO ....ovšem jeho očekávání nejsou vždy plně naplněna a tak se stává,že jako jediný se hlásí do KO turnaje s vlastní myšlenkou,že bude hrát skupiny....z toho vznikly tkzv. Hadisovky = skupiny o dvou učastnících na jeden zápas
Tak já to ještě doplním :Raduuza wrote:pupajdi13 wrote:vysvětlení Hadisovek :woe už se směju ted a to jsem ještě nezačal psát
![]()
No jedná se o legendární výrok.....mistr hadísek má ve zvyku se přihlásit do turnaje - čekaje,že se bude hrát systemem skupiny + KO ....ovšem jeho očekávání nejsou vždy plně naplněna a tak se stává,že jako jediný se hlásí do KO turnaje s vlastní myšlenkou,že bude hrát skupiny....z toho vznikly tkzv. Hadisovky = skupiny o dvou učastnících na jeden zápas![]()
![]()
hezký
![]()