jen jestli se to všechno nestalo ve stejný datumHadis wrote:svatbu vím, první sex taky i když matněkopeckar wrote:
Co si z toho pamatuješ?, první opice, to už ne, poslední sex už jsem taky zapomněl

Moderator: Czech Moderators
jen jestli se to všechno nestalo ve stejný datumHadis wrote:svatbu vím, první sex taky i když matněkopeckar wrote:
Co si z toho pamatuješ?, první opice, to už ne, poslední sex už jsem taky zapomněl
dobře hajas...hajas wrote:jen jestli se to všechno nestalo ve stejný datumHadis wrote:svatbu vím, první sex taky i když matněkopeckar wrote:
![]()
Tak tahle varianta mě nenapadla. Pěkněhajas wrote:jen jestli se to všechno nestalo ve stejný datumHadis wrote:svatbu vím, první sex taky i když matněkopeckar wrote:
![]()
Tak hlavně datum tvého rekordního ziskuHadis wrote:jakýho, čeho ? svatby ? prvního sexu, první opice, posledního sexu ? či čeho ?Azor wrote:Tabulky aktualizovány, a doufám že nyní hajase již postupem času již nevymažu z tabulky![]()
P.S. Poprosím Hadise o doplnění datumu![]()
So 30 Bře 2013 (18:01 CET)Azor wrote: Tak hlavně datum tvého rekordního zisku
A pak: Datum svatby, první nevěry, poslední opice a taky datum první opice tvých synů (dcer). To by pro začátek stačilo
Tak nevim kolik je Tvé dceři, ale jestli je jí víc jak 14 let, tak bych se možná aji vsadil že chlastá už možná tak divizi, vzhledem k dnešní mládežiHadis wrote:So 30 Bře 2013 (18:01 CET)Azor wrote: Tak hlavně datum tvého rekordního zisku
A pak: Datum svatby, první nevěry, poslední opice a taky datum první opice tvých synů (dcer). To by pro začátek stačilo
Datum svatby je kombinace mého dne narození, první nevěra ta se datuje tak cca 15 let zpátky, to chceš po mě moc, poslední opice byla v pondělí 22.dubna, tak starou dceru ještě nemám, aby chlastala první ligu jak její tatínek
když sečteš ty dvě číslice, cos napsal, tak se dostaneš na její věk. V tomto věku opravdu ještě alkohol neřešíAzor wrote: Tak nevim kolik je Tvé dceři, ale jestli je jí víc jak 14 let, tak bych se možná aji vsadil že chlastá už možná tak divizi, vzhledem k dnešní mládeži
Hlavně aby to nečetla manželkaHadis wrote:So 30 Bře 2013 (18:01 CET)Azor wrote: Tak hlavně datum tvého rekordního zisku
Datum svatby je kombinace mého dne narození, první nevěra ta se datuje tak cca 15 let zpátky, to chceš po mě moc, poslední opice byla v pondělí 22.dubna, tak starou dceru ještě nemám, aby chlastala první ligu jak její tatínek
Rádi jsme asistovali u tohoto milníku vaseho klubu.husic wrote:10 Kvě 2013 + € 108.664,00 Husičova 11-ŇOUMÍCI 2-4 Příjem z prodeje vstupenek (9532 tickets)
10 Kvě 2013 + € 19.064,00 Husičova 11-ŇOUMÍCI 2-4 Výnos z domácího zápasu
10 Kvě 2013 - € 7.164,00 Husičova 11-ŇOUMÍCI 2-4 Náklady na domácí zápas
10 Kvě 2013 - € 3.300,00 Husičova 11-ŇOUMÍCI 2-4 Platy hráčů:
+ € 117.264
Děkuji Kopečkářovi za upozornění na rekordní zápas! Nějak jsem si ho nevšiml...
Ty jo, hosté vypravili 146 autobusů jo?ps2512 wrote:1 Črv 2013 + € 99.170,00 Dynamo Oleksovice-ABC Karl in 1-0 Příjem z prodeje vstupenek (8030 tickets)
1 Črv 2013 + € 16.590,00 Dynamo Oleksovice-ABC Karl in 1-0 Výnos z domácího zápasu
1 Črv 2013 - € 4.954,00 Dynamo Oleksovice-ABC Karl in 1-0 Náklady na domácí zápas
+ 110.806,--