neměl jsi taktizovatpalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
Trochu silná káva poránu...

Moderator: Czech Moderators
neměl jsi taktizovatpalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
To som bol aj ja šokovaný týmto výsledkom...čo už narobíš. Na svete sa stávajú aj horšie vecipalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
No to jo...Třeba prohrát s péeskem...Milko wrote:To som bol aj ja šokovaný týmto výsledkom...čo už narobíš. Na svete sa stávajú aj horšie vecipalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
No to by bola už doslova katastrofapalo wrote:No to jo...Třeba prohrát s péeskem...Milko wrote:To som bol aj ja šokovaný týmto výsledkom...čo už narobíš. Na svete sa stávajú aj horšie vecipalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
to je pěknej bordelpalo wrote:Stratovarius - Gantoise 1:2 (135:129)
Žádný jednoduchý zápas mě nečeká,ale i tak doufám že 3 body zustanou domaMilko wrote:ACS Pardubice ?? - ?? The Last Mohycan
Už zajtra nás čaká ťažká šichta
Oliwapol nás privíta na svojom štadióne, kde sa pre body moc nechodí. Domáci majú zatiaľ jedinú prehru a jasne smerujú za postupom. My však máme tiež svoje plány a rozhodne nechceme predať kožu lacno. Sudí a domáce prostredie je naklonené pre olivku, my sa tak akurát môžeme spoľahnúť na random. Zápas má svojho favorita a z hľadiska postupu môže zajtrajší výsledok veľa napovedať
![]()
Tabuľka
1. RiverPlate 45 b
2 . ACS Pardubice 43 b
3 . AquaAzzurri 42 b
4 . The Last Mohycan 40 b
..............
..............
..............
8. Stratovarius 29 b
Čo to je za novinku?Milko wrote:Nepomohlo nám ani predlžovanie správ, aby sme čo i len bod chytili u olivky...
Jsem v A, můžete mi poradit?Hippopotamus wrote:Čo to je za novinku?Milko wrote:Nepomohlo nám ani predlžovanie správ, aby sme čo i len bod chytili u olivky...
No vidíte páni, čo ešte všeličo neviete. Cely život sa treba učiťps2512 wrote:Jsem v A, můžete mi poradit?Hippopotamus wrote:Čo to je za novinku?Milko wrote:Nepomohlo nám ani predlžovanie správ, aby sme čo i len bod chytili u olivky...
Toto taky neznám
Velká škoda Miloši...Milko wrote:Škoda....
ACS Pardubice 1 - 0 The Last Mohycan (145 - 145)
Nepomohlo nám ani predlžovanie zmlúv, aby sme čo i len bod chytili u olivky...ak sa nenaučíme premieňať penalty, nemôžme u takýchto súperov bodovať
Oliwapol nám tak prehru vrátil a my už len môžme mu zagratulovať k dnešnej výhre
![]()
P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola
Buď v klidu,já jsem teď hrál s 12.,13.,14. a 16. a i to jsem zdupal...Milko wrote: P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola