Takové pěkné alibi jsem si tu včera dělal a nakonec vyhraju...Milko wrote:Derby za nami...
Stratovarius 1 - 0 The Last Mohycan (143-141)
Palo nám v odvete prehru vrátil a tak sme si fifty-fifty
A rázom je Palo hneď pod nami
Gratulka Pali.

Moderator: Czech Moderators
Takové pěkné alibi jsem si tu včera dělal a nakonec vyhraju...Milko wrote:Derby za nami...
Gratulka Pali.
Krásná prace pánové ..palo wrote:Takové pěkné alibi jsem si tu včera dělal a nakonec vyhraju...Milko wrote:Derby za nami...
Gratulka Pali.
Keď som slabý, čo spravím...palo wrote:Takové pěkné alibi jsem si tu včera dělal a nakonec vyhraju...Milko wrote:Derby za nami...
Gratulka Pali.
Díky,třetí korálek v řadě,tak v další sezóně se spokojím s druhým místemtomkycz wrote:gratulace veliká !!!!crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?!
Díky,obojí byl obrovský kus práceps2512 wrote:i já gratuluju crůůůůů, jak tomu co děláš na SP tak tomu doma
No jo,od tý doby,co jsi opustil Olmik,tak jdeš pořád nějakou obklikoukopeckar wrote:Na mě tam nečekej, jdu vedlejší cestou. Sraz za tři sezóny v Áčku. Buď tam včas.
..bohužel?oliwapol wrote:Vypadá to,že 2.místo už asi bohužel uhájím
no bodejť, komu by se mezi tu rumunskou svoloč chtělocrueface1 wrote:..bohužel?oliwapol wrote:Vypadá to,že 2.místo už asi bohužel uhájím
Chtěl sem mít pohárek z Béčka,tak proto bohužel až asi 2. místocrueface1 wrote:..bohužel?oliwapol wrote:Vypadá to,že 2.místo už asi bohužel uhájím
aha..tak to já bych se spokojil i s druhým flekem:)oliwapol wrote:Chtěl sem mít pohárek z Béčka,tak proto bohužel až asi 2. místocrueface1 wrote:..bohužel?oliwapol wrote:Vypadá to,že 2.místo už asi bohužel uhájím
ty výkony poláka jsou tragický a jak z toho dokázal uplácat celkový výkon to mě je taky záhadoušutr wrote:Tak bohužel v pátek jsem víceméně pohřbil poslední naději na postup mezi Elitu![]()
![]()
![]()
KSPulawy 0 - 0 Šutrteam (137-140), na ten zápas jsme se slušně připravili a měli jsme jéj v pohodě vyhrát-bohužel. Trošku nechápu jak s takovými známky mohl zahrát soupeř výkon 137. Na druhou stranu když se ohlídneme zpátky, chybí na bodík, ale těch co jsme zbytečně poztrácely bylo rozhodně víc, takže zůstáváme už skoro v našíB3 zaslouženě.
Zahral na beton 3 zalozniky obrany a klidne mohl i toho ctvrteho. To mu vykon znacne vylepsilo.oliwapol wrote:ty výkony poláka jsou tragický a jak z toho dokázal uplácat celkový výkon to mě je taky záhadoušutr wrote:Tak bohužel v pátek jsem víceméně pohřbil poslední naději na postup mezi Elitu![]()
![]()
![]()
KSPulawy 0 - 0 Šutrteam (137-140), na ten zápas jsme se slušně připravili a měli jsme jéj v pohodě vyhrát-bohužel. Trošku nechápu jak s takovými známky mohl zahrát soupeř výkon 137. Na druhou stranu když se ohlídneme zpátky, chybí na bodík, ale těch co jsme zbytečně poztrácely bylo rozhodně víc, takže zůstáváme už skoro v našíB3 zaslouženě.
A,takže šutříka potkám v B3šutr wrote:Tak bohužel v pátek jsem víceméně pohřbil poslední naději na postup mezi Elitu![]()
![]()
![]()