tak nám se podařilo uhrát bod s damned. V koutku duše jsme doufali, že to bude za tři body, ale nakonec můžeme být rádi za bod. Díky zraněním jsme nemohli atakovat klubový rekord a tak výkony 149 na obou stranách znamenají spravedlivou remízu. Porazit damned holt není v našich silách... jinak Dajo se dnes zřejmě opravdu odsoudil k sestupu. My už můžeme hrát jen o páté místo, frenkie se nám vzálil o parník ( ikdyž v minulém ročníku taky slibný náskok prošustroval )
Tigerinho wrote:
Zase tak žhavé to nebylo, smlouvu jsem podepsal pouze dvěma hráčům...
No já jsem tě merčil v práci celý den.....nejdřív jsi odehrál velmi zajímavej přátelák s výhrou 0:5 aniž by tvý borci šli do hry .....tohle matení supeře na mě ale neplatilo a tak jsem čekal co vyšpekuluješ a v noci koukám,kolik borců je 100/100 a dva to rozhodně nebyli
Dajo - shitt,tohle mělo vyjít v zájmu všech nás tří tam namočenejch
Tigerinho wrote:
No já jsem tě merčil v práci celý den.....nejdřív jsi odehrál velmi zajímavej přátelák s výhrou 0:5 aniž by tvý borci šli do hry .....tohle matení supeře na mě ale neplatilo a tak jsem čekal co vyšpekuluješ a v noci koukám,kolik borců je 100/100 a dva to rozhodně nebyli
Z tej Tigrovej jedenástky, čo proti tebe nastúpila, mali novú zmluvu (z 27.mája) naozaj len RB a RF, nik viac Ono, Tiger asi mal na ligu v pondelok viacero vykartovaných hráčov a po priateľáku im morálka ostala stále na 100, takže mali dokopy 100/100 viacerí.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Tigerinho wrote:
Z tej Tigrovej jedenástky, čo proti tebe nastúpila, mali novú zmluvu (z 27.mája) naozaj len RB a RF, nik viac Ono, Tiger asi mal na ligu v pondelok viacero vykartovaných hráčov a po priateľáku im morálka ostala stále na 100, takže mali dokopy 100/100 viacerí.
Presne tak, smlouvu jsem opravdu prodlouzil jen dvema hracum, hned nekolik hracu totiz bylo na pondeli vykyrtovanych, proto meli 100/100, pratelak co jsme hrali vyhrali kontumacne nic neubere a ani neprida...
pupajdi13 wrote:
Ja som sa fakt snažil ale nejde to,bohužiaľ.
Asi skončím predsa len na 12 mieste a pôjdem do B2 k Milkovi. Za normálnych okolností by som už asi začal predávať ale zahrať si s Milkom ligu.......to je výzva. Tak asi predám len to čo sa speňažiť dá za slušné prachy,nakúpim ešte nejaké geriatrické osobnosti čo niečo hrajú a Milkovi to osolím, ten útok na A-čko. On bude mať veľkú radosť.
Aspoň bude sranda. Koniec koncov B-čkovi pohár tiež ešte nemám. Vrazím do toho všetky prachy.
pupajdi13 wrote:
Ja som sa fakt snažil ale nejde to,bohužiaľ.
Asi skončím predsa len na 12 mieste a pôjdem do B2 k Milkovi. Za normálnych okolností by som už asi začal predávať ale zahrať si s Milkom ligu.......to je výzva. Tak asi predám len to čo sa speňažiť dá za slušné prachy,nakúpim ešte nejaké geriatrické osobnosti čo niečo hrajú a Milkovi to osolím, ten útok na A-čko. On bude mať veľkú radosť.
Aspoň bude sranda. Koniec koncov B-čkovi pohár tiež ešte nemám. Vrazím do toho všetky prachy.
A ob sezónu tam dorazím snad i já a to pak bude prima řežba.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Dajo wrote: Za normálnych okolností by som už asi začal predávať ale zahrať si s Milkom ligu.......to je výzva. Tak asi predám len to čo sa speňažiť dá za slušné prachy,nakúpim ešte nejaké geriatrické osobnosti čo niečo hrajú
ještě to nevzdávej, chci na Tebe v pátek vyměnit trenera
jak pise Tomykcz, naskok sice mam peknej, ale jsem poucen z lonska, takze mobilizuju tym s cilem za kazdou cenu udrzet 4. misto
+
ziskat skalp nekoho kdo je predemnou