ja jsem jenom rad alspon si to tam muzete crcat podle sebe ja beru vodkuxixor wrote: Janču za pípu nepustíme, přece si ten večer nechceme zkazit...

Moderator: Czech Moderators
ja jsem jenom rad alspon si to tam muzete crcat podle sebe ja beru vodkuxixor wrote: Janču za pípu nepustíme, přece si ten večer nechceme zkazit...
Jaká čest - vymyslím si něco,na co prostě nebude mít o víkendu suroviny a vař Koubku/BabicoHadis wrote:
Oběd v sobotu - v pátek se šéfkuchař Pupajdi domluví s panem Koubkem, co nám uvaří,
v
a nachystat se na diskotéku jsi zapoměl zmínitHadis wrote:Teď už tedy stačí jen 27. června kolem 15-17 h se sejít, rozdělit pokoje a začít chlastat a tlachat o SP.
To jsem pochopitelně měl taky v plánu, ale seděla u mě manželka a četla si, co píšu, tak to jistě chápeš, že jsem zmínit nemohlpupajdi13 wrote: a nachystat se na diskotéku jsi zapoměl zmínit, nevynechávej duležité věci
Tak zas nepřijede že?Hadis wrote:To jsem pochopitelně měl taky v plánu, ale seděla u mě manželka a četla si, co píšu, tak to jistě chápeš, že jsem zmínit nemohlpupajdi13 wrote: a nachystat se na diskotéku jsi zapoměl zmínit, nevynechávej duležité věci
Tak nám by to určitě nevadilo, dojeď i se sádrou na noze, místa je zatím stále dostTigerinho wrote:Tigerinho ví, že už uzavření účasti dávno proběhlo, ale nevadilo by Vám, kdybych Vás tam přišel navštívit?Sice to ještě není definitivní, protože mám nohu v sádře, ale pokud budu do té doby ready, tak bych se pokusil dorazit (zatím je to tedy 50 na 50)...
peckageo75 wrote:u mě to naopak vypadá, že díky ztrátě práce bych v tom termínu mohl mít volno a konečně bych se mohl zúčastnit.
JJ, letos se pije pouze pivo prokládaném Jégrem....a objednává vždy ten co jde na záchodHadis wrote:v pátek jsme na Letné trochu potrenovali
Pssssttt., at to nikdo jestlipupajdi13 wrote:JJ, letos se pije pouze pivo prokládaném Jégrem....a objednává vždy ten co jde na záchodHadis wrote:v pátek jsme na Letné trochu potrenovali