Hehe- tak já nakonec jofrankie_doparoma wrote: Pupca mi ocividne tim utokem na bronz dal polibek smrti, diky no![]()

Moderator: Czech Moderators
Hehe- tak já nakonec jofrankie_doparoma wrote: Pupca mi ocividne tim utokem na bronz dal polibek smrti, diky no![]()
No tak Frenkie... snad jsi ani v koutku duše nepřemýšlel o medajlypupajdi13 wrote:Hehe- tak já nakonec jofrankie_doparoma wrote: Pupca mi ocividne tim utokem na bronz dal polibek smrti, diky no![]()
.....to spíš od Tebe letěl smrtelnej hudlan , když ses nenachystal a pak křupnul s Dajem
....tak mi neděkuj,to já dlužím kytku Tobě
no kdyby si cetl pozorne, tak by si se blbe neptal a vedel by si ze ja o ni nepremyslel;)Mccgrady wrote:No tak Frenkie... snad jsi ani v koutku duše nepřemýšlel o medajlypupajdi13 wrote:Hehe- tak já nakonec jofrankie_doparoma wrote: Pupca mi ocividne tim utokem na bronz dal polibek smrti, diky no![]()
.....to spíš od Tebe letěl smrtelnej hudlan , když ses nenachystal a pak křupnul s Dajem
....tak mi neděkuj,to já dlužím kytku Tobě
Palec dolu Gradymu že mi nefandíMccgrady wrote:for Frenkyi
Pro mě je podstatné, že nebudeš předemnou.... to bych totiž nerozdýchal !!! co se děje za mnou v tabulce mě +- nezajímá, kromě teda mých oblíbených týmů, kterým fandím. (tomkycz,pupajdi)
Samozřejmě to nemění nic na tom, že s týmem jaký jsi vybudoval je to skutečně velice zajímavý výsledek, kterému bych nikdy nevěřil, když jsem hru začal hrát...za to palec nahoru! Za ty kecy, které tu máš, máš ale palec dolu
On ten prst úplne iný nie je, veď je len ob políčkofrankie_doparoma wrote: ja bych v tomhle pripade nepouzil palec, ale uplne jinej prst
vyhrál ty jsi letos někdy i na bodyDajo wrote:25.kolo
FK Hash Rohatsko 3 - 4 FK Laugaricio 139:139
Díky Frenkie za gratulku .....aj kráľ Leonidas občas zakopne.Ale sudí v tom mal prsty tiež a poriadne.
Jasne.......hneď v 1.kole s Damned a potom ešte 2x.pupajdi13 wrote: vyhrál ty jsi letos někdy i na body![]()