Mám okouklý ty tvoje výsledky ( mínus 5 bodů a plichta).....nenene, mě nenachytášDajo wrote:Ja si myslím,že to ani nemusíš,pri tom rozhodcovi.....pupajdi13 wrote: ještě to nevzdávej, chci na Tebe v pátek vyměnit treneraAle snažiť sa ešte budem .

Moderator: Czech Moderators
Mám okouklý ty tvoje výsledky ( mínus 5 bodů a plichta).....nenene, mě nenachytášDajo wrote:Ja si myslím,že to ani nemusíš,pri tom rozhodcovi.....pupajdi13 wrote: ještě to nevzdávej, chci na Tebe v pátek vyměnit treneraAle snažiť sa ešte budem .
S randomom celkovo prehrávam,to teda si zle kukal.pupajdi13 wrote: Mám okouklý ty tvoje výsledky ( mínus 5 bodů a plichta).....nenene, mě nenachytášrandom ti tuhle sezonu v lize tuze moc přeje (i když to na tvém postavení v tabulce není vidět) , na pátek se chystá celá Letná.....máme připravenej v kotli i novej pokřik...šlechtááá, šlechtáááá......dvojtak dostane dvě-tři z miestáá.
Zas tolik ses nesnazil a hracum si neprilepsil na platechDajo wrote:Ja som sa fakt snažil ale nejde to,bohužiaľ.pupajdi13 wrote: Dajo - shitt,tohle mělo vyjít v zájmu všech nás tří tam namočenejch![]()
Asi skončím predsa len na 12 mieste a pôjdem do B2 k Milkovi.Za normálnych okolností by som už asi začal predávať ale zahrať si s Milkom ligu.......to je výzva.
Tak asi predám len to čo sa speňažiť dá za slušné prachy,nakúpim ešte nejaké geriatrické osobnosti čo niečo hrajú a Milkovi to osolím, ten útok na A-čko. On bude mať veľkú radosť.
![]()
Aspoň bude sranda. Koniec koncov B-čkovi pohár tiež ešte nemám. Vrazím do toho všetky prachy.
A znamená to, že se reálně zachráníš a nebo jsi reálně v prdeli?ps2512 wrote:suma sumárum bych mohl uhrát reálně 13-15 bodů
Tak ted jsi mu dal brouka zase do hlavy...kopeckar wrote:A znamená to, že se reálně zachráníš a nebo jsi reálně v prdeli?ps2512 wrote:suma sumárum bych mohl uhrát reálně 13-15 bodů
No to právě nevímkopeckar wrote:A znamená to, že se reálně zachráníš a nebo jsi reálně v prdeli?ps2512 wrote:suma sumárum bych mohl uhrát reálně 13-15 bodů
ps2512 wrote:Čt 30 Kvě 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal - rád bych 3 ale vidím to na 1
ano ano.....drtivě v můj prospěchtomkycz wrote:ps2512 wrote:Čt 30 Kvě 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal - rád bych 3 ale vidím to na 1
tak podle spinfo to vypadá na tvoji výhru, výkony řad se na naší straně ještě sníží, máme před sebou ještě přátelák... rozhodčí je o ničem, takže my si jedeme pro bod...
šerif prostě musí být vyjímečný ve všemkopeckar wrote:Tak nám zařízli šerifa paní Müllerová :
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=52
Prokleté číslo 25. Ve 25 minutě přišel borec o zahrál výkon 25 a ještě se nechal po dvou žlutých vyloučit a nebyl sám. 5 ŽK a z nich 2 zdvojené plus to zranění je na jeden mač dost.
tomkycz wrote: rozhodčí je o ničem, takže my si jedeme pro bod...