Hippopotamus wrote:Je to tak, musí zostávať 21 či 22 dníoliwapol wrote:Když bych vyměnil trenéra kterýmu zbývá z 1-leté smlouvy ještě 35 dní tak se morálka hráčům ještě nezvýší,je to tak?

Moderator: Czech Moderators
Hippopotamus wrote:Je to tak, musí zostávať 21 či 22 dníoliwapol wrote:Když bych vyměnil trenéra kterýmu zbývá z 1-leté smlouvy ještě 35 dní tak se morálka hráčům ještě nezvýší,je to tak?
Kupovať/predávať hráčov môžeš po týždni. Ale ako rýchlo tá suma rastie, to ti skôr povedia iní, ja si to už fakt nepamätám.Marty16! wrote:Ahoj, od kdy smím jako nový manažer prodávat hráče a jak rychle roste částka, za kterou můžu nakupovat ?Jsem tu nový a ve fóru jsem to ještě nenašel tak se omlouvám pokud to tu někde je ..
díky za odpověď
Kupovat můžeš hned, ale ty limity jsou děsnýHippopotamus wrote:Kupovať/predávať hráčov môžeš po týždni. Ale ako rýchlo tá suma rastie, to ti skôr povedia iní, ja si to už fakt nepamätám.Marty16! wrote:Ahoj, od kdy smím jako nový manažer prodávat hráče a jak rychle roste částka, za kterou můžu nakupovat ?Jsem tu nový a ve fóru jsem to ještě nenašel tak se omlouvám pokud to tu někde je ..
díky za odpověď
Prvý týždeň môžeš akurát kupovať hráčov, čo sú na trhu zadarmo. Ak sa o to pokúsiš, pozor ale na vysoké platy, môžu ťa následne zruinovať.
Asistent je opravdu zbytečnýBrentford wrote:Má vůbec cenu zaměstnávat asistenta trenéra??Nevím,k čemu mi je nápomocen,když to,co hlídá on si můžu pohlídat sám.Dle mého názoru je to vyhazování peněz:)
třeba jásexy kote wrote:Asistent je opravdu zbytečnýBrentford wrote:Má vůbec cenu zaměstnávat asistenta trenéra??Nevím,k čemu mi je nápomocen,když to,co hlídá on si můžu pohlídat sám.Dle mého názoru je to vyhazování peněz:)Platí ho jen ty co mají hodně peněz a nebo ten co je neschopný si to ohlídat sám
Tak je to polední zápas o titul,možná bych do toho i šel než brečet nad rozlitým mlíkem..uvidíš..ale máš jistotu že jsi udělal vše..hansjorg VFB wrote:Mám dotaz, má cenu měnit trenéra, když mají hráči morálku 99% (celé áčko)
Bude tam rodíl, nebo to nemá cenu?
díky za info
Ataner wrote:Tak je to polední zápas o titul,možná bych do toho i šel než brečet nad rozlitým mlíkem..uvidíš..ale máš jistotu že jsi udělal vše..hansjorg VFB wrote:Mám dotaz, má cenu měnit trenéra, když mají hráči morálku 99% (celé áčko)
Bude tam rodíl, nebo to nemá cenu?
díky za info
S postupem mezi posledních 8 týmů v SP cupu to začíná zajímat i mě. Takže chat.Pu to dobře, že když podepisují smlouvy s hráči na 3 roky, tak můžu prodloužit jejich smlouvu, aby jim to zvedlo morálku, už když jim ještě zbývá do jejího konce dvě a půl sezóny? Díky za radu.Hippopotamus wrote:Azor písal, že to zistil skoro po sezóne, čo znamená, že určite mu môže zmluvu predĺžiť (inak, je to 28 dní od podpisu zmluvy). Ale ten predaj nie je zlý nápad, po tom, čo mu aspoň trošku upraví plat.PaTTTTrick wrote:už pár sezon tam je fičura, že nová smlouva nejde podepsat dříve jak za XX (tuším 20) dnů, takže snižovat plat se moc rychle nedá - ani ho přeměnit na jiný typ platu - na bonus za výhru. Jestli to není nějaký klíčový hráč, tak doporučuji prodat...
Trochu pozde, ne?kopeckar wrote: S postupem mezi posledních 8 tymů v SP cupu to začíná zajímat i mě..
Lidi milují tyhlety příběhy, aspoň je vidět, že na to má každej. Jsem rád, že sis našel čas to okomentovat a že ses neobtěžoval mi poradit. Aspoň si o tobě nemusím poopravovat mínění.frankie_doparoma wrote:Trochu pozde, ne?kopeckar wrote: S postupem mezi posledních 8 tymů v SP cupu to začíná zajímat i mě..
to je jako postoupit do ctvrtfinale mistrostvi sveta a zacit se ptat ostatnich tymu co znamena ofsajd