Před týdnem šutřík navlas stejně vyhrál u nás v Laugaricio Cupu a tak výhra v Kameňákově zvlášť potěšila...

Moderator: Czech Moderators
Do Kameňákova sa bežné chodí po body, tam nie je žiadne umenie vyhrať...palo wrote:Šutrteam - Stratovarius 1:2 (135:137)
Před týdnem šutřík navlas stejně vyhrál u nás v Laugaricio Cupu a tak výhra v Kameňákově zvlášť potěšila...
ale mohla si to nechat na někoho jinýhopalo wrote:Radu byla asi na školení u Daja...oliwapol wrote:hra mě začíná pěkně srát
a já myslela ,že se z Tebe stal gentlemanoliwapol wrote:ale mohla si to nechat na někoho jinýhopalo wrote:Radu byla asi na školení u Daja...oliwapol wrote:hra mě začíná pěkně srát
To taky nebude žádná SRANDAoliwapol wrote:Vypadnout během jednoho dne z Highlander cupu i Sranda cupu ve mě docela nahlodalo gentemanství![]()
... a to ještě večer s pupajdím hraju další vyřazovák,tam už snad ...
když se to mělo posrat, tak pořádněkoster wrote:To taky nebude žádná SRANDAoliwapol wrote:Vypadnout během jednoho dne z Highlander cupu i Sranda cupu ve mě docela nahlodalo gentemanství![]()
oliwapol wrote:Vypadnout během jednoho dne z Highlander cupu i Sranda cupu ve mě docela nahlodalo gentemanství![]()
No ted to čtu i tady...3x a dost....máš to za sebou,bylo to rychlý a zítra už o tom nebudeš vědet.oliwapol wrote:
když se to mělo posrat, tak pořádně
ŇOUMÍCI - AC Had Bozak. 1:1 (139:141) 4:3pHadis wrote:Kopečku, to je podruhé v poslední době, cos se mnou prohrál na výkony a jen výhoda domácího prostředí a kupa štěstí Ti zajistila postup do semifinále.
by mě zajímal Tvůj komentář, jak Tě může porazit takovej tým, o kterej se nikdo nestará a ty se přitom vidíš v Áčku na bedně![]()
Jinak gratulace k postupu do semifinále, tentokrát nezaslouženě![]()
P.S. až dnes jsem si všiml, že penaltový rozstřel kopou i hráči, co nejsou v době ukončení zápasu na hřišti - dost schýza toto