Nezký, ještě že máš v pondělí me_dinamopupajdi13 wrote:Ty kráso....dneska hustej mač, první šel dolu jeden Frenkič a pak 3 šlechetní
a je z toho stejnej výsledek jako na Zionu.

Nás čeká Dajo a i když nerad, musím ho nechat pod čárou

Moderator: Czech Moderators
Nezký, ještě že máš v pondělí me_dinamopupajdi13 wrote:Ty kráso....dneska hustej mač, první šel dolu jeden Frenkič a pak 3 šlechetní
a je z toho stejnej výsledek jako na Zionu.
A to sa ti aj bez problémov podarí.ps2512 wrote: Nás čeká Dajo a i když nerad, musím ho nechat pod čárou
tak na to se těšímps2512 wrote:Já potřebuju příští týden alespoň 6 bodu a u Apologyho a Damned to na body nevypadá...bude to muset s Dajem odnést taky Tomky
já taky....snad to nebude zase blamážtomkycz wrote:tak na to se těšímps2512 wrote:Já potřebuju příští týden alespoň 6 bodu a u Apologyho a Damned to na body nevypadá...bude to muset s Dajem odnést taky Tomky![]()
se kouknu na rozlosování a vidím, že mám ve středu turnajový zápas. říkám si kuwa, to je v řiti. Pak se podívám na tebe a ty máš hned dva, takže síly budou skoro vyrovnanéps2512 wrote:já taky....snad to nebude zase blamážtomkycz wrote:tak na to se těšímps2512 wrote:Já potřebuju příští týden alespoň 6 bodu a u Apologyho a Damned to na body nevypadá...bude to muset s Dajem odnést taky Tomky![]()
Však za to zranené CFko s výkonom 72 máš ďalšie s výkonmi 73 a 72 a za to CMko s výkonom 73 máš CMká s výkonmi 73, 72, 72. Na Meangreena môžeš poslať čo chceštomkycz wrote:dva zranění hráči v naprosto nedůležitém turnajovém zápase mi udělali čáru přes rozpočet. Jsem nasranej jako svině... po třetí jdu nastavovat teda přenastavovat zápasy a už mě to fakt nebaví. Nastavení sestav mi nevydrželo ani dva zápasy
Mccgrady má zajtra fakt ťažký zápas, neviem, či porazí takýto super mančaft: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=45789frankie_doparoma wrote: ja v pondeli jedu k rogiboys a tam me neckea vubec nic lehkeho
tigerinho a mccgrady hrajou taky s tezkymy souperi /tvaltnietmee a gunners/ ale narozdil ode me doma, takze tady maji vyhodu