Kam se sere kopeček proti tomuhle výkonu ve smajlíkáchpalo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a gratulace ke skalpu Lamiče....já to bohužel nezvládl a na penalty vyhořel.
Moderator: Czech Moderators
Kam se sere kopeček proti tomuhle výkonu ve smajlíkáchpalo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chlapci byli v euforii z ranní záchrany ligy a v podvečer už byla půlka na hřišti na molMazzy wrote: Ale kde je můj černý kůň Pupi sakra? Co se stalo, měla to být rutina, ale najednou v semi vidím Liba. Kde se stala chyba?
Péesko zase prohrál,tam je to taky při starém.Mazzy wrote: Pala ani nemusím vyzdvihovat, tam je to při starém.![]()
palo wrote:Péesko zase prohrál,tam je to taky při starém.Mazzy wrote: Pala ani nemusím vyzdvihovat, tam je to při starém.![]()
Naše moc ne,zkusíme ho cinknout...Milko wrote: Pán rozhodca Philip Willems, ktorý bude pískať finále, spĺňa naše predpoklady
Výborný zápas, škoda mojej redky, mohlo to byť napínavejšie. A veľmi nám chýba RB 4 Mojmir Pamula Zápal Achilovky 3 a jeho výkony 72-73Milko wrote:SEMIFINÁLE
FK TRNAVA 0 - 1 The Last Mohycan (132 - 139)
Obavy zo zápasu boli namieste, George ako avizoval, konečne sa dostal do semifinále fórového turnaja a isto chcel svoju spanilú jazdu ešte vylepšiť. Našťastie s odretými ušami sme to uhrali a tak si zahráme FINÁLE proti Palovi
Pán rozhodca Philip Willems, ktorý bude pískať finále, spĺňa naše predpoklady
I tak je to veliký úspěch a odměna tě nemine Georgo.GeorgeTT wrote:Výborný zápas, škoda mojej redky, mohlo to byť napínavejšie. A veľmi nám chýba RB 4 Mojmir Pamula Zápal Achilovky 3 a jeho výkony 72-73Milko wrote:SEMIFINÁLE
FK TRNAVA 0 - 1 The Last Mohycan (132 - 139)
Obavy zo zápasu boli namieste, George ako avizoval, konečne sa dostal do semifinále fórového turnaja a isto chcel svoju spanilú jazdu ešte vylepšiť. Našťastie s odretými ušami sme to uhrali a tak si zahráme FINÁLE proti Palovi
Pán rozhodca Philip Willems, ktorý bude pískať finále, spĺňa naše predpoklady
Finálovou strategii domluvíme s Milkem v autě cestou na sraz.Vezmu nějakou slivku tak věřím že se mi ho podaří přesvědčit že by neměl ve středu hrát naplno...Mazzy wrote: Finále se mi moc zamlouvá. Ani jeden POHODU ještě nevyhrál a oba jsou rovnocení soupeři. Jak Milko, tak Palo patří mezi mé oblíbence, takže musím zůstat nestranný.![]()
Těším se na finálko.
To už tak bývá že všichni mají tendence fandit outsiderovi...ps2512 wrote:To můžete mít radost, kdybych hrál finále já, tak fandí mě
Veru tak, náklonnosť pána domáceho je sympatickápalo wrote:Finálovou strategii domluvíme s Milkem v autě cestou na sraz.Vezmu nějakou slivku tak věřím že se mi ho podaří přesvědčit že by neměl ve středu hrát naplno...Mazzy wrote: Finále se mi moc zamlouvá. Ani jeden POHODU ještě nevyhrál a oba jsou rovnocení soupeři. Jak Milko, tak Palo patří mezi mé oblíbence, takže musím zůstat nestranný.![]()
Těším se na finálko.![]()
Jinak oba máme radost z pořadatelovy náklonnosti...